|
![]() |
#3211 |
Premium
Datum registracije: Jul 2010
|
LG mobiteli
Skinuo i stavio onaj cis open 16g i sve to bilo u redu dok nije poceo skidat onih 109 aplikacija ![]() Sad se nadam da cu naci neki koji to nema. Edit: Kada se instalira kdz od tmobilea onda ne skida tih 109 aplikacija. Kakvi su to smradovi, bas moras njihov rom stavit :/ ![]() Zadnje izmijenjeno od: glazZ. 23.08.2015. u 18:09. |
![]() |
![]() |
#3212 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Nije mi jasno jel se nešto u međuvremenu promijenilo ili što ali ja sam imao/imam 2 G3. Prvi sam kupio 7/2014 i bio je tele 2 te nije niti jednu aplikaciju skinuo/bloatware a sve je bilo OEM na njemu, tadašnji još V10a software pa nadalje. Nakon što mi je taj mob pao i razbio se kupio sam 8/2014 opet G3 32GB ali kupljen u Vipu te sam ga opet otključao preko koda(tada za 2$ oni kodovi) i opet stavio T-Com karticu u njega i niti jedne aplikacije niti bilo šta da ima na sebi. Apsolutno ništa. I dalje je tu sve OEM (trenutno V20h soft) te nisam niti u jednom trenutku dobio taj bloatware.
#3214 |
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Moze mala pomoc oko G2. Frend je dosao u posjed jednog G2 iz Tele2, problem je da nema mreze (crveni X iznad crtica) i kad stavi karticu kaze service disabled. Odradio je neki test iz hidden meni i kaze ovako. ![]() Uz sve to na mobitelu ne pise IMEI i ne pise baseband i comp ili Lg suite ga ponekad tesko ocitaju. Bio je na kitkat i stavio je lolipop, medutim i dalje isto. Zadnje izmijenjeno od: chika7ilo. 25.08.2015. u 09:40. Razlog: Nadopuna |
![]() |
![]() |
#3215 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
#3217 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
Probaj ovo http://www.droidviews.com/how-to-bac...imei-on-lg-g2/ |
|
![]() |
![]() |
#3218 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Citiraj:
Probati ce danas ponovo ali na Windows 7, do sada je radio na Windows 10. |
|
![]() |
![]() |
#3219 |
aka Edo, aka Syncros
Datum registracije: Mar 2005
|
Dečki, koji je zadnji kdz za G2? 30b? Fala |
![]() |
![]() |
#3220 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2014
|
Fina baterija na G4 (stand by je odlican), po meni bolja i od M9, a pogotovo od one na S6 https://www.dropbox.com/sh/px4fvzxfc...CiDslnyAa?dl=0
#3225 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Jel G3 zaboravljen? Kako vrijeme prolazi, sve je više problema i na V20i. 1. Neki dan me direktor ne može dobiti (G3 je službeni), ni pozivi ni poruke ne prolaze, a mobitel ne gasim. Ništa ne instaliram, ništa ne petljam po njemu, samo pozivi, poruke i malo neta. 2. Chrome odbija poslušnost i ne otvara više nijednu stranicu 3. Low storage upozorenje uz 20-ak aplikacija od kojih su sve koje su se dale prebaciti na SD kartici Slike, video, apsolutno sve se sprema na SD karticu, a ja nakon čišćenja svega imam još 1 GB slobodno na mobitelu. Od 16 GB.... Pa di to nestaje.... Uglavnom, G3 hoda po tankoj crti letenja u zid.
#3226 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ovako od oka, rekao bi da ti je cache pun ko šipak. Šta veli Settings - Device - Storage za internal memory? Nepisano pravilo na androidu, ak želiš da ti aplikacije i widgeti rade kako spada, ne prebacuj ih na SD karticu (eventualno igre, tipa onaj mamutski Real Racing ili sta ja znam). Imam 16GB internal bez opcije za SD, preko 40-ak aplikacija, cache samo na Chromeu je 600 MB, i sve mi skupa zauzima 3.5GB prostora sa aplikacijama (12 GB mi je ukupno dostupno). I svi Clean Masteri, boosteri, battery savery, memory optimizery, od toga bježat ko' od vraga, čak i ako je proizvođač ugradio takvu glupost u ROM. Edit: 65 aplikacija imam ![]() |
![]() |
![]() |
#3227 |
The mighty pirate
|
Ima 7.44 GB pod Misc... System Data - 5.92 GB Aplikacije - 6.57 GB Avaliable 1.79 GB Ostalo je sve cca. 10 MB Najveća aplikacija mi ima 225 MB, par od stotinjak i sve ostalo je mizernih 50 i manje.
#3228 |
Fresh Juice
|
Pa daj ga resetiraj koji put. Kažeš da ga uopće ne gasiš. |
![]() |
![]() |
#3229 |
Premium
|
Meni je pod misc sve sto je na "emuliranoj" SD kartici, a nisu slike, muzika, video... Kod mene par 10-aka MB, uglavnom automatski backup od Whatsappa i par aplikacija koje drže cache na SD kartici (umjesto cache particiji), tipa Flashscore (zastario način). Al to u tvom slucaju znaci da su ti to isto datoteke od aplikacija koje si prebacio na SD. Kolika ti je SD kartica? Opet velim, sve aplikacije nazad na internu. Ostalo sto spada pod podatke drzis na SD-u. |
![]() |
![]() |
#3230 |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Ccleaner instalirat i pobrisat cache i ostalu 'gamad' koja se nakoti s vremenom na mobitel.
#3231 | ||
The mighty pirate
|
Citiraj:
Citiraj:
Nije puno, ali sve je bolje od ničeg Što nisam slušao i uzeo Note 4 kad su mi ga nudili...
![]() |
#3235 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
@ivan Moja preporuka, okani se Chromea i pokusaj sa Operom ili necim slicnim. Chrome je veliki zderac rama i ima tendenciju "nakotiti" ogroman cache za razliku od drugih browsera... Osobno ne volim koristiti nikakve cleanere pa ih ni ne preporucam, no u ovom slucaju nebi bilo lose instalirati > pocistiti > deinstalirati (opcionalno ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3237 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
#3238 |
Premium
|
Zato što svi tu cleaneri najčešće pobrišu cache particiju i budu velki heroji, a u biti su nepotrebni kad to odradiš iz Storage menija. @1v@n, ne znam šta bi ti rekao na tvoj slučaj, trebao bi imat bar 10 GB za aplikacije ak je System na 5. Na system dio ne možeš utjecat ak mob nije rutan. Kad se i sistemska aplikacija updatea, ona koristi tvoj slobodan prostor, pa ako se ta aplikacija ne koristi, najbolje napravit Disable u Apps meniju i onda je kao da je nema. Ali LG je ovdje izgleda toliko ukenjao da sa par aplikacija sahraniš telefon. Nema do stock Androida... |
![]() |
![]() |
|
|