|
![]() |
#1292 |
Banned
Datum registracije: Feb 2013
|
dal uopće znaš išta flashati itd.. ak neznaš teko bu išlo.. pogotovo ak želiš zadržati sve podatke, moraš kak kaže kolega dirty flashat istu verziju roma koji si imao, ako znaš verziju, dok je mob upaljen skopiraj taj rom.zip i gapps.zip na memoriju uređaja, bootaj recovery i flashaj jedno i drugo.. evo kak se ulazi u recovery na soniju, nisam nikad radio al trebalo bi biti isto.. With the phone powered off Turn phone on, while holding power button and pressing back button as shown in video below (start at watching at 0:40) https://www.youtube.com/watch?v=kReGHJw0elo druga varijanta, probaj nju ak ova prva ne ide.. Turn the phone on it’s side and use both thumbs to hold (left thumb) Vol Up and (right thumb) Vol Down Press and hold the power button with your right index finger til you see "Virbant" release the power button and it should be on the recovery screen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1293 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
ne znam flashati, a nemam ni volje za to sad. u tom slučaju spreman sam na gubitak poruka i svega. znači radim recovery? update - pokušao sam sa pritiskom na back tipku dok sam palio mob i dobio sam onaj početni ekran gdje sam odabrao "reboot", ali sustav se nije podigao već sam opet dobio samo pozadinsko osvjetljenje. da radim hard reset?
divovski kompjuteri Zadnje izmijenjeno od: tomasini_. 20.09.2015. u 12:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1294 |
Banned
|
nemaš kaj rebootat kad ti je sistem zbrejkan.. odi na factory reset.. obrisat će ti se sustav ali slike, video itd budu ti ostali.. koji je uopće recovery? ak je twrp, odeš na wipe i samo factory reset. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1295 | |
Premium
|
Citiraj:
netko?
divovski kompjuteri Zadnje izmijenjeno od: tomasini_. 20.09.2015. u 18:36. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1297 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2012
|
![]() |
![]() |
#1299 |
Banned
|
stisneš power tipku.. kad odvrti reset, navigiraš sa volime tipkama gore dolje i power tipkom to je kao enter. nakon toga reboot system i to je to. mislim pogledaš na google bokte.. https://www.youtube.com/watch?v=vNfRb13i7vI |
![]() |
![]() |
![]() |
#1300 |
Premium
|
hvala vam, rešio sam. problem je bio što sam izvadio sd karticu iz mobitela pa nakon odrađenog formatiranja nije bilo ničeg. sad je sve ok.
divovski kompjuteri Zadnje izmijenjeno od: tomasini_. 20.09.2015. u 23:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1304 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Pitanje. Imam u mobu brdo ikona koje ne koristim (emitiranje celija itd) a. Maknuo bi ih jer me zivciraju? Mob nije rootan. Postoji li neka aplikacija da to pomicem? Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1305 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Kad kažeš 'ikone', na što konkretno misliš? Oznake u notification baru na vrhu mobitela?
![]() |
#1306 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
ne ne. Kad udem u Meni npr pa unutra su ikonice tipa "Emitiranje celija", Postavke usluge Google". Evo slika s neta za primjer: https://fs02.androidpit.info/trss/x30/400730.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#1307 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
To su aplikacije koje imaš instalirane na mobitelu. Rootaj mob, stavi Titanium backup i pobriši aplikacije čije ti ikone smetaju.
![]() |
#1308 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Koji bi bili najlakši načini za ograničit Android mobitel/tablet da može koristit samo jednu aplikaciju i da ima ograničeno surfanje - blacklist/whitelist? Znam za management rješenja, EMM i MDM, ali većinom su veliki, kompleksni i skupi i nude puno više nego što mi treba. Koliko bi se to moglo riješiti rootanjem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1309 | |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
Istina, ne briše app-ove ali ih disejbla tak da se ne vrte u pozadini. Osim što je više RAMa dostupno za cache i bitne appove potrošnja baterije je dosta bolja. Meni je disejblano 109 (!) aplikacija a ukupno ih ima preko tristotinjak.
![]() |
![]() |
#1310 | |
Omicron Alpha resident
|
Predobro. Citiraj:
![]() |
![]() |
#1311 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Bok ljudi, trebam savjet, naime, imam mobitel umi c1, kinez, i resetiro sam ga na tvornicke postavke i pocelo mi se dogadjati da se ponekad svakih pola minute, nekad svakih 10 minuta, a nekad i svakih 5 sekundi izbacuje poruka tipa: 'adobe air stopped' ili 'measure stopped' ili 'security plugin stopped', na sto sam ih sve disableao u postavkama, ali cim se spojim na internet, one se opet enableaju i ponovno iskacu van ta upozorenja koja mi onda mobitel cine beskorisnim. Ima li itko ikakve ideje sta bih mogao uciniti, probati? Takoder mi se dogadja da sam instalira nove aplikacije :O dajte pomagajte ljudi Zadnje izmijenjeno od: strgani. 01.10.2015. u 22:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1312 |
Premium
|
Ajde, kad nece nitko odgovoriti, jos jedno pitanje, kad koristim sp flash tool za flashanje, kad kliknem na download i spojim mob, stalno se na mobu javlja ustekano/istekano s usba zvuk, ko da ga stalno spajam i otpajam, jel imo ko slicnih problema? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1313 |
Omicron Alpha resident
|
Ponovno napravi reset i pobriši sve kaj ti ne treba. Imam osjećaj kao da imaš neki app koji ti to sam radi, neki fejk Store. A za drugo nemam pojma, probaj reinstalirati USB drivere.
![]() |
#1314 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1316 |
Premium
|
Jesam, sad sam flashao mob, uspio sam sa starijim programom, sad je sve ok =) Ocito su preprodavaci stavili trojance nekakve da nabijaju promet za odredjene aplikacije.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1317 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Imam Android tablet koji je konstantno povezan s televizijom preko HDMI-a te je priključen na napajanje preko USB-a (ne mogu povezati npr tipkovnicu ili miša). Na tom tabletu će se vrtjeti filmovi, kodi i slično. Mogu li s drugim android mobitelom upravljati tabletom (npr preko bluetootha) i kojom aplikacijom?
![]() |
#1318 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Pokusavam rootati mobitel preko tutoriala i naletio sam vrlo brzo na problem radi se o htc desire 500, pratim ovu temu: http://forum.xda-developers.com/desi...stall-t2804938 i ovaj video iz te teme: http://www.youtube.com/watch?v=yWLK5XhsVAE i problem nastaje kad trebam mobitel spojit sa usb kablom dok sam u fastbootu, dobivam ovu poruku: ![]() dok je mob u normal modu, normalno sve radi preko usb-a. probao razne usb kablove, portove naprijed, iza... nista ne pomaze. probao druge drivere, ni to ne pomaze... nemam vise ideja.... radi se o windowsima 8 i mob mi prikazuje ovako, al ga ne moze ejectati ni dok je spojen ni dok ga fizicki otpojim... pomaze samo restart kompa. ![]()
slow is smooth, smooth is fast... Zadnje izmijenjeno od: santos. 04.10.2015. u 21:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1319 |
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
Dečki, yebo sam mobitelu mamu. Imam Prestigio 4500 s MIUI gore, i danas sam ga bio ponovno rootao, ne znam zašto sam morao opet, nije bitno. Išao sam na factory reset u mobitelu, u opcijama. I onda mi je resetirao mob, obrisao sve, i pitao me nešto, ne sjećam se što, i kliknuo sam yes, i od sada samo vrtni u prazno. Kada ga upalim baca mi kao da ideu recovery mode, onda onaj zeleni android 5 sec, i reset, i tako stalno. Eventualno ako stisnem tipku za stišavanje ode u factory mode, gdje imam na kineskome za odabrati jedno 5 opcija, ali to je sve, mogu birati, ali ne i odabrati. Što da radim? |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|