|
![]() |
#2102 |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
![]() |
#2103 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
![]() |
#2104 | |
Never Forgetti
|
Citiraj:
![]() Bar se neko slaze.
![]() |
![]() |
#2106 |
Casual gamer
Datum registracije: Jun 2007
|
Malo me Franklinovo "bullshit,nigga,bitchass" u svakoj doslovnoj drugoj riječi iritira. Na San Andreasu nije bilo tako, čak i onaj njegov kompa koji ima Chopa isto dere.. Ne smetaju me psovke, ali natrpali su ih previše. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2108 |
Casual gamer
Datum registracije: Jun 2007
|
Imaš po netu kupiti account za 10ak dolara...mogu ti link poslati ako te zanima. Moraš biti oprezan pri kupnji ali zato postoje official middlemani. Već sam pokupovao hrpu igara...kao recimo account sa Ghosts & Arma3 za 5$ ili MW3 i BO1 za 5$. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2109 | |
Lynnfield
Datum registracije: Sep 2012
|
Nisam, ali Michael mi je super Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2110 | |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
Citiraj:
Jer nije mi baza nastavljat na tudjim uspjesima ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2113 |
Silence
Datum registracije: Jul 2011
|
Možeš sve nanovo. Za Story Mode ti ionako trebaju savegame na računalu. Znam jer sam ih prebacivao kad sam uzeo igru od kolege sa foruma. Što se tiče Online: napraviš novog lika i to ti je uglavnom to. Jedino neznam da li se Achievementi u Online vežu za pojedinačnog lika ili u globalu, jer ipak daju neki sitni XP. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2114 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
A di kupit tako igru? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2115 |
Never Forgetti
|
![]() |
#2116 |
Silence
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2117 |
Premium
Datum registracije: Mar 2011
|
Kupio sam tubsa foruma od jednog lika account za gta V preko rockstara. Upiso sifru i lozinku i poceo skidati igru. Doslo je do nekih 13 gb i onda me trazilo activation code of igre. Upiso sam kod i stisnio chack i kaze kod je vec u uporabi. I sta sad da radim? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2118 |
Silence
|
Hm, jesi li se ulogirao u njegov account ili neki svoj. Ja sam kupio od lika Mogy10 sa foruma i igram bez beda. Čak smo uspjeli i e-mail adresu accounta promijeniti preko Rockstar supporta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2120 |
Silence
|
Nick možeš mijenjati jedanput u godinu dana. Mail možeš mjenjati ali moraš kontaktirati support. Vjerovatno zbog krađe accounta etc. Piši supportu i reci nešto kao da taj mail više ne koristiš... snađi se. Naravno originalni vlasnik mora potvrditi e-mail koji dobije nazad od Rockstara. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2121 |
Silence
|
Sinoć su uletili neki developeri u session, imaju onaj Rockstar Verified logo pored nickova. Izbubijali ih ko zečeve ![]() Pričali su o nekom novom DLCu i da će uskoro biti dodano još "Military Grade" oružja u igru kao i nekih novih vozila; spominjali su neki autobus na kat i štatijaznam ![]() Jedan od njih je pokazivao i neki novi Tire Smoke koji će izaći. Također tko god je dobio lovu od Hackera u igri ne mora se brinuti da će dobiti ban ili slično, kažu zanima ih da očiste igru od hakera i takve vrste exploitanja i da normalni igrači nisu krivi za to što im je netko bacio pare i što su ih pokupili. Dalje nisam pratio što su pričali, otišao sam igrati heistove i misije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2122 |
Premium
|
Uspio sam doznati uzrok crasha,naime promjena Grass settingsa sa Normal na vece uzrokuje crash. VRAM usage u crvenom ( 400 mb preko ) ne crasha igra,ako stavim Grass na High odmah crash,a na Normal ko 2D poster zalijepljen lol |
![]() |
![]() |
![]() |
#2125 |
Premium
Datum registracije: Mar 2011
|
ja neznam koji je kur. ovoj igri. kao prvo nikad u zivotu nisam skido s tog rockstarovog retardiranog servera igru da mi internet puca svakih 3 min. i da mi svakih 20 min izbaci neku gresku (code 207, 203) itd. ostavim igru da se skida preko noci on skine 1.5 gb i izbaci error code 203. na kraju kad sam skinio retardiranih 60 gb. nakon 15 dana krenem igrat igru izbaci mi opet gresku da nesta nevalja, pa mislim ono pre lose u pm |
![]() |
![]() |
![]() |
#2126 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Kakav mrtvi rokstar server. Što nisi kupio igru preko steama i sad biš vjerojatno bio na miru. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2127 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Ljudi kako vam se ponaša igra sa uključenim v syncom? Ja kada ga uključim u ajmo tako reći zahtjevnijim scenama fps mi padne na 30, ako je isključen onda ta razlika bude nekih 10-ak fpsa, a ovako s nekih 50-60 bubne na 30 što se naravno osjeti u igri. Ista stvar je i u FC 4 i Dying light pa ga stalno držim off igrama ali me malo počeo nervirat screen tearing pa me zanima jel to do igara ili do mog kompa(točnije grafe). |
![]() |
![]() |
![]() |
#2129 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |