|
![]() |
#3241 | |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
![]() Meni je ccleaner odličan i koristim isključivo njega, a ne mogućnost čišćenja cachea u opcijama kako tutix sugerira, zato što daje selektivnu mogućnost čišćenja samo određenih stvari i što se ne radi samo o čišćenju cachea nego i još x stvari, tipa download foldera, preloada stock updejta od moba i sličnih zaostataka koji se vuku po internoj memoriji.
![]() |
#3243 |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Nemam rootan mobitel, tj već zadnjih 2-3 nisu rootana iz nekih svojih vlastitih razloga (imao sam min. 40 androida da se razumijemo), te mi je jednostavnije imat dobar app koji će odradit ono što želim, nego rootat mob od 3-4-5000kn i na većini se pozdravit s garom jer nema proper unroota.
#3244 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#3245 | |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
![]() Fora je sto neki kinezi dolaze u startu rootani, tvornicki, sto je odlicna stvar ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3247 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Šta LG nema unroot uz flešanje službenog fw ko recimo slony? Za samsung neću ni pitati, ne da mi se ni početi čitati o knoxu. Ili vi govorite o tome da bi htjeli unroot uz jedan klik, bez flešanja ičega. |
![]() |
![]() |
#3248 |
Antimićanin
|
Ako se dobro sjećam, na G2 je bio 1clickroot i 1clickunroot. 1clickunroot nisam koristio nego reflešao. No, netko je pisao kako onda svejedno u download modu piše ROOTED. Nisam isprobavao pa ne znam. No da, sony ima to najbolje riješeno. FTF sve pregazi i bok zdravo. |
![]() |
![]() |
#3250 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
![]() Jer bi me čudilo da nije tako,ali evo vidi šta Brko kaže (download mode i to) Nemam LG ali me čisto zanimalo, prokopam malo reda radi ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3252 |
Antimićanin
|
Kakva je situacija sa LPom? Iskreno, koliko se sjećam, imao sam v30E i rootao 1clickroot metodom. Par dana kasnije sam ga prodao i išao sam ga reflešati na taj v30E i ne sjećam se da je pisalo rooted. |
![]() |
![]() |
#3253 |
|
E to ne znam. Trenutno sam na 5.1.1 (blisspop 3.9), ali nisam zadovoljan baterijom u odnosu na kk jer se puno brze prazni. Sto se tice samog lp mob leti nevidjenom brzinom. Nista zivo ne steka i sve je puno fluidnije. Ali opet s druge strane vaznija mi je baterija tako da se pripremam za povratak na v20h :/ |
![]() |
![]() |
#3255 |
|
Nije oc-an. Jos sam stavio ondemand, pa i conservative scheduler no isti k. Mozda je problem sto je rom baziran na cm-u, a koji je znao radit sranja po pitanju baterije. Ako ce mi se dat zajebavat promijenit cu kernel, stavit neki drugi pa vidjet dal ce bit bolje. |
![]() |
![]() |
#3256 | |||
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Sto je zanimljivo, u download mod sam i usa nebi li roota mob ![]() Citiraj:
Cloudy rom u kombinaciji sa dorimanx kernelom se pokaza kao odlican izbor i po pitanju brzine i baterije - iako tesko da ces dostici KK.. |
|||
![]() |
![]() |
#3257 | |
|
Citiraj:
Do sad mi se uvijek kao najbolje rjesenje pokazao stock rom + root + custom recovery. Najstabilnije i najbolje. Tako je to uvijek zavrsavalo kod mene sa android avanturama, od htc-a, samsunga, lg-a pa do ne znam cega. Rekao bih da ce i ovaj put biti isto. |
|
![]() |
![]() |
#3258 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Sta radit sa Stock G2 na kojem je nedvano flashani 30b UK bloatware free, ali mob i dalje ne radi kako treba, pogotovo kad koristim 2-3 aplikacije za chat (viber/whatsapp/messenger) počne stekat, tipkovnica zapinje, kompletan mob se uspori, i onda ako jos ukljucima Tinder/badoo, nastaje kuršlus. Napravim restart i sve radi ko singerica, ali 2 dana i opet isti simptomi. Probao raditi clean cashe i slične stvar sa razno raznim cleanerima, ali 0 bodova, uvijek ista situacija. Pa sad, čekati stock 5.1.1 ili stavljati neki custom rom koji je baziran na stocku? |
![]() |
![]() |
#3262 |
Premium
|
Da, ali za G3 i G4, koliko sam ja čitao, kroz mjesec dana bi trebali dobit 5.1.1. i to bi bio sluzbeni kraj za G2. Nekako sam vise fan popeglanog aktualnog, nego nepopeglanog novog sistema, jer s novim opet isti problemi/dječje bolesti |
![]() |
![]() |
#3265 | |
Premium
|
Citiraj:
Ne nego bi radije imao popeglani LP (5.1.1.) nego mušičav 6.0 MM ![]() Imam najbolji 5.0.2 i svejedno ne radi kako treba. Tu sam negdje pročitao da je ekipa imala problema s G3 kupljenim u vipu, mozda je stvar i kod mene jer je i moj G2 iz Vipa ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3266 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2015
|
Pozdrav, ima li neko iskustva s Lg spirit 4g lte? jesu li vama uvalili šrot,evo meni je po 3.put na servisu neće đubrad da daju novi mob :S |
![]() |
![]() |
#3268 |
Registered User
|
![]() Izvinjvam se ,no isfrustriran sam nalinom na koji postupaju prema jadnim ljudima pa tako i prema meni, Hvala lijepa na savjetu |
![]() |
![]() |
#3269 |
Antimićanin
|
Nažalost tako to je. Kad neka konkurencije, onda se monopolist može ponašati kako želi. Samo ne razumijem šta zavlače. Tu je netko pričao da je dobio novi mob nakon 3. servisa. Inače, kakav je taj Spirit? |
![]() |
![]() |
#3270 |
Registered User
|
Po specifikacijama vrlo dobar čak i odličan za ne prezahtjevnog korisnika ,no izgleda da su mi uvalili taj s greškom bože ih sačuvaj eto bio je na akciji oduševio me kupio ga 2 mjeseca kasnije iznenađenja muke isusove sa njim i evo ga sad opet na servisu servis ga 2.put vratio s dijagnozom "ažuriran softwer" kao da će to riješit problem,nije ni čudo kakva nam je država ! ![]() ![]() Srećom pa imam svoj zamjenski lumia 535 Zadnje izmijenjeno od: Brko. 06.09.2015. u 11:58. |
![]() |
![]() |
|
|