|
![]() |
#9691 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#9692 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Jel se i vama događa da kad krepate i želite pratiti ostale igrače , da jednostavno do nekih igrača nemrete doći koliko god kliktali lijevom ili desnom tipkom štakora? ![]() Kaj je tak problem složiti da biraš igrače po redu, ili to WG ima neku svoju sovjetsku logiku opet ?
![]() |
#9694 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#9695 |
Does youer dewg byte?
|
![]() |
#9697 | |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
![]() CTRL koristin, jer nema sanse da dodjes do tenka klikajuci. Pogotovo platoon. Jucer opet totalni ESL igraci. Nemaju veze s igrom, par teskih carrya s T62 i E50M, ono kad se sve otopi a ti ostanes sam i arty. Pobjedio par puta, par puta me prigazilo. Velika kolicina arty scumbaga na T9/10, i stalno targetiraju po bojama. Sto zna biti frustrirajuce jer me rokne lik splashom, npr CGC pogodi 3 tenka u jednom shotu. Druga stvar su botovi na T10 ili ljudi koji igraju kao botovi, pa me BC25t blokira par puta, ili e3, pa dobiju par shoteva.
![]() |
![]() |
#9698 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#9699 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Jebote buljo, ti si trebo bit astronaut. Ko da sa marsa padas. Pa ovo su radili rusi, pijani ko zemlja, gdje si ti vidio logiku igdje u ovoj igri? Od layouta, mehanike gameplaya, enginea koji JOS ne podrzava multycore, nebuloze sa shemom "svi statsi su realni i istiniti" osim sta njemci koji su imali brze tenkove idu sporije od rusa jer su nam izbusili 3 supka u WW2. Sta se tice klikanja, i ja sam poludio jer kad sam sotao na 4 tenka ja klikam i nikako na 2 tenka doc. Koja je to jebena rotacija da od 4 samo rotira 2. Sad sam na brodicima pa me retardirana mehanika manje dira. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9701 | |
Never Forgetti
|
Citiraj:
Znaci mapa + server aim + dmg log + autoaim mod, nikakvih problema nema. Ne kemijan vise s zvukovima, skinovima i glupostima koje se zbugajau nakon 2 dana. Problem je koliko san cita, da modovi nisu optimizirani, dodju do odrednje kolicine memorije i samo se igra ubije. Mislin da je 2GB ali nisan siguran, mora bi potraziti.
![]() |
![]() |
#9702 |
konjpjukter
Datum registracije: Oct 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9704 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#9705 |
Never Forgetti
|
Preporuka za server aim, prije san koristio bez toga, i ima bih onih dosta misseva, ali stvar je jednostavna ono sta vidis nije u biti di ciljas (jer ima odmak za ping). Masa streamera to koristi.
![]() |
#9707 |
Never Forgetti
|
![]() |
#9708 |
Never Forgetti
|
Vrime je za lec, previse retardiranih umobolesnih botova. Dosa san na 2800 i 65%, a ima san priko 3k i 70 danas. ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#9709 | |
Does youer dewg byte?
|
Citiraj:
Mišljenja sam da bi svi vi kaj imate prek 2k wn8 trebali prestati kukati oko statistike. ![]() Još mi samo Thor fali sa : "Hijaooo, počeo sam sa 10k wn8 i 80%, a pao sam na čak 7k wn8 i 75%". ![]() EDIT : 4 borbe mi trebale da dođem s ovom micom macom do pobjede, ali se zato isplatilo. ![]() http://wotreplays.eu/site/2137394#mi...m4n123-tiger_p
" Have you tried turning it off and on again ? Are you sure it is plugged in ? " ![]() Zadnje izmijenjeno od: m4dm4n. 09.09.2015. u 01:38. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9711 | |
Never Forgetti
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#9712 |
Never Forgetti
|
![]() adult image host Prvo me svi botovi prate, ja signaliziram vec u sumi da se vrate. Plavo je pozicija JT128 i 3805, vidin da su ovi vec pojili flank, i zurin nazad prema capu. Uz to cilo vrime govorin JT128 botu da spota bar cap i resetira (ili bar FV3805) uspije opalit. Debil se nije maka. Rezultat... ![]() post images Prvi lost u 5 partija, radi teskog bota i lemming traina. Capove definitivno triba izbacit, jer kazni mene jer ne vozin ko Mercedes GP formula i ne mogu resetirat ono sta botovi zaseru. Eventualno uvest pobjedu ako se neki scout skriva. EDIT: RIP K340. Srica jos iman par tipkovnica za danas. ![]() upload a gif
![]() Zadnje izmijenjeno od: Drift_King. 09.09.2015. u 18:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9713 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9715 |
Never Forgetti
|
![]() |
#9716 |
Never Forgetti
|
Uhhh jedna stvar koja mi okrene mozak i totalno mi sjebe dan, kad moji botovi se doguzaju do capa i iscapaju, dok ja faramam DMG (zasluzeno). Pas mater.
![]() |
#9717 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
To se meni desilo u mines, sa rhm-om sam capa bazu, vodili smo 11-0. Bilo je dosta mesa za gađat sa te pozicije i skroz sam se uzivio i zaboravio izać. Jedan od vas koji redovno pišete u ovoj temi me toliko izasra poslije bitke, strasno nesto ![]() U moju obranu, sam sam sredio tortoisa sa kratkim topom i svih 100% capanja samcat odradio ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9718 | |
Never Forgetti
|
Citiraj:
![]() Ali cap mi je najgora stvar tamo, a skirvanje scouta bi odrdio tako da na kraju team s vise tenkova dobiva. Da ne moran ja vatat LTTB ili 1390 s HTom. Ali generalno kad pocmen srat po njima (kao na gornjem SSu) mrzin cap, pusti me da nafarmam ![]() A jos me vise zivcira kad likovi samo idu na cap, znaci 0 dmg, ali on je iscapa. ![]()
![]() |
![]() |
#9719 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Nekad je cap jedina opcija. Nemalo puta, stepe, šanse 28%, encounter. Zovem ih na cap all, heaviji kratko zadrze svoju stranu i izvucemo pobjedu. Edit: Ja sam od onih šta više volim pobjedit sa 0 dmg nego nabijat damge i izgubit |
![]() |
![]() |
![]() |
#9720 |
Does youer dewg byte?
|
![]() |
|
|