|
|||||||||||
|
|
#2311 | |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2010
|
Citiraj:
UAC kompletno gasiš u Group Policyu. Isto tako dok se UAC neugasi u Group Policyu programi koji nemaju WHQL ili interni Windows whitelist neće se dizati čak iako si ih ubacio u startup. |
|
|
|
|
|
|
#2312 | |
|
White Rabbit
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#2313 |
|
Banned
Datum registracije: Nov 2012
|
|
|
|
|
|
|
#2316 | |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
Ne iskače mi ništa jer mi je i SmartScreen disejblan ![]() |
|
|
|
|
|
|
#2317 | |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2010
|
Citiraj:
Kad ga staviš na disabled dobiješ svaki put Error pri bootanju za Virtualni UAC. A nakon nekog vremena pojavi se i onaj problem sa searchom "We are getting search ready" sve dok nevratiš taj virtualni UAC na jedan boot pa nazad na off search neće raditi i tako u krug. A ako misliš da nisam rebuildao search index varaš se. |
|
|
|
|
|
|
#2318 |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Mislim da se nismo razumjeli,gasim ga tako da disejblam preko GP-a ove dvije stavke,isto je u Win 8.1 i u Win 10,pretpostavljam da i ti tako gasiš? " User Account Control: Only elevate UIAccess applications that are installed in secure locations. User Account Control: Run all administrators in Admin Approval Mode." Pisao sam ono na brzaka pa nisam baš skroz objasnio. Nemam nikakvi error i search radi normalno. |
|
|
|
|
|
#2319 | |
|
White Rabbit
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#2320 |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Jel netko primjetio da kada pališ/gasiš komp nadogradnja raznih fixeva ne pali, već moraš kliknuti na onaj pop-up koji hoće Schedulati restart. Zašto ne prihvati svaki slijedeći restarat, nego baš mora biti "njegov"? jel ima rješenje tomu? |
|
|
|
|
|
#2321 |
|
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
|
|
|
#2322 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Kako ne prihvati restart? Meni prihvati svaki put. Restart da, ali shutdown ne. To je valjda jer je MS prije izazvao gnjev kod korisnika kad bi htio isključit npr. laptop, a on još 5 min instalira updateove. |
|
|
|
|
|
#2323 | |
|
Premium
|
Citiraj:
U ta 2-3 dana palio sam komp najmanje 6 puta, zašto to već nije napravio kužiš? Prije je to automatski napravio kad si restartao komp. A sad moraš "scheduleati" da bi on prihvatio upgrade fix i tek će onda nadograditi. ako ima workaround za ovo da bude normalno kao i prije neka mi javi ![]() |
|
|
|
|
|
|
#2325 |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
Eto, tko nije htio na 10-ku zbog privatnosti, najgora novost sa desetke stiže na 7 i 8. http://www.forbes.com/sites/gordonke...rtner=yahootix |
|
|
|
|
|
#2326 | |
|
White Rabbit
|
Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: tomek@vz. 31.08.2015. u 06:19. |
|
|
|
|
|
|
#2327 |
|
Premium
|
|
|
|
|
|
|
#2328 | |
|
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
|
|
|
|
#2329 | |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
"This service provides benefits from the latest version of Windows to systems that have not yet upgraded." |
|
|
|
|
|
|
#2330 |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
|
|
|
|
|
|
#2331 |
|
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Lijepo od njih sad su maknuli izgovor windows 7 i 8 me ne spijuniraju. Ko zna ce disablati ko ne morat ce se pomiriti s novim stanjem ili potraziti alternativu.
|
|
|
#2332 | |
|
White Rabbit
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#2335 |
|
Premium
|
Koliko pratim ms-ovci nece davati detalje oko nadogradnji tj updejtova..ccc Razlog je vrlo jednostavan: ms će objavljivati detalje samo o velikim nadogradnjama, pa kumulativne nadogradnje i male ispravke neće dolaziti sa listama promjena.. Samo prateći sve ovo čini mi se da će se ovo odnositi samo na klasične korisnike,dok će firme dobijati liste updejtova i promjena koje donose nadogradnje...Što bi se reklo skraćeno lista ispravaka dolazi korisnicima Windows 10 Enterprise.. nas male ko j... hm sad bi na kraju trebao instalirati enterprise da vidim što ide pod ispravke..tj apdejtove..![]()
|
|
|
#2336 |
|
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
http://www.softpedia.com/blog/micros...s-490321.shtml znači mogu uzet home verziju? to je ejdini razlog za pro, ali 1000kn više je puno rpeviše..al ak ovo vriejdi onda super edit: ovo je samo za store, ne OS updates..jbt
Zadnje izmijenjeno od: mamutarka. 31.08.2015. u 16:02. |
|
|
|
|
|
#2337 | |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2012
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#2340 |
|
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Molimo da se prestane pričati o ilegalnom aktiviranju prethodne verzije windowsa. Takve odgovore tražite po netu, a ne pišite o tome ovdje. Neki su dobili opomene, neki GO, stoga lijepo molimo da se nastavi sa diskusijom u normalnom i legalnom tonu. |
|
|
|
![]() |
|
|