|
![]() |
#3601 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Nemre se vidit puno jer su premale slike. Odokativno mi je S6 bolji u sobnim slikama, mislim da ima vise detalja u sjenama. Nema ni postene low light slike, manje vise svi slikaju dobro vani po danu. Nocne slike me najvise zanimaju na Z5. Naso sam pune slike, S6 mi je malo bolji.. Obje su dobre.. Pogledo sam malo bolje, S6 ima manje buke u sjenama al nije velka razlika. Malo sam pogledo slike u LR.. Otvorene sjene i S6 ima vise detalja i manje buke, desna slika s6.. Drugacije su i obrade u ta dva telefona a to je i najbitnije kod mobitela pa se to jos moze popravit. Ovo je vec pixel peeping kaj nije bas bitno kod mobitela al tak gledano su mi slike od S6 bolje. ![]() Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 22.09.2015. u 20:59. |
![]() |
![]() |
#3602 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Sad tek vidio da su stavili 4K ekran na Z5 premium. http://www.sonymobile.com/gb/product...ia-z5-premium/ http://www.gsmarena.com/sony_xperia_z5_premium-7536.php |
![]() |
![]() |
#3603 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#3604 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Da mi je znati koja je svrha, osim marketinga, 4k/UHD rezolucije na mobitelima. I fullHD je previše.
#3606 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() Eto, sad negdje ima nekoga kome treba 4K na 5.7" jer je QHD premalo ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3608 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Evo po prvi puta da sam ga od 100% cijedio do 0 na 5.1 pa da izvučemo konkretne rezultate....uz korištenje svega što jedan tinejđer od 33 godine može koristiti(Wocap,Telegram,Twitter,Fejs,Messenđer,instagram,9gag,Tapatalk,Livescore s notifikacijama,syncana 3 maila,AcuWeather) dobijem i dalje prvaka u bateriji,nikakve stamine i pi*ke materine od štednje,3G/H+ pići kad nema Wifija....kako ću ja nać novi telefon jednostavno neznam,kad vidim da samsungaši i ostali muku muče sa 3h SOTa i sličnim rezama ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: trouble. 25.09.2015. u 06:50. |
![]() |
![]() |
#3610 |
našikan pravim haos
|
Kad mi ugovor istekne biće tu već Z7 Compact ![]() Šala mala(kolko uopće je šala ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3611 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Bome, koliko god bi volio nazad na nexus, moram se potruditi izmisliti razlog zašto se maknuti sa z3. Bolje da počnem štekati za neku normalnu konfiguraciju , fali mi neka kanta ![]() |
![]() |
![]() |
#3612 |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
I ja bi nexusa, galaxy s6E radi dizajna i komponenti, nexus radi sveg ostalog. Probao sam android u par navrata i jednostavno mi to nije to, uvijek se vratim na ajfon. Nekako mislim da ako me nexus ne kupi, nema spasa. Zao mi je sto nisam napao nexus 5 kad je bilo vrijeme, to je bila pila od moba. Ovaj novi 5x mi je onako, meh. 2gb rama i s808; ajm not impresd :/ Pa i ovaj novi z5c, ko buhtlica neka, izgledom mi se z3c vise svida.. |
![]() |
![]() |
#3613 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
z5 me po nicemu bas nije fasicnirao....sve su to varijacije na temu..taman kad cu razmisljati o novom mobu doci ce z10 ![]() Bateriju na mom zweri necu ni spominjati, u prosjeku ga punim svakih 5-6 dana, sam sebi ne vjerujem.... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3614 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Nego dali je netko probao ovo apdejtati? "Software update available for your Xperia Z3 Compact There is a software update (v. 23.4.A.1.200) available for your device. Perform a software update and enjoy new features, better performance, speed and bug fixes." Dobio danas u mejlu. Vele da mogu sada odmah preko PC-a to napraviti ili pričekati par dana da dođe na uređaj!
#3616 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
__________________ |
![]() |
![]() |
#3617 |
našikan pravim haos
|
Ma pusti ga de,mora nekad i on malo zatrolat ![]() 2die4> to ti stigo novi neki update na 5.1.1? |
![]() |
![]() |
#3620 |
Antimićanin
|
|
![]() |
![]() |
#3621 | |
Extrema Thule
|
Citiraj:
Uskoro mi istjeće pretplata pa razmišljam uzeti Z3 Compact. Vidjet ću kakva će biti cijena Z3 bakreni. Nego, nisam imao prilike koristiti magnetski konektor za punjenje. Da li puni jednakom brzinom kao preko micro usb punjača?
__________________ |
|
![]() |
![]() |
#3622 |
Antimićanin
|
Ovisno koji kabel uzmeš. Ako uzmeš orginalni Sony ili Wsken (imam oba) punit će kao i kabel uštekan u njega. Dok hrpa noname kineza sa magnetom pune oko 800mAh što je naravno go qrac naspram gorenavedenih. ![]() |
![]() |
![]() |
#3623 |
Extrema Thule
|
Jedino me malo bode oči su punjači max 1500 mA. Pošto na Z3 ima Quick Charger 2.0 i sigurno paše 2000 mA punjači od Samsunga i LG. Edit. ima i punjač od Sonya UCH-10 (od Z3plus)
__________________ |
![]() |
![]() |
#3624 | |
našikan pravim haos
|
Citiraj:
Inače ovaj QC 1.0 charger za naše prostore nije loš,ide do 70% u isto tolko minuta,onda snizuje brzinu zbog neznam čega... |
|
![]() |
![]() |
#3625 |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
U stvari ne snizuje brzinu, nego jacinu struje kojom puni nakon 70%, a to onda rezultira produljenim punjenjem. Zadnjih 5% puni s najslabijom strujom, pa tih 5% najdulje puni, naravno u odnosu na bilokojih drugih 5%. |
![]() |
![]() |
#3626 |
Extrema Thule
|
Auuu, da ne budem prost na riječniku. Čini mi se da sam lagano ohladio od Z3. Simptomi pucanja prednjeg i odljepljenje stakla. Valjda se to odnosi samo na compact? Budući da uskoro dolazi Z5 i pomalo sam razočaran da će imati iste simptome kao S6 (isti chipset i cpu). Po meni će zvati Z5 grijalica edition
__________________ |
![]() |
![]() |
#3629 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Najjača je ekipa na xda s izdubljenim mobitelom od padova,izgrebanih od kvazi alu maskica,i žale se na garanciju jer im ne priznaju a eto ušla im voda. Jedan je čak uspio saviti mob i isto se tako čudi. Komedija. Jasno,takva je ekipa najglasnija . Govorim o z3,nisam pratio z3c,mislim da su ovdje bila 3 slučaja total ako se ne varam (z3c) . Moja se z3 inače, nije kupala,kako sam ziheraš ni neće, ali barem nemam sikiriki na kiši ,fin osjećaj. |
![]() |
![]() |
#3630 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
Na XDA ima more tupana koji su sjeli ili vozili sa tim mobom u prednjem đepu uskih traperica... i onda čuđenje. Z3C očito ima lošu šaržu, no ako garancija pokriva, nema beda onda. Iako bi osobno popizdio da mi se novi flagship mob počne razljepljivati nakon 3 mjeseca... |
|
![]() |
![]() |
|
|