|
![]() |
#513 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
#514 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Sve repke koje protiv nas igraju nogomet dobiju par komada a one koje nemaju namjeru prelaziti centar i uglavnom se brane umrtve i našu igru pa i mi izgledamo nikako.A pošto Norveškoj treba pobjeda morat će se otvotiti i igrati i samim time riskirati da dobiju 5 komda, opet. |
![]() |
![]() |
#515 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
Isto kao i norvežani, naravno da će napasti, a što bi trebali? |
|
![]() |
![]() |
#516 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Sumnjam da ce norvezani tek tako napasti. Hoce sigurno, ali ne odmah, i ne kompletno svi u napad. Igrat ce normalno, a ako im rezultat ne bude odgovarao, zadnjih 15-20min pokusat ce napraviti neki pritisak. Sto se tice azarbejdzana i usporedbe sa chelseaom - majko mila ![]() Usporedjujete dno dna reprezentativnog nogometa sa jednom od top5 skupih ekipa. Dok Robi sa svojom ekipom ima maximalno tjedan dana okupljanja (sto mnogi koriste za provod, pogledajte samo nase), Mou ima ekipu cijelu godinu na okupu. I opet ne znaju odigrati nista vise od bunkera. A sad cak ne znaju ni to. Mislim da ga neki na veliko pretjeruju sa ovakvim usporedbama ![]() |
![]() |
![]() |
#517 | |
Premium
|
Citiraj:
Mi smo jedva neki Getafe,prijatelju. Nas je lani raskopao jedan Meksiko,koji je prosječna repka.
![]() |
#518 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Vrlo vjerojatno će prvo poluvrijeme odigrat "ajmo ne primit gol". A onda ako bude 0:0 na poluvremenu, onda bi se mogli lagano otvarati. Jer ako oni ovu izgube, onda je to uglavnom to za njih. 3 mjesto i dodatne kvale. Tako da norveškoj itekako igra remi sa nama. Pogotovo ako talijani odu na 4 boda od nas i 5 od njih ako krknu bugare u nedjelju, onda će i talijani igrat revijalnu utakmicu sa njima, a Bugari nama sigurno neće olakšat stvar. |
![]() |
![]() |
#519 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Postava za danas Subašić- Vrsaljko,Vida,Ćorluka,Srna - Brozović,Modrić,Rakitić - Perišić, Pjaca, Mandžukić Vrsaljko ljevi bek opet , vjv bolje nego Pranjić Broz umjesto Badelja Mandžo opet igra |
![]() |
![]() |
#521 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
#523 |
Premium
|
#525 |
Premium
|
Lopta spora, Mandzukica i dalje uopce nema na terenu. Sve po planu ocito ^^ EDIT: Kakva kombinacija nakon ovog izglednog prekida. Jao majko pa barem se covjek moze posteno nasmijati ![]() |
![]() |
![]() |
#527 |
Premium
|
Ukratko - uzas. No od zanimljivosti, izgleda da se Nizozemci oprastaju od EP u Turskoj. Ukoliko ne odu na EP, to ce definitivno biti najvece iznenadjenje kvalifikacija. Posebno kad se uzme u obzir da ce na istom sudjelovati cak 24 reprezentacije. |
![]() |
![]() |
#528 |
Lynnfield
Datum registracije: Sep 2012
|
Kaj ovaj modrić i rakitić nemogu preć ni jednog igrača,jedino kaj su dobri u obrani,naprijed ništa...perišić isto ništa,mandžukić isto iako nije dobio niti jednu loptu,možda jednu,jedini koji se nešto trga je vrsaljko,pjaca |
![]() |
![]() |
#529 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Taktika Kovača danas Modrić stoji između naša 2 obrambena malo se dodavaju i onda duga lopta na krilo koje čuvaju 2 igrača Norveške, naravno lopta ne dođe do našeg igrača i tako opet. Srna nije u utakmici Mandžukić isto, ono što bi on trebao radit stvarati pritisak na obrambene odrađuje Brozović Rakitić nezna šta bi sa sobom kreće se u nekom prostoru di mu se nemože dat lopta ,a i ako ju dobije nema šta s njom napravit osim dodat prvom do sebe (vratit natrag onome tko mu je dodao) |
![]() |
![]() |
#537 |
Premium
|
I evo gaaaaaaaaaa ![]() Hebote kako nam je kapetan momacki zaplivao. Svaka mu dala ![]() |
![]() |
![]() |
#539 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Odem si skuhat kavu, nema me pet minuta i ovi panjevi prime gol. Sada mi je zao sto sam kavu skuhao, jos sam razmisljao pivo popiti. ![]()
![]() |
#540 |
Premium
|
Odlicno. Sad kad trebamo pritisnuti i zabiti, najbolje ce nam pomoci Olic sa svojom tehnikom i odlicnim prodorima ![]() |
![]() |
![]() |
|
|