|
![]() |
#5762 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() Nemojte linkat te idiotarije od oglasa ovamo. Fala bogu znate koliko iP6 ili 6S koštaju. Ionako ti oglasi nestanu za pola sata. Neko je željan paž je na netu pa voli da mu somovi šalju mailove na koje moroni odgovaraju "evo baš kupac dolazi po njega" ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5763 |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
A ne znam, malo sam se ponadao. Lik je prije 2 dana prodavao Xperiju Z novu s garom za 1000 kn, pouzdano znam da je. Tako da, gledaš tražiš svašta, nemojte zamjerat ljudi, samo sam pitao.
#5764 | |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
ma to mu je tim da par primjeraka da penetrira na RH trzistu. Potpisane kutije Tim Cook. Koje budale. A zamisli kad dobijes 10 poziva, pa ja bi kosu cupa. Citiraj:
![]()
![]() |
#5765 |
Premium
|
Ne brini, mogu svašta vidjet, ali neću svašta kupit.
#5766 |
Never Forgetti
|
#5767 |
Never Forgetti
|
Di smo stali s preprukom aftermarket slusalica za iPhone (s micom i kontrolama)? Gledan 20 reviewa svaki kaze drugacije, a ako moran kupit sranje onda mogu kupit i original Apple...
#5768 |
Premium
|
Akg Q350 ako ih još ima. Slušalice baš za iPhone, kupio ih prije tri i pol godine, svakodnevno maltretiranje po džepovima i još uvijek rade. Mislim da sam ih platio 380 kn. Ove izgledaju praktički isto, samo što je boja ova pederska ljubičasta. http://www.ronis.hr/slusalice-akg-k-...urple/product/
#5769 | |
Never Forgetti
|
Citiraj:
![]() |
#5770 |
Premium
|
Da da, piše na kutiji da je prilagođeno za Apple proizvode, i koristio sam ih na četvorci i 4S. http://blog.omy.sg/k3003-sound-of-lu...1-14.25.00.jpg 60 dolara je cijena na Amazonu. http://www.amazon.com/AKG-Headphones.../dp/B004444O5U Potpisao Quincy Jones, ako ti to šta znači ![]()
#5772 |
Premium
|
Ha čuj, cimer mi se rugao kad smo kupili slušalice. On je uzeo K321 za 220 kn, ja ove za 380, a razlika u zvuku je bila mala, te njegove nisu imale tipke za pojačavanje i onu za razgovor. Nakon točno godinu dana je kupio nove, iste, jer mu je na starima otišao kabel, da bi mu prošle godine i te krepale, naravno ponovno zbog kabela. Vidi čuda, moj kabel se tek sada, nakon tri i pol godine, počeo načimati. Dakle, je li 20 dolara samo zbog potpisa? ja bih rekao da nije. *Hint - Cimer čuva stvari otprilike kao i ja, da ne bi bilo da mu mobitel visi o njima.
#5774 |
Premium
|
Pa naravno da nije stavio potpis na izradu, ali su u AKG-u sigurno pazili na to, s obzirom da je ovo signature serija. Slučajnost sigurno nije, a ako se u nešto razumijem, onda je to audio. Ne bih govorio bezveze, posebno kada je preporuka u pitanju.
#5775 | ||
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
Nista draze nego pratiti kako vade mast raznim individuama koje ionako samo trose kisik na planeti.. Citiraj:
Sve što je napisao mogao bih i osobno potpisati a koristim i iphone i macbook, ajped je beskorisno smece kojeg sam se ubrzo nakon nabavke rijesio. Također imam podijeljena misljenja o eplu, s jedne strane obozavam lakocu koristenja i dizajn uredaja dok mi se druge strane gade ogranicenja koja namecu i gramzljivost; nacin kako levate svoje korisnike.. ovo sa 16gb ne da je nisko nego ne moze biti nize odigrano.. Sva sreca pa postoji jailbreak koji od prosjecnog i uzasno ogranicenog uredaja, ucini pilu kojoj nema ravna.. |
||
![]() |
![]() |
#5777 |
Premium
|
Najjeftiniji su 4200, dakle da, cijena praktički nije pala.
#5781 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Sredinom 11. mj. će naglo počet padat cijene kao i svake godine. To obično traje oko 3 tjedna i nakon toga se vraćaju na prijašnje stanje. I onda tek od sredine 2. mj. počinju bit prihvatljive. Uobičajena šema i traje već najmanje 4 god. (po oglasnicima). |
![]() |
![]() |
#5783 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
#5784 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Pa da zato jer drzi cijenu cijelo vrijeme sve dok ne izade novi...prosle godine kad je izasla 6-ica, jedno dva tjedna nakon izlaska se na njuskalu moglo naci za 4500kn, cak sam jedan i preuzeo umjesto prijatelja i dao covjeku 4500kn na ruke koje mi je prijatelj poslao nakon dogovora s njim. Doduse taj je na njuskalu trazio 4700kn, ali frend se pogodio s njim za 4500 |
![]() |
![]() |
#5785 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Mozda je i bio koji takav primjerak. No to su iznimke. Kostat ce 5000-5500 oko 12 mjeseca, ispocetka i vise, no tako ce biti kad se cijene stabiliziraju. 6S+ naravno i vise od toga. Cijene su otisle u nebesa. |
![]() |
![]() |
#5787 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Da. Cak i ako kupujes u vipu ili tcomu, ista cijena 6-ice je sad kao sto je bila i kad je izasao (doduse, prvih dva tjedna od izlaska je bila jeftinija 200-300kn pa su onda digli cijenu koja stoji i sada jos) |
|
![]() |
![]() |
#5789 |
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
Stavio iOS9 na i5, sve isto kao prije, radi glatko. Jedino sto sam skuzio ovako na prvu je novi MT meni, novi font, plus nekakvi Siri prijedlozi koje sam odmah iskljucio. EDIT: Eh da, dodan i je nekakav power save mode kad je baterija na izmaku snaga (samo ga morate uklj)... |
![]() |
![]() |
#5790 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
|
![]() |
![]() |
|
|