|
![]() |
#601 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Kovac je budala. Tu nema dileme. No mislim da nije toliko ni do njega, niti njegova manjka iskustva, niti (ocitog) manjka znanja. Ponajvise je do samih igraca. Koga god da dovedu, pa makar i nekog 'pravog' strucnjaka, ove baletane nece moci natjerati da trce i ginu u reprezentaciji. Jedino bi ih lova mogla natjerati. A cak ni tata iz dinama ne moze placati kao real i/ili barca. Zato i treba mladima dati priliku. Neka ginu. Dok se ne prodaju. Onda na njih zaboravit i dati ponovno nekoj mladjoj generaciji. I tako u krug. |
![]() |
![]() |
#602 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Hamm će morat pola foruma počistit nakon čitanja ovog topika ![]() Anyway, sljedeće tekme za malo više od mjesec dana i ne vjerujem da će se išta drastično promjenit do tad. Najvjerojatnije ćemo se skrumpat i otić na taj Euro ali navijam da ne odemo ako će to značit otkaz Kovaču. |
![]() |
![]() |
#603 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Ma ja bih najvise volio da ne odemo na Euro, pa da se napokon zapitaju i zamisle. Ovako iz godine u godinu neki krumpir, pa misle da znaju igrat i da je to gledljivo. Ne zelim gledat jos jedno veliko natjecanje i gubit zivce. ![]()
![]() |
#604 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Ma kakvo gubljenje živaca buraz ![]() I za takve krelce da se živciram... moš mislit. Nakon kvala za WC2010, ne živciram se više oko ničega. Dosta sam živaca potrošio na te fantazere kao i na ostale (rukometaše, vaterpoliste, košarku ne pratim od 1997 i trice Đorđevića). Više mi znači kaj su veslači na pariće danas svjetski prvaci nego kaj bi Tatina repka već sad osigurala nastup na Euru. Gledam preprezentaciju kad mi se sprdne. Kad ne (kao danas), radim nešto drugo. l opet na kraju saznam rezultat ![]() |
![]() |
![]() |
#605 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
#607 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
|
![]() |
![]() |
#609 |
Addicted to music.
|
A brijem da nece smijeniti nesposobnog amatera, jer to je ipak sve povezana bagra. Eventualno ako pritisak javnosti bude ogroman, onda ce ga smijeniti tek toliko da ispadne kako im je stalo do repke, kvalitete i nogometa opcenito. ![]() Samo zbilja, pitanje je koga postaviti na mjesto izbornika u tom slucaju? Nije bas da je sirok sor, ledina po tom pitanju. Dobro, kod nas su svi strucnjaci... ![]()
![]() |
#610 | |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Ne znam radi li trenutno nešto, ali vidio sam ga kod Arene jučer. Vjerojatno je bio na košarci, što me ne bi ni začudilo.
![]() |
#611 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Nema tu spasa osim izmjene generacija. Pjaca i ostala ekipica koja se mora prodati, ako takvih ima. Oni će se porazbijati, bar kroz jedne ili dvoje kvalifikacija pa onda i oni postaju škart. Velim, problem nije samo u našoj repki. Prestao se cijeniti kult repke, gleda se samo lova i s te strane poštujem, al onda reci fakju neću igrati i neka netko drugi "gine" za repku. Ima dece puna Hrvatska kaj bi samo tako ostavila pluća na stadionu. I to bi cijenio više nego baletanski stil nogometa. Opet, treba i stvari drugačije postaviti. Kaj bi bilo da je Mandžo jučer pogodio one tri šanse i da je završilo 3:2 za naše? Ili da je Perišić pogodio gol umjesto vratnice u Bakuu i da je bilo 1:0 za naše? Lopta je okrugla, a nogomet nepredvidiv. To daje čar.
#612 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Lako je trčkarati i popravljati frizuricu na terenu u Barceloni i Realu. U repki ipak treba stvoriti višak igrača kojim driblingom i povuć loptu . |
![]() |
![]() |
#613 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Da je igrala naša U21 repka sumnjam da bi lošije odigrali. Gledam ovog Rakitića, brate mili... primi loptu, uštopa, digne glavu-pogleda, i prvom do sebe. To može odigrati svatko. Modrić je imao više pogrešaka nego cijele polusezone u Realu. Mandžukić me ne iznenađuje, precijenjen igrač. Fali mu bazne inteligencije, to su vidjeli i Simeone i Guardiola pa su se riješili balasta. Mislim da bi svi bili sretni da se "zvijezdama" da slobodno kad je stanka, a neka igraju oni koji to žele ( domaća liga ). Sigurno ima ljudi koji bi "jeli travu" na terenu samo da dobiju priliku. |
![]() |
![]() |
#614 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Mandžukićev najveći problem je to što mu se više ne da, ni u klubu ni uz repki. Da i dalje ima onu energiju, trku i borbenost od prije, nitko mu riječ ne bi rekao. Može Modrić pričat koliko hoće da su dali sve od sebe, to jednostavno nije istina. Ako je pak kojim sluičajem istina, bolejd a onda za repku više nikad ne igraju. Ne bi me čudilo da je ovo bio svojevrsni bojkot, zna se čiji je Modrić igrač. Jadno sve skupa, baš jadno. Izgubi čovjek želju pratit nogomet. Valjda će biti sretni kad i zadnji gledatelj odustane od praćenja Dinama i repke, pa će to u potpunosti postati njihova privatna prćija
#615 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Kad se bolje pogleda, Kovač je mozda dobro i rekao sa "pitajte igrace zasto se ne bacaju na glavu" ...
#616 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
#617 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Ispada da nasi igraci bojkotiraju sve moguce i nemoguce izbornike. Mislim da to nije istina, oni jednostavno bojkotiraju reprezentaciju opcenito. Ista im ne igra nikakvu ulogu u zivotu, a samim time vise ni meni ![]() |
![]() |
![]() |
#618 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
Reprezentativna okupljanja su postala godišnji odmori gdje se igrači dođu odmoriti od klupskog nogometa, vidjeti familiju, obići prijatelje, krknut odojka i pokupiti dnevnice.
#619 |
Addicted to music.
|
![]() |
#620 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Ne godišnji odmor, nego tlaka. Neke glupe utakmice koje moraju igrati između klupskih, a od toga niti para (za njihov pojam), nit im je bitno za karijeru, a samo se mogu ozlijediti. Još kad je tako loša atmosfera oko repkice moš mislit veselja |
![]() |
![]() |
#622 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
Da ga jebeš, ali brijem da je pred 10-15 godina bilo puno manje tih nepotrebnih prijateljskih utakmica i da su kvale bile malo drugačije / teže.
![]() |
![]() |
#623 |
Lynnfield
Datum registracije: Sep 2012
|
vidjet ćemo šta će tata odlučit,zdravko mamić jeli...ako njega zovete tatom ![]() Mislim da bi trebao letit kovač...novaca ionako ima,neka dođe neki drugi koji se trenerskim poslom bavi malo dulje...bilić je po meni bio najbolji u kombinaciji sa robertom i jurčevićem |
![]() |
![]() |
#624 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
#625 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Tatini lizači su se krenuli pravit pametni. Dakle, ili Krunek ili Zoki. Stranac nema šanse. Spominje se Klopp. Nema šanse. Mislim da bi on blebnuo po tikvi i Tatu i Brandona tako da bi im to zabolilo i babe i dede ![]() |
![]() |
![]() |
#626 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
Malo gledam Francuska - Srbija i mogu reći da je Francuska sve što mi nismo, najkraće rečeno velika ekipa. Igraju raznovrsno, nisu jednodimenzionalni što ubiti znači da ne znaš od kuda sve prijeti opasnost. imaju posjed lopte 63%, a igraju brzo, pogotovo kada treba iznijeti loptu, to obično bude makar poluprilika i to odrade u par poteza, baš žestoku kontru slože... Zapravo, oni igraju moderan nogomet.
#628 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Čitam nešto da će nasljednik Nike Kovača biti, nitko drugi nego dobro nam poznati trener, Ante Čačić. Mamićev as iz rukava. Poslušnik prve klase. Naravno, rekla kazala, no ne bi se puno začudio. I da, Ladić rekao svoje. Jedan pojam pravog vrijednog čovjeka i sportaša.
Zadnje izmijenjeno od: Guls. 07.09.2015. u 23:02. |
![]() |
![]() |
#629 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Ne podržavam Čačića ,ali bar čovjek ima nekog iskustva za razliku od prošla 3 izbornika ![]() Najbolje bi bilo da dođe neki stranac koji bi ih potjerao da rade, nešto kao Magath |
![]() |
![]() |
#630 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Na fejs stranici MNK Nacionala pise da ce Čačić biti potvrden u srijedu, informaciju imaju posto su dio HNSa... Show...sprdnja za sprdnjom
|
|