|
![]() |
#963 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
I Isco je dobar ,ali kad je lani poceo igrat na njegovoj poziciji,pocelo je curiti u obrani. Kao i Messi u Barci,bez njega nista,prosjecna momcad,pokazali su to kod Atletica,ne? Casemiro mi se svida kao igrac,borben,idealan bude za tekme kad treba cuvati rezultat,kao protiv Bilbaa,ili recimo da bude starter drugi vikend,ali ne ocekuj od njega previse prema naprijed. Mislim da sutra bude Casemiro i Kroos na zadnjima ,a Kova,Kristiano i Isco ispred njih,da bude odmorio Modrica.Ili bude krenuo s njim pa ako bude povoljan rezultat izvadio ga na poluvremenu. Nego ,jel Arbeloa u Realu,ili je otisao,jer gledam da samo Marcelova pozicija nije pokrivena s drugim igracem?
Phil of the future! Zadnje izmijenjeno od: emilblomsky. 25.09.2015. u 19:30. |
|
![]() |
![]() |
#965 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
I da, Navas je čovjek koji mi je izuzetno drag u Realu. Stvarno čovjek brani kako spada. |
|
![]() |
![]() |
#966 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
#973 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Bilići izjednačili a šta je upravo crnjo fulao u napadu to rijetko ko može. Da je igro Jelavić to bi bilo vodstvo ![]() E moj Biliću :facepalm: Zadnje izmijenjeno od: trouble. 26.09.2015. u 17:41. |
![]() |
![]() |
#976 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Joj, vidi kako navijači Junajteda kao miševi polagano izlaze iz rupica ![]()
![]() |
#980 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
Toliko udaraca a ništa nije ušlo. Čestitke Kamenom (golman) na obranama, ne Ronalda, valjda bi dao mjesečnu plaću da je danas zabio... Zadnje izmijenjeno od: Kal-EL. 26.09.2015. u 20:10. Razlog: kraj tekme |
|
![]() |
![]() |
#983 |
Premium
|
Phil of the future! Zadnje izmijenjeno od: Brko. 27.09.2015. u 22:55. |
![]() |
![]() |
#984 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
hahhahaha ![]() Ovak je na Bayernovoj stranici najava za tekmu protiv Dinama ![]() ![]() Za one koji nisu shvatili problem sa slikom, još jednom izbliza ![]() ![]() ![]()
![]() |
#985 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Pa znaju bavarci kak izgleda originalni pravi grb |
![]() |
![]() |
#988 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
#989 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
fala evo i ja neke iskopao : http://bundesliga-streams.net/live/b...eam/channel-1/ http://www.realstreamunited.com/free...ue-319155.html ![]()
#990 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Bayern : Neuer- Lahm, Boateng, Alaba, Bernat - Kimmich, Alcantara, Gotze, Coman, Costa -Lewandowski Dinamo : Eduardo- Matel, Benković,Taravel, Pivarić- Ademi, Machado, Antolić- Fernandes, Soudani, Pjaca Dinamo vise manje isto ko protiv Arsenala samo su Matel i Benkovic tu umjesto ozljedenih Sigalija i Pinta Pep opet filozofira ![]() EDIT: Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: draksa. 29.09.2015. u 20:26. |
|
![]() |
![]() |
|
|