|
![]() |
#5581 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Kakvo zezanje? Ultrabook za fejsbucenje kojeg ce prvih par godina debelo naplacivati. Pro model nece dirati, ostao je kakav i treba biti, tako da ne vidim nekog problema. |
![]() |
![]() |
#5582 | |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
RAM je jedina uloga za 6S, ako bude 1GB pisi propalo.
![]() |
#5583 |
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
Pa kakvu ulogu ti ima RAM? Ja imam i5 vec skoro 3god i jos uvijek mob radi savrseno. OK, sad razmisljam o 6S, ali najvise zbog toga jer zelim veci ekran, mozda cak padne i daska za rezanje (6S+) ![]() |
![]() |
![]() |
#5584 |
Premium
|
Ram igra najvecu ulogu. Jedini problem kod iPhonea je to refreshanje web stranica. Ok, nije uzasan multitasking kao kod novih samsunga, ali kad moze kud i kamo bolje, zasto ne? 1GB rama je jedini razlog zasto nisam uzeo iPhone 6. Da jednog lijepog dana naprave iPhone+ velicine LG G3 i onakve kompaktnosti, prvi bih ga kupio. No dok je to doslovno tava, ni ne razmisljam o toj velicini mobitela, tu prednost dajem Androidu ![]() |
![]() |
![]() |
#5585 | |
Never Forgetti
|
Citiraj:
http://www.cultofmac.com/387180/firs...ampaign=buffer Navodno force touch senzor ![]()
![]() |
#5586 | |
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() Samo Viber i Whatsapp su uvijek ukljuceni ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5588 | ||
Never Forgetti
|
iPhone mobiteli
Citiraj:
Citiraj:
Iz recent appsa? Koliko ja znan iOS nema task manager i sam resurse alocira. 😂😂😂😂😂 Edit: Za sve koji ubijaju aplikacija iz recent apsa, neka uzmu android telefon 😭😭😭😭😭
![]() |
#5590 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Čemu ubijati aplikacije na androidu? Imam obje platforme i nemam potrebe nigdje ubijati aplikacije.
#5591 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
Ubijanje aplikacija trosi bateriju, na ajfonu bar Kad ih ubijete, i ponovno pokrecete sto pita dnevno, to paljenje aplikacije pozdere najvise Ja ne gasim nis, svaki par dana pogasim sve ak se sjetim i to je to
#5592 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Kad spominjete ubijanje aplikacija, dali mislite na "dva klika na Home tipku i odvlačenje prema gore"? radim to uvijek, znači bolje ne? |
![]() |
![]() |
#5593 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
#5594 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Da na to mislimo. Ako su u pitanju neke aplikacije koje stvarno rijetko pokreces, recimo jednom dnevno ili rjede, onda po mom nekom "testiranju" ih je bolje ubit. Ali aplikacije koje koristis vise puta dnevno ti se i ne isplati bas ubijat. |
|
![]() |
![]() |
#5595 | |
Never Forgetti
|
Citiraj:
No, Closing Background Apps on Your iPhone or iPad Won’t Make It Faster http://www.howtogeek.com/204552/no-c...ake-it-faster/ Ili da skratim posto nisam na kompu (tcom ispa iz sistema?) Kad uprete 2xhome to uopce ne pokaziva koje se aplikacije izvode i kao takav nije task manager, to iOS ne dopusta ![]() Ubijanjem toga samo cinite stetu, i nista korisno.
![]() |
#5597 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
zakaj ne čitaš postove, 5 postova iznad sam napisao evo još o tome http://www.howtogeek.com/204552/no-c...ake-it-faster/ http://lifehacker.com/quitting-apps-...ife-1560086834
#5598 |
Never Forgetti
|
Amo ovako, u Cuppertinu postoji firma koja je ujedno jedna od najvrisnijih u svitu, koja ima silu razojnih ljudi koji su pametniji od 2-3 blogera i seoska entizijasta s Weller lemilicom. Malo googlajte o memory managementu na iOSu pa i Androidu i nema potrebe da se pravite pametni.
#5600 | |
Never Forgetti
|
Evo još materije. Citiraj:
![]() |
#5601 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Cista znatizelja, zadnjih par mjeseci sam se malo bacio i na razvoj iOS aplikacija, pa gledam uzet iPhone 5c malo za testiranje. Koliko sam skuzio, nije puno losiji od 5S sto se tice hardware-a, a od senzora ima sve osim fingerprint scannera. Jesam nesto fulao? Kako radi sa zadnjom verzijom iOS-a? Jel i sa zadnjim updateom dalje sve smooth ili treba sacekat 6s i 6s+ pa se nadat da bi mogao ugrabiti jefitno iPhone 6? 5c bi mogao dobiti za nekih 200tinjak EUR, a preko nekih 300 EUR bas nebi htio ici za uredjaj koji ce bit uglavnom za testiranje... |
![]() |
![]() |
#5602 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Za 200 eura ćeš nać iPhone 5 a već za nekih 1800kn 5s, prema tome, ne vidim smisao kupovine 5c. Što se tiče "jeftine" kupovine iP6 ![]() |
![]() |
![]() |
#5603 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() A sto se tice pojeftinjenja 6ice, prica se da nece biti 6c verzije, vec ce 6 znatno pojeftiniti sad kad se prestave novi uredjaji i preuzet ulogu "low budget" iPhone opcije... a i uvjek se mogu nadat da ce neki braindead applefanboy stavit svoj uredjaj u oglasnik samo da se proda da moze uzet novi ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5606 |
Never Forgetti
|
#5607 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#5610 | |
Premium
|
Citiraj:
Dugo vec programiram za mobitele, i dok u firmi imamo obicno 20ak androida na kojima testiramo, od prosle godine koristimo samo jedan model iPhonea za testiranje - obicnu staru peticu. Mozes cak i iPod iskoristiti. Za pocetak ti i vise nego dovoljno. Osim ako mobitel neces koristiti osobno, vec samo za testiranje, ja uopce ne bi ni gledao u kakvom je stanju mobitel. Kupi malo razbijen za osjetno manju lovu i testiraj. |
|
![]() |
![]() |
|
|