|
![]() |
#691 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Danas prije realove tekme si mislim, il ce ih bausit ili opet popljugat sa 1 golom. gledam tekmu i dobro igraju, izuzev c.ronalda koji je fulao 3 100% sanse, teatralno se bacio i mahao rucicama, fulao je real kaj ga nije prodao bute vidli ![]() Fenomenalne skarice jamesa.
#695 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
#696 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Jedino mi je žao što Modrić nije u nekoj formi,a našeg Kovu kao da izbjegavaju na terenu.Vrijedi on više nego dodati prvom do sebe!Ako ovako nastavi sa strahom igrat završit će na klupi kao Lucas! Sve u svemu ,lijepa većer od Reala,ali treba tako nastavit,jer iskreno Barca igra puno bolje,još kad ih krenu golovi bude ih teško dobiti.Moje mišljenje je da je Real individualno jači,ali Barca je bolje posložena. West ham očekivano,kada igraju sa jačim klubom igraju igru koja im odgovara,a sad opet kad im dođe west brom pušiona.
![]() |
#697 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
#698 | |
Hala Madrid!
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Po meni Real nema nekakvu igru ove sezone i ako se nesto ne promijeni nece konkurirati za osvajanje trofeja ove sezone (bez obzira na jucerasnju utakmicu, jedna tekma nije mjerilo). Gledao sam malo tekmu barce jucer. Ubijaju bozek dragi ![]() |
|
![]() |
![]() |
#699 | |
Premium
|
Citiraj:
Mene tjesi spoznaja da je bitno u kakvoj si formi na proljece,sto se tice trofeja.Bayern je ove godine zbilja pogodio s pojacanjima,tako da budu u uskom krugu favorita.Real ako se poslozi moze uzeti ligu prvaka,a prvenstvo samo ako ne kiksa previse u ovoj fazi uhodavanja,jer barca je vec poslozena od lani. Od ostalih jedino za sada impresivno djeluje City,ali njima spanjolci nikako ne leze,tako da ih ne vidim kao ozbiljne konkurente,a Juve ove godine,pitanje jel budu prosli skupinu?
![]() |
#700 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Malo se pretjeruje s tom pljuvačinom po Lovrenu, a vidim da naš index uvelike slijedi englesku žutu štampu. Je sjebo je drugi gol, a prvi Škrtel, treći Moreno. Jest da je greška glupa, ali bilo je i glupljih. I kaj sad? Primili su tri gola od ekipe koja je parkirala autobus veći dio utakmice, a zabili ravno 0. I sad paljba po Lovrenu i nitko ne piše da nisu u stanju zabiti prosječnoj PL ekipi. Ako će Liverpool biti loš kao i prošle sezone, to će biti zbog očajne ofenzivne igre. Za sada su na dobrom prosjeku, svaka druga utakmica 1 gol daju ![]() Biliću, svaka čast, specijalizirao se za top momčadi ![]() City ubija, 10:0 gol razlika, djeluju nezaustavljivo.
#701 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
#702 |
Premium
Datum registracije: Jan 2011
|
Najveci Realov dobitak ove sezone je sto su neke prekide uzeli Ronaldu. James vec zabio 2 gola, Ronaldo cijele sezone koliko 3? Osim toga Bale se napokon probudio. Barca takoder odigrala super utakmicu. Tko je gledao zna da je rezultat trebao biti minimalno 3-0. Bayern isto super. Ovaj Costa je zvijer od igraca.
#705 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Juventus sezonu otvorio sa stilom ![]()
![]() |
#707 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
#710 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Ajde šta će De Gea u Realu. Imaju već Navasa koji mi je trenutno jako drag i brani u vražju mater dobro, imaju i Kika Kasilju. I šta bi sad trebao? Navas na klupu? Zašto? Čovjek godinama brani vrhunski. E sad su me baš raz... ![]() Mod: budi pristojan! Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 01.09.2015. u 07:19. |
![]() |
![]() |
#712 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Martial u UTD za 60 mil € i jos 20 mil € bonusa ![]() Mogli su za te pare Jamesa dovest prosle god ![]() |
![]() |
![]() |
#714 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Hahahahhahaha Nije tako,aktivirali su otkupni klauzulu od 36 miliona funti i kad tu ubaciš plaće i sve dođeš do nekakvih 50 milja eura. Juve doveo Hernanesa i Leminu. Za mene je to obavljen odličan mercato. |
![]() |
![]() |
#715 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
A to je valjda bila prva neka vijest od 60+20 Ali opet 50 mil € za nekog igraca od 20 godina koji se nije dokazao uopce je cisto bacanje novaca, vec imaju Januzaja koji igra slicnu poziciju pa ga salju na posubu u Dortmund |
![]() |
![]() |
#717 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Englezi trose najvise, ali i uvjerljivo najgluplje. To je vec tradicija postala ![]() |
![]() |
![]() |
#719 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Guardiola je u subotu tekmu počeo bez stopera ![]() Tak da, sumnjam da ga je netko za sad nadmašio ![]()
![]() |
#720 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
|
|