|
![]() |
#481 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Fenomenalno je rekao kad je ovaj rekao za vrijednost momcadi... Vis meni je cak i drago iz razloga ekipe kojoj nitko nikad ne valja kad se ne razvali bilo koja repka, bas me zanima kog bi ti stavili u ekipu umjesto tih igraca ![]() Makni nam pol prvotimaca i bili bi klasa malte ako ne i gore. Kaj se same tekme tice nije mi jasno zasto mandjo nije isao van posto mu danas nije islo nista, di su napadaci a da nije kalinic??? Kova ima 20 god, jbg, valjda ce se malo vise razvit u realu kad nije gotovo nis u odronu od intera... Sad treba vidjet kak ce odigrat sa norveskom, ova tekma je manje bitna. I btw. Zuti je car, preporodio je ekipu i fino ih poslozio.
![]() |
#482 | ||
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Citiraj:
kova bojim se da je pogriješio s realom. dobivat će mrvice. sve će štimati dok real pobjeđuje, ali kad se bude očekivalo da njegov ulazak okrene negativan rezultat, onda je gotov. neće imati pravo na pogrešku,a on još uvijek nije kompletan i iskusan igrač koji može nadići takve stvari i igrati opušteno i kvalitetno u konstanti.
![]() |
#483 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Kova je odličan. Napravio je sam par pasova i prodora i pokazao da može. Zaobilazio igrače i drži loptu u nogama. On niti ne mora zabiti da bi bio dobar jer nije napadač. Ako se ne uobrazi bit će odličan igrač. |
![]() |
![]() |
#484 | |
Strichek Moderator
|
Citiraj:
A kad udje onda je to druga prica, al treba uc... ![]()
![]() |
#485 |
Premium
|
Ja Kovin nogomet obožavam, takav talent nismo imali još od žutoh, ali dečku fali hrabrosti i bezobraštine, mora se nametnut, ništa mu neće doći samo od sebe. Inače, 60. minuta, Italija Malta 0:0, Norveška vodi 0:1 u Bugarskoj 20 minuta prije kraja.
#486 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Sve je to kul, medutim, ako izgubimo u Norveskoj onda imamo problem, zar ne? Ili sam nesto pogresno iskalkulirao.
![]() |
#487 | |
Premium
|
Citiraj:
No, čak i uz ovakvu igru, mislim da od poraza od Norveške ne treba previše strahovati. EDIT: Italija povela. Bosna gubi u Belgiji...
![]() |
#488 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Da Kovač ima muda, ne bi ni zvao Mandžukića...
![]() |
#489 |
Strichek Moderator
|
Ajde pa nije tak crno, kova da je dao gol, drugi put je trebao pucat, mandjo fulao 2 odlicne sanse, tak da je komotno moglo bit 3 gola za nas. Ispalo je da nije i sad nitko ne valja...
#490 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
![]() |
#491 |
Premium
|
Ma to velim, odmah kod nas depresija. Pogeldajte Island, skojima smo se sprdali da su pikzibneri i da ih je kovač morao nabiti s repkom HNL-a, vode u svojoj skupini s Češkom, Nizozemskom i Turskom, i trenutno vode na gostovanju u nizozemskoj. Što se trenera tiče, gore od štimca ne može. Kovač je prvi, dajmo mu da odradi do kraja kvale pa ćemo vidjeti kako stvari stoje.
#492 |
AMD Hammer
Datum registracije: Jan 2008
|
Da ne zove Mandžu onda bi ovdje srali po njemu ko šta plačemo za Eduardom koji je neki dan dao tri gola nakon 4 godine. Sreća Srne nije bilo,bili bi još sporiji. Sve u svemu,loše. Izdvojit mogu samo Pjacu. |
![]() |
![]() |
#493 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Džabe tebi poso' kad je došo Bilić u svlačionu a igrači ga spraše u pas mater. Pa dođe baja Štimac, pa ga igrači spraše još jače. Evo, čujem, da je Niko Kovač u biti najveća bebica od svih trenera i da povlađuje maksimalno igračima, to se jede i pije skupa, ide se na kumovije i fešte, nema tu autoriteta. Naravno da se čuvaju nogice i ručice preplaćenih zvjezdica. Za njih ne postoji repka, postoji lagani odmor i koja kuna za vrijeme rep.stanke. Ako im je dan, odigrat će, ako nije, neće. Vidi se ko se mora prodat aka Pjaca. Mali se potrgao jučer. Nije ekstra talent, ali mi se nije ni zamjerio. Ali nije tako samo kod nas, pogledajte Talijane. To je takva nonšalancija po terenu, ja bi ih sve potjerao. Nizozemci također. Od zadnjih tekmi, jedino uvijek mogu izdvojiti Nijemce koji zbilja imaju jaku nogometnu javnost i kod njih nema zaebancije, ima da odigraš dobro i za repku i za klub inače si razapet i pušiš na sve strane, što od sponzora što od kluba što od repke. Kod nas se nogomet sveo na smijuriju od repke, hapanje i pranje love gdje se može, poslušnici kao treneri i tako u krug zadnjih breg godina. Onda sam već govorio... Ali gledajući s druge strane, ok, vjerojatno ćemo dobiti Norvešku i s Bugarima riješiti bar 4 boda. Plasirat ćemo se na Euro. Doći ćemo tamo i završit ćemo, kao i obično, poput turista u prolazu. Odraditi tri tekme, izgubiti šanse za prolaz i svi na uranjeni godišnji. Već mi je zlo od toga.
#495 |
Addicted to music.
|
![]() |
#496 |
Guest
|
Pa ako si navikao na TV-u gledati "best of" utakmice Lige Prvaka, Bundeslige, Premiershipa, Primere... sasvim je normalno da ti kvalifikacije za neko reprezentativno natjecanje budu negledljive. Kvaliteta nogometa u LP npr. i kvalifikacijama za europsko su neusporedive. Kvalifikacije su bliže HNL-u. ![]() |
![]() |
#497 | |
Addicted to music.
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#498 |
Guest
|
Meni je europsko uvijek bilo dosadno. Iduće godine će biti još veselije nego dosad. 24 tima. ![]() ![]() |
![]() |
#499 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() Nadalje, da ne pozove mandzukica, ja bih osobno bio presretan. Taj lik mi nikad nije znao igrati, niti ce ocito ikad znati. Prije je barem imao borbenost i prgavost, sad nema vise ni toga. Nema apsolutno nista. Pa radije bih da panj ala Kalinic igra nego on. Yup. U potpunosti se slazem. Jos od Bilica kad je uveo duda, charlia, modrica i ekipu mi apsolutno nista nismo odigrali. Pa bih samo nadodao da kod nas igraci prestanu ginuti na terenu onog trenutka kad se prodaju i zarade neku vecu lovu. |
|
![]() |
![]() |
#500 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Zamor materijala + njubare od trenera i to ti je to. Pobjedimo koga moramo pobjediti, kvalificiramo se i onda kao turisti na natjecanjima. Mislim da će nam se u bliskoj budućnosti biti problem i kvalificirati ako nastavimo ovako |
![]() |
![]() |
#501 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Jedno pitanje? Zašto je ok kada Prosinečki "parkira bus", onda je car, kralj, legenda... a kad recimo Murinjo parkira na identičan način i dobije, e onda je papak ovo ono. Dvostruka mjerila. I ne želim čuti da je Azer slab itd. jer to nije razlog. ![]() |
![]() |
![]() |
#503 | |
Strichek Moderator
|
Citiraj:
Murinjo ima iste kvalitete igraca ko zuti?
![]() |
#504 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
Hrvatski kadar ima vrijednost od 240 mil. € Da se Robi išao nadigravat sa Kovačem, pa makar bio 3 puta bolji strateg od Kovača, popio bi 5-6 golova. Čelzi s druge strane ima kadar u vrijednosti od 530 mil. € (4. su na svijetu) - a bilo bi i ohoho više da se uračuna onih cca. 20 igrača koji su po raznoraznim posudbama (među njima npr. i Salah koji po TMu vrijedi 18 mil. €, Cuadrado od 30 mil. € i sl.) Dok s takvim kadrom igraš bunker, zaslužuješ svaku kritiku koju pokupiš ![]()
![]() |
![]() |
#505 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Meni je logično da je slabu ekipu lakše naučiti kako da se brani, nego ih naučiti kako da nadmaše kvalitetnije, brže i tehnički potkovanije igrače. Tko očekuje da će trener reprezentacije, čiji se igrači vide nekoliko puta godišnje, moći napraviti takvo čudo, nek preskoči nogomet.
#506 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Mislim je moje pitanje sasvim uredu. Ok je igrati na rezultat ali je malo glupo da se slavi bunkerica. S takvom igrom ne možeš nekoga pobijediti a što imaš izgubiti? Ništa. Ideš na bod a isto to nosi što? Ništa u kontekstu kvalificiranja na Euro. To nije za slaviti, barem imho ![]() |
![]() |
![]() |
#507 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Zato što je Azerima bio cilj ne biti zadnji u grupi kao i probat je izgubiti više ni jednu tekmu. Otprilike kako je i našim košarkašicama bio cilj barem jednu tekmu bez poraza odigrati na olimpijadi 2012 ili kako će Dinamu biti cilj da se ne osramoti u LP, a Realu će biti sramota i veliko razočarenje ako opet pušne u polufinalu. Što se nas tiče, ovo je ekvivalent utakmice iz 2005 i 1:1 protiv Malte. Dakle neuspjeh. Nadam se da sam dobro to dočarao... |
![]() |
![]() |
#508 |
Strichek Moderator
|
Po tome se treba dovest u pitanje kvalifikacija za lp, jer recimo dinamo ce bit sretan ak osvoji koji bod, cak je i pitanje dal moze uc u el... A i kako bi uopce rangirao neke ekipe ako nitko ne bi igrao neke kvalifikacije i natjecanja, komotno bi mogli prekrizit i sp i ep i sva natjecanja opcenito.
#509 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Pa igraju radi para. Misliš da bi Estonija, Finska, Azerbajdžan, Malta, Cipar i ostali koji ne vidješe natjecanja već 100 godina ili ikad bi igrali da im savezi ne dobivaju pinku od UEFA/FIFA organizacija? A neki igraju radi gušta i fore. A i meni bi recimo bilo fora igrati za npr San Marino, Gibraltar, Andoru ili tako nekoga i jednom pričati djeci i unucima kako sam 2 puta uklizao Ronaldu/Iniesti/Mulleru/Rooneyu i branio boje naše zemlje protiv prejakog protivnika. A i kladim se da njih 99% tako i razmišlja. Tako da probajte malo zamisliti se u koži i tih ljudi. Nemaju svi aspiracije biti prvaci i ako to nisu, drvlje i kamenje. |
![]() |
![]() |
#510 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Da,ali nama je sada problem da ako izgubimo od Norwey,onda smo treći i visi nam europsko.Da ne napominjem da će norvežani gristi 120% sada kad su nanjušili krv.Ovi naši pekmezići ima da se sada pokažu.Ako izgube,neka ni ne idu na europsko ,samo se blamiraju tamo. Da se osvrnem na postove iznad,slažem se da su negledljivi.Recimo ,gledam u nedjelju Swansea-united,i rado bi da tekma traje 2 dana kako se igra,a kad sam vidio naše otišao na poluvremenu kvalitetnije utrošiti vrijeme. Opet Mourihno.Pa ja gledam svaku tekmu Chelsea u prvenstvu,i uživam u nogometu koji igraju.Ako se to zove autobus,onda bi rado gledao Hrvatsku da igra autobus.Ove sezone ih ne ide ,ne zbog Mourihna,nego zbog loše forme Hazarda i Cesca,koji su lani žarili i palili,a posljedično ne ide niti Costu koji nema kvalitetnih lopti.Tome pridodajte lošu obranu koja im je bila zaštitni znak ,i imaš 4 boda!
|
|