|
![]() |
#7231 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
voyager je legendaran ![]() jesam reko za lucifera... u trejleru je sve to bolje zapakirano izgledalo. al ajd, dat cu mu sansu, treba vidjet kak ce se razvijat prica ![]() trenutno gledam: star wars: clone wars - odlican dominion prva sezona 1080p - sofar so good suits arrow se ceka sljedeca sezona (iako je zavrsilo ko da je the end) the flash takodjer teen wolf constantine samo pogledao mozda epizodu - dvije i odustao, ne znam zast... supergirl pilot, dobro je pocelo, nisu okolisali previse ![]() true detective pogledo prvu epizodu i skoro sam popizdio... jebeno nista se ne dogadja cijelu jebenu epizodu... tak da se bojim da je to jedna od onih serija tipa breaking bad, svi hvale na velika usta a radnja ide sporo u 3pm. ne volim takve serije (iako sam pogledao kompletan breaking bad). zato ne gledam better call saul... mr robot nisam pogledao zadnje dvije, prva epizoda je pocela jako potentno, poslje se to malo pocelo raspadat... warehouse 13 pogledo jedno 3 sezone, pa sam zastao, igrom slucaja... Grimm pogledao 10-tak epizoda, nije me se bas dojmila... sa zenom gledam forever, skopiro i svom starom, svidjelo mu se od starijih serija odlicna - burn notice , Human target cesto se nekak dokopam serija koje nisu dozivjele nastavak, tipa intelligence , bila jos neka sa christianom slaterom di su bili neki normalni ljudi/vladini agenti sa on/off switchom , pa se njegov zbrikao ![]() XVII the series (postoje i 2 filma kao prequel, skuzio naknadno, glumi onaj tip iz queen of the damned ![]() Alphas
![]() |
#7232 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
![]() Lucifer - hmm, not bad ali nista posebno. No triba pricekati jos koji nastavak... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7233 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
TD - očekivao sam happy end u vidu da će svi poginuti, ali sam se prevario. Sve u svemu - nije mi legao. Mr. Robot - e sada sam totalno zbunjola. Moram čekati slijedeću epizodu da se stvari razjasne. Već sam se zabrinuo da su autori krenuli u smjeru Under the Dome gdje više nema nikakve logike i smisla.
![]() |
#7235 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7239 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Ja završio nedavno zadnje dvije sezone i mogo bi komotno krenut opet od prve. Genijalno ![]() Citiraj:
Brijem da naprasnog prekida neće biti jer su u startu prije emitiranja već bile dogovorene dvije sezone, a Gilligan navodno ima plan u 3. sezoni uloviti BB timeline i napraviti gostovanja nekih poznatih lica ![]()
![]() |
![]() |
#7241 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7242 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
![]() |
#7243 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7244 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Mene više na moderniziranog Highlandera. Baš me zanima što ga može koknuti jednom za svagda.
![]() |
#7245 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
![]() Sto se tice poveznica sa Highlanderom, i nema ih bas previse jer ta njegova besmrtnost jeste da se provlaci kroz cijelu seriju, ali nije bas previse zastupljena u samoj radnji. Vise je to njegovo iskustvo koje je skupio kroz 200 godina zivota. Ali evo, tek sam na sestoj epizodi, pa se mozda kasnije i izdesava jos nesto na tu temu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7246 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Naletija sam na ovo: Lexx Prva epizoda je interesantna, malo old school izopačenog Scifija, baca na Farscape, tj. obrnuto pošto je ovo starije. ![]()
"When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story." - Barney Stinson Zadnje izmijenjeno od: Mar. 19.08.2015. u 13:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7247 | ||
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#7249 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
![]() |
#7251 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Twin Peaks i X-Files već snimaju svoje nove epizode. Ajde, ok. A sad čitam da se snima i Puna kuća. A bome i Prison Break - nije da su ubili glavnog lika, ali eto i on se vraća Navodno i Xenu žele vratiti. ![]() OMG. U holivudu fakat ponestaje ideja ![]()
![]() |
#7254 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2015
|
Citiraj:
Ali Xenu bi definitvno trebali vratiti. Svi jedva čekaju da vide dvije oskudno odjevene 50-godišnjakinje kako u limenim grudnjacima jašu divljim prostranstvima ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7258 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Fear The Walking Dead djeluje zanimljivo. Mozda ga ne useru kao TWD? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7260 |
Guest
|
ovo je novi Walking dead ? Fear the Walking Dead http://www.imdb.com/title/tt3743822/ i jel netko gleda : http://www.imdb.com/title/tt0098837/ ![]() |
![]() |
![]() |
|
|