|
![]() |
#6691 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
I mene zanima ista stvar, razmisljam ga narucit, pa ako bi mogo neko napisat koju rijec. |
![]() |
![]() |
#6692 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Stigla danas 2 kom. (za mene i frenda) Koliko sam ga uspio danas koristiti....sve 5!Sve ide fluidno,normalna instalacija svih aplikacija,kamera o.k.,ekran o.k.,zvuk o.k.,wi-fi i mobilni signal dobri.... Stvarno je predobra zvijer za te novce!!!Jedino sto mi se na prvu nije svidjelo je sto za wallpapere i zvukove zvona otvara neke kineske stranice za skidanje tj. ako hoces promjeniti zvuk poruke ili zvona,automatski ti otvara neku online bazu na kineskom gdje se ne mozes snaci....Inace u kutiji stigli 2 screen protektora i zastitna silikonska maska. |
![]() |
![]() |
#6693 |
Premium
|
A gdje si kupio i koliko si platio ako mozes napisat jos. |
![]() |
![]() |
#6694 | |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
Citiraj:
![]() |
#6696 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2010
|
6 dana u upotrebi Xiaomi Redmi Note 2 (16Gb). Miui v7 developer rom sa xiaomi.eu Nikave zamjerke, čista preporuka. |
![]() |
![]() |
#6697 |
Premium
|
Nista ja bi si danas onda narucio, neka preporuka gdje da ga uzmem? Ovaj link sa aliexpress i DHL to funkcionira? |
![]() |
![]() |
#6699 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2013
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#6701 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Redmi Note 2 u gizchina shopu 217$ EU warehouse i ukljucena DHL dostava... http://shop.gizchina.com/redmi-note-...21-color-white |
![]() |
![]() |
#6703 | ||
Premium
Datum registracije: Feb 2011
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
#6704 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
![]() |
#6705 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Ja sam narucio sa Chigon-a na AliExpresu.Sveukupno izadje nekih 1300kn sa dostavom(DHL) |
![]() |
![]() |
#6706 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Razlika je sto ces ako kupis na Aliju i crkne mob,saljes u Kinu i imas dosta troskova,a ako kupis u gizchina (eu warehouse) mob saljes u EU servisni centar... http://shop.gizchina.com/content/warranty.html |
![]() |
![]() |
#6707 |
Premium
Datum registracije: Apr 2014
|
Bok! Prijatelj gleda neki manji mob za uzeti, ja sam mu spomenuo Meizu M2 Mini sa Chigon-a,... Ima li ga netko, jel sve u redu "out of the box", gapps-i,...(vjerojatno nebi prckao po njemu jer nema iskustva). Isto, ima li jos neki ispod 5 inca, koji bi konkurirao Meizu-u? |
![]() |
![]() |
#6708 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2013
|
Bijeli i 16 G i 32 G,oba puta na kraju isto.Naručio sa Gizchina.com,skuplje je ali imaš EU garanciju.Nadam se da mi neće trebati.Pozzz |
![]() |
![]() |
#6709 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2012
|
Prije svega pozdrav svima.Trebao bih mobitel do 1500kn,bitno mi je da je ekran bar 5.5,da mogu odigrati koju igricu i pogledati neki filmic,kamera mi nije toliko bitna.Za oko su mi zapela dva modela,Xiaomi Redmi Note 2 i Asus Zenfone 2.Pa ako mi možete pomoci u odabiru.Hvala unaprijed. |
![]() |
![]() |
#6712 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2015
|
Koji ROM tamo da skinem i dali samo preko updater app instaliram ili moram nekako drugacije. Hvala |
![]() |
![]() |
#6713 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
![]() |
#6714 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
#6715 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2011
|
Uzeo sam lumiu 640, i mislim da se za te novce stvarno neisplati zafrkavati s kinezima i njihovom garancijom, mob ima sve, jedino nema hrpu rom-ova za fleshanje |
![]() |
![]() |
#6717 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2011
|
He, Ali to onda nije vise ta cijena |
![]() |
![]() |
#6719 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009