|
![]() |
#4111 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Pod ostalima mislis na ostale tvoje ukucane, ajde ako ti nije problem riskiraj pol sata vremena stavi na program HD History pa malo promatraj, obicno program zastane-smrzne na cca 5 sekundi pa onda nastavi pa za kratko vrjeme opet smrzne i tako u krug. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4112 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2015
|
Da, mislio sam na ostale ukućane, ali sam progutao riječ dok sam pisao ![]() Nije problem, stigao sam na kraj Duck Dinasty i pogledao velik dio American Pickersa te nisam primijetio da se smrzne. Probao sam gledati 10-ak min na drugom TV-u. Ni na njemu nije bilo smrzavanja. Bacio sam pogled po minutu-dvije i na ostale HD programe te također nisam uočio da se zamrzne ni na tren. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4113 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#4114 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Citiraj:
Izvor: Cijenik Bnet usluga, stranica 9, točka 12.4 Cjenik i paketi usluga su toliko zbrčkani da ni oni sami ne znaju što kome koliko trebaju naplatiti, ali sam siguran da ne naplate krivo na svoju štetu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4115 |
Registered User
|
I ja sam siguran da ne ide na njihovu štetu. Ta točka me na prvu malo zbunila, ali nije da me brine jer telefon ionako imamo više tek onako da bismo ga imali, tj. u 99% slučajeva služi samo za primanje poziva, a za zvanje svi koristimo mobitele. Da mi je to predstavljalo neku bitnu stavku, dobro bih razmislio o potpisivanju ugovora. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4116 | |
Registered User
Datum registracije: Jul 2010
|
Citiraj:
![]() Nešto si pomješao. Ta točka definira što znači termin "B.NET KORISNICI" i nema veze s cijenom poziva u navedenom paketu :top: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4117 |
Registered User
|
Baš sam nazvao danas SZK da se raščistim na što i koga se to odnosi. Dakle, ta stavka u ugovoru služi samo tome da bi se razdvojilo B.net i Vip korisnike, jer je bilo ljudi koji su mislili da se Vipova ponuda odnosi i na njih pošto je B.net u Vipovom vlasništvu. To znači da je the.elles.d u pravu. Što se tiče plaćanja, to znači da, ako ja unutar 3D paketa imam navedeno da mi je cijena poziva prema fiksnim linijama te Vip i Tomato mobilnim linijama 0,00 kn + uspostava poziva, onda za te pozive stvarno plaćam 0,00 kn + uspostavu. Oni kojima upućujem pozive ne moraju biti B.net korisnici, tj. mogu biti korisnici bilo koje fiksne linije te Vip ili Tomato mobilnih linija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4118 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
Koji si kvart. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4122 |
Premium
Datum registracije: Aug 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4123 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Kako doć do kontakta prodajnog predstavnika? Bilo mi došlo u pošti ali sam bacio papir. Zvao službu no nemaju pojma, ne znaju kako doć do pojedinačnog kontakta predstavnika. Možda ima netko tu još na potezu džamija-kvatric pa da broj svog ako ima, vjerojatno je isti predstavnik. Ili broj od bilo kojeg predatavnika, oni se vjerojatno znaju medjusobno. Služba mi je ponudila produljenje ugovora s povećanjem brzine na 30, prva tri mjeseca račun 100kn, dalje 195kn kao i do sada (net i telefon imam samo). Pa me zanima kaj bi prodajni predstavnik ponudio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4124 | ||||
Premium
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4125 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4126 | |
Leteći medvjedić
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4127 |
Premium
|
Ok, ne želim se svađati ili prepucavati.. samo na glas razmišljam da ukoliko sam korisnik Bneta (imam 3D paket ili samo telefon, nebitno) i istovremeno sam i mobilni korisnik Vipa na pretplatu i račune plaćam istom operateru i na istu adresu onda mislim da imaju u jedinstvenoj bazi podatke od svih korisnika svih svojih usluga ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4128 |
Registered User
|
Samo pokušavam reći da to što ti predlažeš ne može funkcionirati iz tehničkih razloga. Mogu jedino znati u kojoj mreži je broj kojega zoveš i naplatiti prema cjeniku. I točno to rade ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4129 |
Fresh Juice
|
Sve je to u jednoj bazi koja unutar sebe ima podjelu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4130 | ||
Registered User
|
Citiraj:
Koji si broj zvao da ih pitaš o produljenju ugovora? Čuo sam da je za to najbolje zvati 0800 13 11. To je broj službe za zadržavanje korisnika i oni imaju najodrešenije ruke što se tiče nagovaranja korisnika da ostanu kod njih. Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4131 | |
Premium
|
Citiraj:
I doista se nadam da si u pravu.. samo imam loša iskustva s njima, od proganjanja s njihove strane da nisam platio mjesečni račun pa do prijetnji ovrhom, a bio je plaćen u pošti i na kraju se ispostavilo da je djelatnica pošte krivo proknjižila uplatu (nisu se ni ispričali) pa do bisera da mi internet ne radi ili radi loše zato što koristim Linux (i da ne pružaju on line pomoć Linux korisnicima).. ma bilo je svega tako da im ništa ne vjerujem na riječ ![]() Zadnje izmijenjeno od: bertone. 25.09.2015. u 22:50. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4132 |
Registered User
|
Aha, to je onda to. Uvijek zaboravim da firme mnogo cijena iskazuju bez uračunatog PDV-a ![]() Onda mi je jasno zašto si toliko sumnjičav kad imaš takva prethodna iskustva. I ja bih bio na tvom mjestu. To da nema supporta za Linux korisnike nije mana samo B.neta. Siguran sam da pomoć za Linux nećeš dobiti ni od Iskona, a znam da u T-comu prije 4-5 godina također nisu znali ništa o tome (ne znam kako je sada). |
![]() |
![]() |
![]() |
#4133 |
Registered User
|
![]() @KhongLo i bertone Stvarno ste nauku od ovoga napravili. Stvar je jednostavna: nazoveš bilo koji fiksni, VIP ili Tomato broj - plaćaš samo uspostavu. Zoveš bilo koji drugi mobilni broj plaćaš onu cijenu od kune i nešto iz cjenika. Pa nije baš tako komplicirano? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4134 | |
Fresh Juice
|
Citiraj:
Bio bi zahvalan ako možeš na PM šibnut broj pa da vidim s njima, možda imaju kaj drugačije oni. Razmišljam se ić na Iskon ili ostat. U principu brzina je ista i cijena praktički. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4135 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4136 |
Registered User
Datum registracije: May 2013
|
Ne shvaćam koja je prednost otići sa Amisa na B-net kada u 3u1 paketu imam 100/100 vezu na internet, 70 TV kanala i 1500 besplatnih minuta prema svim fiksnim i mobilnim korisnicima unutar cijele EU! To koliko vidim nema nitko i po toj cijeni. Osim toga imam 8 mjeseci sniženu pretplatu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4137 | |
Premija
Datum registracije: Mar 2009
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#4138 |
1
Datum registracije: Dec 2005
|
Upravo tako, a i na optici i na običnoj dsl/vdsl vezi iptv od amisa im ima vidljivo lošiju digitalnu sliku od bnet-a/vip-a. Kolko god sam protiv njih jer su me isprcali u mozak tokom godina tolko moram i realno reć da imaju najbolju sliku od svih provajdera t-com, optima, amis, h1 i to je testirano sa više ljudi na više televizora iz raznih udaljenosti. Zadnje izmijenjeno od: Thermaltake. 27.09.2015. u 11:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4139 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Danas opet s vipa prebačen na benetia.. Donijeli su mi naravno tecnicolor router, nemaju vulgaris žične, premda sam tražio. Što se STB-a tiče, neki Kaonmedia, ako ništa, kvalitetnije napravljen od Albisa. Imam osnovni paket TV-a, ali vjerojatno ima onaj promo od mjesec dana sa svim paketima, pa ako nekog zanima kako radi STB ili šta neka puca. Mene čekaju igrarije spajanja Tp-linka 842ND danas ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4140 | |
1
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |