|
![]() |
#7111 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
http://www.gsmarena.com/lenovo_mwc_2...iew-1222p2.php OK, mislim da ću pregrmiti kaj ima Android i uzeti ovaj mob jer ima sve kaj očekujem od moba. Dobra kamera sa OIS-om - check. Fizički kamera gumb - fuck yeah. Ekran normalne veličine i rezolucije - double fuck yeah. Baterija - 2900mAh - awww yiss Dizajn - izvrstan. Istina, nema wireless charging i neće biti Windows Phone verzije ali kompromis negdje mora postojati. Ovo je prvi mob nakon Lumie 920 koji me istinski oduševio i koji mi se sviđa. Nadam se nekom review-u koji će me ili ohladiti ili još više zagrijati.
#7112 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Zadnje izmijenjeno od: tutix. 07.03.2015. u 23:15. |
![]() |
![]() |
#7113 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Ma prekasno sve to. Još uvijek pokušavaju neki hype napravit oko tog moba. Prošle skoro dvije generacije mobova dok oni još kao postaju dostupni u nekim državama. |
![]() |
![]() |
#7114 | |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
Citiraj:
![]() |
#7115 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Kao što rekoh, više cijenom ne konkurira sadašnjim flagshipovima. Očito je ostalo po magaCinima pa ih se treba riješit. |
![]() |
![]() |
#7116 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Vec kad spominjete oneplus, ja ga imam vec par mjeseci i sad me kopa da rootam i stavim gore lolipop jer po svemu tko zna kad ce sluzbeni update Da li je tko stavljao L gore te koja je provjereno dobra verzija da sve radi bez nekih kriticno velikih bugova |
![]() |
![]() |
#7117 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Meni je osobno i dalje zanimljiv telefon. Nažalost, nisam ga imao priliku isprobat uživo. Kad bi mijenjao svog Nexusa, prvo bi volio uzet Moto X 2014, pa Nexus 6 pa OnePlus. Zanimljivo, nijedan još službeno nije dobavljiv u Lijepoj nasoj ![]() |
![]() |
![]() |
#7120 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Amazon daje garanciju i bez problema je ostvariva. Na ebay.de, puno prodavača su ustvari firme što znači da i tu imaš garanciju. Ako ništa drugo, bar ne trebaš špediciju kao kod Kineza.
#7121 |
Premium
Datum registracije: Sep 2009
|
Dvoumim se između s5 mini i one mini2, možda i M7. Važna mi je dobra dnevna kamera,čvrsto kućište i da mogu bez trzavica pregledavati web, mail i slično. Htc je što se tiče kućišta u prednosti, a ovo drugo neznam. Što mislite što je najpametnije od ovog trojstva? S ekranom nebi išao preko 4.5"-4.7" i cca 3000 kn. |
![]() |
![]() |
#7126 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
#7127 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
![]() Ide na firmu. Znači račun, garancija i sve što ide uz to. Po toj teoriji je bliže 4 nego 3000. |
|
![]() |
![]() |
#7128 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Jel netko mozda rotao Alcatel Idol 2 (6037k model)? Trebao bi ga rootat a vidim ima dosta tih alata za njega. Po mogucnosti bi mi trebao neki ako ima da ne formatira memoriju. |
![]() |
![]() |
#7130 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2015
|
![]() Pozdrav ekipa, ovako kupio sam GSmart Akta A4 mobitel. Ne znam koliko vam je poznata marka Gigabyte, oni proizvode matične za PC. Naime imali mogucnosti da skinem za njega ROM i Clockwork mod recovery. |
![]() |
![]() |
#7131 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Vjerojatno me KOKOS pretekao ali ovo lenovo sprema nadam se da ce i za zivjet: Lenovo Smart Cast Inace bio sam vlasnik prvoga Samsung Galaxy Beama, recimo nekakva inacica galaxy s2 modela sa pico projektorom od 15 lumena samo iako se lose vidi na ovome videu uzivo je kvaliteta slike bare dvostruko bolja. Dvojka nazalost nikada nije zazivjela niti dosla na nase trziste... Bemu misa kad se sjetim da sam ga prodal za soma i sad gledam nebi li koji jeftini rabljeni nasao, nigdje niti jednoga ispod 2 soma ![]() ![]()
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
#7132 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Jel ima netko da je kupio Acer Liquid Jade Plus unazad nekoliko dana? Kakva vam je baterija? Muči me, nije da sd isprazni nakon 2h ali naočigled postotak pada. Ujutro u 10h skinut mob s punjača, malo na 3G, sad na WiFiju i baterija je na 40%. Smo surfanje i update aplikacija s Google Playa. Mislio sam da će baterija nadoći nakon 3-4 puta, međutim ista je stvar i nakon 7-8 punjenja. Sutra mi je 8. dan da je kupljen mob pa bih tražio novi. |
![]() |
![]() |
#7133 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2015
|
Vidio sam jučer na TV-u da je akcija na Quadro smartphone u Pevecu. Da li bi se isplatilo uzeti neki od ova dva da služe kao drugi mobitel ili stoje u rezervi? QUADRO SQ-40E31T QUADRO SQ-50E85F Google pokazuje da ovaj prvi baš i nije na nekoj akciji s obzirom da inače košta 399-410 kn, a drugi stvaro je na akciji jer mu je standardna cijena oko 900 kn. S obzirom na cijenu, čini mi se da je ponuda ok. Ima li netko iskustva s nekim od ovih modela? |
![]() |
![]() |
#7134 | |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Ovaj je sad na akciji za 350kn + pdv http://www.geekbuying.com/item/Oukit...ay-352507.html a pojede oba quadra za doručak |
|
![]() |
![]() |
#7135 |
Registered User
|
Ne koristim baš toliko puno aplikacija: Gmail i/ili Inbox by Google, Outlook, WhatsApp, Viber, Hangouts, Skype, YouTube, Spotify, LinkedIn, neki office paket samo za otvaranje dokumenata, Dropbox, Google Drive, Google Maps, neki browser i to je to. Mobitel mi uglavnom služi samo da stoji na stolu i javi mi da mi je došao email ili poruka, pa na onda odgovaram s kompa ili laptopa ![]() Ne čini mi se loš taj Oukitel (samo ne znam kako se ime izgovara ![]() Nije mi jasno kako si došao do cijene od 350 kn + PDV. 64.36€ je nekih 490 kn i onda još PDV na to bi bilo nešto više od 600 kn u konačnici. Ne znam ima li to sad veze, ali trebaju mi dva komada. Rekla mi je sad sestra da i njoj uzmem neki mob koji bih uzimao i sebi. |
![]() |
![]() |
#7136 | |
Propali Amigaš
|
Citiraj:
70 dolara će biti kad izađe, a sad je 49 dolara u pretprodaji |
|
![]() |
![]() |
#7137 |
Registered User
|
Tu informaciju da je $49.99 u pretprodaji sam vidio na nekoliko stranica, ali svi ga prodaju po $69.99. Na Oukitelovom Facebook profilu piše da ta ponuda vrijedi samo srijedom. Poslao sam upit Geekbuyingu vrijedi li i kod njih ta akcija, a pošto mi nije hitno, mogu i pričekati srijedu, pa vidjeti prodaje li ga tko za $49.99. Ako ne, dat ću onda $69.99 + PDV jer čini mi se da je mob stvarno bang for the buck ![]() |
![]() |
![]() |
#7138 | |
Propali Amigaš
|
Citiraj:
http://www.geekbuying.com/ piše na trećoj točkici na ovom skrolajućem banneru ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|