|
![]() |
#7261 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Gledam upravo Fear The Walking Dead i prati period uoči zaraze, iako baš ne objašnjava previše. Okolo ga prikazuju kao spin off Walking Dead. Znači li to da će se pojavljivati i likovi iz Walking Dead, ne znam, ali ne bi bilo loše. Onako, nit smrdi nit miriše zasad. Vidjet ćemo kako dalje ide.
![]() |
#7262 |
Guest
|
mislim da glumci ne bi trebali biti isti. i kao radnja se odvija u drugom gradu. |
![]() |
![]() |
#7263 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7264 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Ekipa vi se šalite jelda? Već prva epizoda je negledljiva obiteljska sapunjara. Ili ste odrasli na meksičkim sapunicama ili su meni kriteriji previsoki.
![]() |
![]() |
![]() |
#7265 |
Fresh Juice
|
Vjerujem da će nekom dobro doć. Raspored serija koje izlaze u rujnu https://pmctvline2.files.wordpress.c...dar2015r12.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#7267 | |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#7268 | |
Leteći medvjedić
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
I da, ne vjerujem da ce se sresti sa ekipom iz TWD-a, ipak ce ovoga biti samo dvije sezone. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7270 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Pa dobro, mogao mi je netko reci da je Forever otkazan ![]() Odlicna serija, ali eto izgleda da svaku odlicnu otkazu nakon prve sezone. Neka vrte TWD i ostala smetja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7272 |
no fear
Datum registracije: Jan 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7274 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
![]() |
#7277 |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7278 |
Fresh Juice
|
www.tvshowtime.com/en Koristim vec duze vrijeme. Ima super aplikaciju za mobove, stizu notifikacije kad se emitira epizoda. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7282 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Ovo bi moglo da bude pravo dobro, a po recenzijama čini se da je odlično. ![]() Priča o liku koji je trošio mjesečno 2500$ na gumice za vezanje snopova love. ![]() Sutra izlazi čitava prva sezona, 10 epizoda - NetFlix. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7283 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
Mislim da ću pružiti priliku dobrom starom Pablu. ![]()
![]() |
#7287 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Greed, for lack of a better word, is good. Greed is right. Greed works. Greed clarifies, cuts through, and captures the essence of the evolutionary spirit. Greed, in all of its forms, greed for life, for money, for love, knowledge has marked the upward surge of mankind. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7288 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Suits nije loš, ima par jebenih uloga, ima par dobrih epizoda, priča je više-manje dobra, al da previše drame i da su previše sladunjavi, jesu... Čekan zadnju sezonu da se nastavi pa završi, da je pogledan u komadu, jer mi je prevelika debilana gledat sezonu razlomljenu u dva dila i tako svake godine ![]()
![]() |
|
|