|
![]() |
#1951 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Thnx. Koliko si dana čekao ako nije bilo svih komponenta iz konfe u toj poslovnici? Ja kad sam bio naručivao po jednu stvar mislim da se radilo o par dana, al ne sjećam se više. Ovi su malo nestrpljivi, a alternativa od shopova im je očaj EDIT BTW kad sam tu da pohvalim links vk što se tiče reklamacija. Miš rutinski reklamiran (cca tjedan dana trajalo uključujući vikend). Sestra je isto nedavno kupila neki headset kojem jedna sluška nije radila out of the box. Drugi dan na licu mjesta zamjenjeno. Zadnje izmijenjeno od: Manuel Calavera. 02.09.2015. u 23:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1952 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
Nije bilo hitno pa sam provjerio tek u četvrtak što je sa naruđbom,zvao sam Zagreb i kaže sve je u OS osim kučišta kojeg nema više ni u ZG. Znači da nisam zvao tko zna da li bi uopče javili i što bi bilo s naruđbom. Najbolje ih nazovi pa pitaj kad bi moglo stiči,mislim da im utorkom i četvrtkom stiže roba. EDIT: "alternativa od shopova im je očaj" Živim u OS,znam kako je ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1953 | |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Citiraj:
Nisam ih uopće zvao do dana kada sam išao preuzeti, da provjerim da nisu možda prodali nešto ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1954 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Vjeruj mi ovakvog shopa nisi vidio ![]() Uz links ima još jedan poznati shop u vk koji je OK, ali links im je uvjetovan načinom plaćanja i ima bolju ponudu i cijene trenutno. Ovaj jedan što im je alternativa je katastrofa epskih razmjera (barem za pc). Znači do prije max cca godinu dana sam vidio da prodaju pc sa single core celeronom, 250gb hdd i 2gb ram za nekih 3-4 000kn. Da nisam vidio svojim očima nebih vjerovao. Inače prodaju i bjelu tehniku, televizore, glazbene instrumente i sl. Ljudi ga gledaju jer su 1. neupućeni u hardver 2. daju plačanje na 4698 rata. Normalno da im se isplati dati na 4698 rata kad su cijene dvostruke-trostruke ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1955 |
These go to 11
Datum registracije: Apr 2007
|
Ima li ta alternativa ime u imenu? ![]() (nisam dugo u Vk tragao za hardverom, pa ne znam jel mislimo na isto - no poprilično sam siguran) Inače, da ne budem OT: kad god sam nešto u Linksu kupovao, prošlo je okej. Je da su im većinom cijene više, no praktično je kad ti nešto hitno treba a imaju u poslovnici.
![]() |
#1957 |
These go to 11
Datum registracije: Apr 2007
|
Da, to je to ![]() Iako, prije ohoho godina, baš tamo sam naletio na Samsungov monitor (T240, mislim?) povoljniji nego drugdje .. kako i zašto se to desilo, ne znam, no nije se ponovilo.
![]() |
#1960 | |
Registered User
Datum registracije: Aug 2015
|
Citiraj:
Ja sto sam danas dozivio najradije bi bacio i reklamaciju i sve i odselio se negdje sam da vise ne cujem za Links. Basicly predao mis na garanciju zbog doubleclickanja (Logitech G500), predo ja to uredno prije mjesec dana,pitam jos momka jel znas kolko se ceka? kaze lik nezna. Ae nist jebiga znam ljetni mjeseci nikad neznas. Prosli tjedan ja zovem Links u Sl Brodu,pitam curu jel znas kakvu informaciju o tome i reko jel mogu dobit informaciju koji je to servis i broj primke da ja to pitam posto je vec blizu 3tj da nema informacije o misu. Zenska ono fat nein,nema pojma. Reko ae dobro ajmo dalje.dodje ponedjeljak ovaj tjedna,zovem ja servis u Zg,reko trebam pomoc,ovo ono sta je s stakorcetom, nema informacija al kao zvat ce me. Jbga crvi u mojem dupetu ne dopustaju mi da neznam sta se desava,zovem ja ponovo njih,kazu rijesena zamjena, ok sve 5 onda,kad ce to bit neznamo. Ae pustim ja to par dana da to prodje pa mozd dobijem neku informaciju. Jucer zovem ja servis u Zg. standardno pitanje imal sta za mene, ama bas nista, opet standardno javit cemo vas. Mislim to javit cemo vam se mi generalno inace ide na zivac, prvo sto smo drzava od 4.5mil ljudi,drugo sto ama bas nemas tolko posla da nemos dic telefon u ajmo rec 8h sto radis i nazvat dva broja. I sad u cijeloj toj prici danasnji dan dosao, ono zovi opet,javit cemo vam opet,e sad jos na dodano il nazovite za sat vremena (al opet odlaganje nekoj kolegici njihovoj), ja uljudno pitah za broj primke od microlinea sto sam i dobio,ukucah na njihovoj stranici to i vid sta pise, Datum rjesavanja 14.8.2015, a ja poslah mis 10tog. Nazva ja microline i ono, cura je imala pauzu kad je citala (valjd dok je skuzila kolko to dugo stoji), kaze zenska zovi u pon,tad dolazi kolegica koja radi logitech stvari i to pa cemo ti pod hitno rijesit zamjenu. 10min nakon sto sam s ovom pricao,zove neka zenska iz microlinea,i kaze oni meni odobrili zamjenu, za 550kn nesta ili nadoplata,ja ono reko gle necu nista prihvacat jer cekam odgovor ovih iz mikrolinea,sto ce bit u ponedjeljak + to muljate me jer cu vjerovatno dobit g502 u zamjenu a vi ocete da ja nadoplatim na to. Zenska sve 5 ovo ono ja malo izresetao ju s tipa los servis i nisam zadovoljan i sve to. Ugl javim curi iz mikrolinea sta su mi ovi nudili,kaze ona cekaj ponedjeljak. Ja ok sve 5, 1h kasnije zove ta doticna cura iz mikrolinea,kaze e mozemo ti ponudit g502,ja ono ko malo dijete iz sahare sto vidi jezero sretan,daj to, kao kolko sam ju razumio valjd najkasnije do ponedjeljka mis u rukama,super. Zovem Links servis da im porucim sta je rjeseno, nitko se ne javlja. Ae zovem ja kasnije Links u Sl Brodu, ono javi se zenska osoba,kazem ja njoj tko sam i sta sam i ono kazem joj za ovo s mikrolineom, ugl kao nema ona te informacije,ugl ev prenosim ih,i zenska fakat najgorim mogucim glasom meni zast se ti danas nisi javio kad sam ja zvala,ja ono wtf zenska glavo cijeli dan sam na telefonu radim vas posao za koji ste vi placeni,valjd nije ocekivala takav bijes iz mene kolko sam se proderao na nju. 30 sec kasnije ona prekida poziv. Mislim fakat u zivotu nisam sreo takav bezobrazluk jer pod 1. Servis misa ne traje 3 tjedna,to je jako brzo rjesivo, 2. manjak komunikacije od strane servisa. 3. fakat me oce prevarit za pare 4. ova glupaca iz Broda sto nema pametnija posla neg mene jebat ocigledno. Generalno nakon ovog vise nikad necu kupovat u Linksu,nit ista preporucit tamo,odsad samo internet i generalni dobavljac za Hr,samo jos u pon da odem po mis i ono dovidjenja. Nikad u zivotu nisam dozivio tolku nezainteresiranost od jedne tolko "ozbiljne" firme za rjesavanje jako jednostavnog problema. Stovise kolko vidim osobe s kojima sam danas komunicirao vecinom nisu educirane uopce u robu koju imaju na stalazama (tipa logitech garancija i sve to). A ono komunikacija prema strankama 0. Zadnje izmijenjeno od: Blender. 05.09.2015. u 00:22. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1961 |
Premium
Datum registracije: Dec 2012
|
znalo se događat da malo da links šteka.. imao sam i ja sličnih iskustva.. zato rekoh stvari u svoje ruke.. zato sad i poslujem na veliko sa microlineom.. ekipa u microlineu je za 5! a rma riješavaju u roku dan dva i to te obavijeste ako nema artikla dal ti paše itd.. ! a to šta links ima politiku čudnu e to je drugi par rukava.. a čuj za djelatnike.. teže je platit pa imat stalno dobru uigranu ekipu nego ko sad svako malo novu ekipu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1962 | |
Registered User
Datum registracije: Aug 2015
|
Citiraj:
Dok ovi s druge strane. zalosno je to kolko su oni ne pripremljeni za komunikaciju s strankama. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1963 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
nije da ih branim, ali ako piše rok od 45 dana onda oni fakat mogu iskoristiti taj rok u potpunosti i jedino što ih može spriječiti od toga je loš glas, ali to ih u hr ne dira baš toliko. Ako piše razuman rok onda je situacija još gora. Btw, na te uvjete si pristao kad si ga kupio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1964 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Ja sam vjerojatno u Linksu unatrag zadnjih 5-7 godina pustio oko 50 000 kn, na razne sitnice, za sebe + prijatelje + tvrtke, i nisam imao niti jednom loše iskustvo. Well, možda je to zbog mojeg stava. Imao sam problema sa T-Comovim servisom, na kraju mi je Samsung poslao pismo isprike i neku SD karticu što sam dao sestrični zato što je servis od T-Coma beskoristan...morao sam im nacrtati što moraju promijeniti i zašto i kako, i tek nakon što sam to isto Samsungu poslao, onda su "magično" skužili da je to taj problem i riješili ga. Meni nije problem dati koju kunu više u Linksu baš zbog reklamacija sa kojima nisam imao nikada problema. A kupujem/kupovao sam u Linksu, ADM, Protis, Uzi Shop itd. itd. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1966 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1968 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() http://www.links.hr/?option=katList&...mljevenje-mesa but, will it blend? ![]() http://www.links.hr/?option=katList&...naziv=blenderi
![]() |
![]() |
#1970 |
Guest
|
Ajme meni. Znam kako to ide. Za dva mjeseca mijenjaju ime u Vemil d.o.o., za pet ih kupuje HGSpot. RIP. ![]() |
![]() |
![]() |
#1971 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2013
|
Prodaje i Protis svašta, od madraca, maski za ronjenje, sudopera, radijatora itd... Trgovine šire ponudu da bi opstale, ne vidim problem u tome, ionako su samo posrednik između kupca i distributera koji ima lager, uzmu svoju proviziju i to je to. Svi pričaju kako IT trgovci rade s malim maržama, a onda se čude ovakvim potezima...
![]() |
#1972 |
Antimićanin
|
wooden, nebi vjerovao, ali to svaštarenje je recimo između ostalog zakucalo HG Spot i Vemil, barem one prve inačice istih koje pamtimo. Bela tehnika, sanitarije i to... OK, sad su druga vremena, pa to možda ide dobro i Linksu i Protisu, ali... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1973 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2013
|
Zakucale su njih gomile fizičkih poslovnica koje treba održavat, gomila radnika, veliki lageri koji se nisu prodali i sl. Danas se trgovina seli na webshop, nemaš velikih troškova, nemaš uopće nikakav lager jer naručuješ od uvoznika tek kad tebi dođe narudžba... manji rizik. Na tu shemu radi ekupi.hr koji prodaje sve moguće artikle i najjači je webshop u hr već godinama. Netko uspije netko ne, za Links se ne brinem puno, mislim da im je ovo je čisto pokušaj povećanja zarade, a ne da se sa nekakvim "keramičkim tavama" izvlače iz dugova.
![]() |
#1974 |
Antimićanin
|
Jasno, ali oću reći da između ostalog i to svaštarenje. Webshop je way to go. No eto, ima i takvih koji su uspjeli podamfati. Links je u Karlovcu izdržao cijelih 11 mjeseci od otvaranja do natpisa "privremeno zatvoreno zbog preuređenja - Links d.o.o." ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1975 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
koliko sam vidio, te tave, lonci i mikseri su dostupni samo kao web narudžba.
![]() |
#1980 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
http://www.portio.hr/ bit će da ne
![]() |
|
|