|
![]() |
#6633 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
|
![]() |
![]() |
#6634 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
Što neupotrebljivo. Naglasak je na pozive, poruke, eventualno Viber. Krivo piše ROM je 4 Gb. To je u rangu Jiayu F1 (koji isto košta) i eno ga kod kolege uredno radi sve to preko godinu dana, s tim da on ganja i feceboke na njemu. A ima samo dvije jezgre. |
![]() |
![]() |
#6635 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Ovaj seller ima Note 2(DHL dostava,ne placa se PDV).... http://m.aliexpress.com/item/32436852859.html |
![]() |
![]() |
#6636 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2013
|
Citiraj:
Al kad smo kod jezgri, i s4 mini ima samo dvije jezgre,al dosta jace nego ovaj ![]() |
|
![]() |
![]() |
#6637 |
Premium
Datum registracije: Jan 2015
|
Evo koga zanima ovaj Oukitel za 49.99 USD ima ga i ovdje 5 komada od 11:00 po našem vremenu: http://www.tinydeal.com/the-septembe...e-si-4588.html |
![]() |
![]() |
#6638 |
Registered User
|
Nema možda. Prošlu nedjelju sam bio s njim i vidio kako radi - ja mu ga prodao prošle godine. Onaj Lenovo bi morao raditi samo još bolje. Al ako neko zna nešto bolje u tom rangu za 450 kuna (sa PDV-om) - bi prosil link. |
![]() |
![]() |
#6639 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2013
|
Može bit dobar i s dvije jezgre - npr. 2 godine star Umi X1 s MT6577 dual-core i 1GB odradjuje uz pozive i poruke uredno i Viber, Whatsup, browsanje te još pokoju aplikaciju... |
![]() |
![]() |
#6640 |
Mindfreak
Datum registracije: Apr 2015
|
Ali 1 GB rama, pricamo o 512MB koji su ruku na srce za niš.. Imao sam i jos imam par mobitela s 512MB rama i ni jedan nije radio kako treba od prvog dana, jednostavno je to premalo memorije..
#6641 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2013
|
Sve OK, ja sam se samo na jezgre referirao (2 vs 4), a inače imam doma uređaje od 256, 512, 770 MB, 1, 2 i 3 GB pa mi je vrlo jasno kakve su medjusobno razlike u radu... |
![]() |
![]() |
#6642 |
Guest
|
Ja trenutno koristim svoju staru Xperiju Arc dok mi ne stigne novi mobitel, jer sam Xperiju Z prodala. Mobitel ima 512MB RAMa, ali od toga je samo neki 200 i nešto socijalnih megabajta na raspolaganju korisniku. Mobitel jest star, single core i sve to, ali realnost je da 512MB nikako nije dovoljno za današnje resource hungry aplikacije tipa Vibera. Sve počne štekati, tipkovnica se otvori i insta zatvori jer nema dovoljno radne memorije i moš se slikat. |
![]() |
#6643 |
Premium
|
sumvier s9t bi mogao biti http://www.sumvier.com/products_deta...l#.VebUZPntmko |
![]() |
![]() |
#6644 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
#6646 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2015
|
pozdrav svima! koristim coolpad f1 vec godinu dana i zadovoljan sam uređajem. sad ga planiram dat bratu a sebi kupit nesto drugo. bitno mi je da je malo veci ekran - 5'5 mi se cini idealno, zatim da je brz - surfanje, zaigram tu i tamo neke igrice i da je stabilan u radu (viber, skype, gmail, office, pdf...). zivim van grada tako da mi LTE mogucnost ne predstavlja skoro nista. koja bi po Vasem misljenju bila naj opcija (best buy)? do 200$. Gionee elife e7 mi se cini super - koji su njegovi nedostatci? ima li ga tko od forumasa? mislite li da je kombinacija snapdragona800, adrena330 i 3GB u rangu (ili cak bolja) od helio x10, 2GB i PowerVR G6200 (da, ovaj redmi note2 je i meni zapeo za oko)? cisto mislim na brzinu (u igricama) znam da ovaj podrzava LTE, al to mi i neznaci previse... trenutno je Gionee na to2c 155$, ima li di jeftinije? malo me pali i onaj zenfone2 s 4GB, mozda bi i stisnuo do 230-240$, mislite li da su performanse osjetne u odnosu na snapdragona800 i 3GB? sta intel ima problema s nekim igrama/aplikacijama ili su to sve samo puste price? i druge preporuke su dobrodosle. hvala na odgovorima |
![]() |
![]() |
#6648 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#6649 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2015
|
Ma i ja sam narucio MEIZU M2 od CHIGONA prije 7 dana, i jos ga nisu ni poslali. |
![]() |
![]() |
#6650 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
S navedenim Acerom sam imao doticaja na način da ga je "bolja polovica" kupila bez mog znanja jer joj je stari telefon riknuo, a hitno joj trebao novi. Kad sam taj telefon uzeo u ruke, prokleo sam i nju i njega ![]() |
|
![]() |
![]() |
#6651 |
Registered User
|
Što se tiče chigona, zaliha i drugih sellera koji kao imaju iskreno ne vjerujem im više nikome previše jer naručio sam redmi note 2 27. a 31. su mi poslal neki tracking number od dhl iz engleske do hrvatske i to još tako stoji, tak da mislim da još nisu niti iz Kine to poslali. Kolko vidim po slikama ovaj Top-One seller i Chigon imaju iste slike onih kutija di pokazuju da imaju na zalihama mobitel odnosno ista soba, ista slika, sve samo su papir drugi stavili ![]() Tako da neznam baš kolko će svima koji su naručivala od njih i bilo koga drugoga brzo doći mobiteli odnosno na kraju će ispasti da dhl sporiji od china posta ili neke druge obične pošte, a ustvari oni krivi jer prodaju, a nemaju mobitele na zalihama! |
![]() |
![]() |
#6652 | |
Registered User
|
Citiraj:
Mislim da su i jedan i drugi agenti i rade za neku proviziju za nekog drugog veceg igraca. A svakako mi nikad nije ni bila jasna ova logika npr MEIZU m2 NOTE u cijeni od 156 USD je uračunat PDV i njihova zarada. znaci nekako zaobilaze zakon , npr veleprodajna cijena M2 note je oko 130USD, samo na ovu cijenu 20% PDV u UK je 156USD, bez njihove zarade , troškova , pakiranja i ostalog. |
|
![]() |
![]() |
#6653 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2014
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#6654 |
Premium
|
Zadnje izmijenjeno od: L31. 02.09.2015. u 21:14. |
![]() |
![]() |
#6656 |
Antimićanin
|
|
![]() |
![]() |
#6657 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2015
|
Citiraj:
razlike im je u dostavi DHL-om za 15$ ako smo upratili ista 2 prodavaca ![]() |
|
![]() |
![]() |
#6659 |
Registered User
|
Tko je mislio tržiti Meizu M2 note za 140$ nek se požuri, od 3000 komada ostalo još cca 150 |
![]() |
![]() |
#6660 |
Premium
|
Ne radi mi link preko tapatalka. Znam da je bila akcija 140$ na uk amazonu Edit: http://www.amazon.co.uk/607/dp/B010VQQ9NO Zadnje izmijenjeno od: L31. 03.09.2015. u 16:37. |
![]() |
![]() |
|
|