|
![]() |
#2281 | |
Lynnfield
Datum registracije: Sep 2012
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2282 | |
Banned
Datum registracije: Mar 2015
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2283 |
Lynnfield
|
gtx 950 guru3d I zaključak: Update, the basic models GTX 950 are going to cost roughly 179,00 EURO incl. VAT and $159 USD for the US. When did entry level gaming become this expensive ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2285 | |
Lynnfield
|
Citiraj:
Ovi su pod minus stavili da je fizički veća |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2287 |
Lynnfield
|
Evo i msi gtx 950 Test i dvije u SLI-u...ne preporučuju zbog memorije Trebale bi doć i verzije sa 4GB vrama? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2288 | |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#2289 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2290 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2291 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Citiraj:
http://www.pcper.com/reviews/Graphic...losing-Thought Ajd recimo 970 ima kljakavu memoriju pa da joj je to izgovor, ali i na 980-tki se vidi da je zeza i sabirnica za te rezolucije naspram dvije crvene. Jer na 1080p ih podere. Nvidije jesu puno efikasniji čipovi, tj. iz manje izvuče više, ali je 256-bit ipak nedostatak na višoj rezoluciji. Baš u jednoj od gtx 950 recenzija piše da uz vram ulogu igra i sabirnica na višim rezolucijama Al ajd većina je ionako na 1080p, samo pitanje je što nosi budućnost, proper next-gen naslovi tek trebaju doći (masa je bila cross-gen), recimo onaj dying light je znao sve 4 gige povuć na gtx 980 ako se ne varam, barem dok ga nisu pečali Zadnje izmijenjeno od: Manuel Calavera. 20.08.2015. u 22:56. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2292 | |
Banned
Datum registracije: Mar 2015
|
Citiraj:
Cak mi je i Thief znao potegnut 3,2GB vrama u određenim djelovima, ima masa igrica koja poteze iznad 3.5GB vrama danas na 1080p i to postaje realnost, fala bogu pa sa time nemam problema ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2295 |
Never Forgetti
|
![]() |
#2298 |
Never Forgetti
|
![]() |
#2299 |
Sruk
Datum registracije: Sep 2004
|
Ekipa, dal netko zna je li normalno da se kod gtx970 kod paljenja kompa slika prikazuje samo na jednom ekranom, a na drugom tek kad ude u windowse? kartica je gigabyte windforce ako to nešto znači? Zadnje izmijenjeno od: JVC HX-Z10. 23.08.2015. u 00:48. Razlog: - |
![]() |
![]() |
![]() |
#2301 |
Premium
Datum registracije: Oct 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2302 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2015
|
![]() Pozz ljudi da li mi neko može preporučiti neki aftermarket cooler za GTX 970 od Gigabytea nije G1 Gaming nego Windforce OC Edition... Čim pokrenem neku igru kao što je GTA V ili Battlefield Hardline moja grafa doslovno samo što ne poleti... Mislim da je problem što su mali cooleri i ima ih tri komada na hladnjaku... Pa sam mislio uzeti neke veće i tiše... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2303 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Nije to problem, imam identicnu grafu i apsolutno se ne cuje ni u idle ni u load. Provjeri drivere i instalaciju winsa, ako nije do tog prefleshaj bios ako znas, ako ni to ne pomogne onda na reklamaciju.
![]() |
#2304 |
Registered User
|
eh kad bih znao fleshat imam 17 god ali moj buraz je inzenjer informatike... ne bih se htio upuštat u to a buraz mi je u Njemačkoj... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2305 |
Registered User
|
Ja uzmem onaj msi afterburner ali izgleda koda je zakljucana grafa na 34 posto fan speed... sve sam pokušo samo nisam to fleshanje probao... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2306 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Neznas flashat bios al bi sarafao po grafickoj ![]()
![]() |
#2307 | |
These go to 11
Datum registracije: Apr 2007
|
Citiraj:
Nisi sve pokušao, očito, jer Afterburner s tom grafičkom radi najnormalnije. Odeš na Settings>Fan i podesiš krivulju, tj. ponašanje ventilatora ovisno o temperaturi.
![]() |
![]() |
#2309 |
These go to 11
Datum registracije: Apr 2007
|
Pa dobro, ne znamo ni kakvo kućište ima ni što je još unutra. Ako se grafička grije dovoljno da ventovi odu na 100%, to je solidno glasno.
![]() |
#2310 |
Premium
Datum registracije: Jun 2013
|
Malo mi je to cudno, imao sam par grafi sa windforce hladjenjem u prilicno lose prozracenom kucistu i mogu reci da je bilo izvrsno, do 60% ventovi su bili prakticki necujni a tek na 80% bi rekao da se znacajnije cuju ali ne smetaju ako koristis slusalice. Tako da bi rekao da je problem negdje drugdje, kao sto su vec savjetovali, cisti reinstall drivera, a ako ne uspije i windowsa. A opet nesto mi tu nije jasno, prvo velis da kad krenes igrati ventovi se zavrte da grafa "samo sto ne poleti" a onda u postu kasnije kazes da su zakljucani na 34%. Na 34% nema ni teoretske sanse da se ventilatori na toj grafi cuju. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|