|
![]() |
#2073 | |
kripl. ing.
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
![]() I ne, ne treba ništa pored Defendera ako koristiš zdrav razum. Od WXP na dalje koristim samo Security Essentials / Defender i nikad ništa. Torrenti, crackovi, svašta prolazi kroz računalo ali se pripazi malo i sve 5.
![]() |
![]() |
#2074 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Još malo neobičnih fičura W10 http://www.wired.co.uk/news/archive/...ames-microsoft
![]() |
#2076 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
![]() |
#2077 |
Lynnfield
Datum registracije: Sep 2012
|
Znaju oni zašto daju besplatno windows 10 i dijele ga šakom i kapom...mogu te pratit i radit šta god hoće,ulazit ti u mailove,bankovne račune itd.... Kad sve vidim šta rade windows 10 neće na moj disk...jedino ako me namjerno prisile,tj. kad igre neće "radit" na win7 ili na win8.1...mislim to mogu isto lako napravit... Windows 10 ti je u biti i borba protiv terorizma,amerikanci žele sve pratit a ovo je najlakši način da se domognu vrijednih informacija |
![]() |
![]() |
![]() |
#2078 | ||
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() |
![]() |
#2079 | |
Lynnfield
|
Citiraj:
Win10 neće na moj komp tako skoro,jedino kažem ako me namjerno prisile Win 7 je bio pravi upgrade sa XP,ta dva operativna sustava su najbolja a sve ovo kasnije je prodavanje magle,win8,win8.1 i sada win10 Zadnje izmijenjeno od: esc. 17.08.2015. u 18:56. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2081 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Meni 10-ka radi besprijekorno.I mislim da je tako za svakoga prosječnog usera.Znači igre,net,posao sve radi.Upgrade je rađen na fresh win 7 i jedino što sam morao je ponoviti drivere za zvuk(realtek).Pa ako na mojoj staroj kanti radi kako treba.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2082 | |
Lynnfield
|
Citiraj:
Moram samo pronać onaj post od diskača gdje se briše update od win10,non stop iskače...daj si rezervirajte ovo ono |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2083 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Preko dreamsparka imam mogucnost skinuti EDU verziju, pretpostavljam da nema nikakva ogranicenja tj to je nekakva verzija enterprise-a? Inace cekam da kupim ssd pa da sve frisko nanovo instaliram, taman da se slegne sva buka |
![]() |
![]() |
![]() |
#2084 | ||
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#2085 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2015
|
Citiraj:
http://www.windowscentral.com/how-re...dows-10-app-pc |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2086 | |
Lynnfield
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2088 | |
Lynnfield
|
Citiraj:
jes,evo ga opet u update-u ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2090 |
Creeper
|
Još jedan BSOD, sada zbog drugog razloga. ![]()
![]() |
#2091 |
Lynnfield
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2093 |
Creeper
|
![]() |
#2094 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
![]() |
#2095 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
+ http://www.techspot.com/news/61778-m...indows-10.html ![]()
Lenovo LOQ 15AHP9 83DX || AMD Ryzen 5 8645HS / 16GB DDR5 / 1TB Micron M.2 2242 / nVidia Geforce RTX 4050 / Windows 11 Pro Lenovo Thinkpad L15 Gen 1 || Intel Core i5 10210U / 16GB DDR4 / WD SN730 256GB / Intel UHD / Fedora Workstation 42 Zadnje izmijenjeno od: tomek@vz. 17.08.2015. u 22:17. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2097 |
Guest
|
O, Isuse moj dobri koja me količina patroniziranja dočekala. @flajpan da mogu samostalno normalnim načinom doći do ključa te ga pročitati iz biosa to bih već napravio; niti jedan od alata ne čita taj ključ kako treba tj. string koji vraća nije windows key. @zdravko_c ne pretpostavljaj jer si u krivu. @nathan.fake hvala. ![]() |
![]() |
![]() |
#2098 |
N0teb00k n00b
Datum registracije: Jan 2005
|
Oem kljuc u brand racunalima se iz slica u pravilu neda iscitati. Moras nabaviti recovery medij od lenova sa verzijom 8.1 winsa, a ako imas isti komp sa recovery particijom zivom napravi tamo recovery usb/dvd i pokreni na problematicnom pa upgrade pa fresh instal. Meni ms rvacka do sada nije htio aktivirat oem licencu brand kompa nego me usmjerio na prodavaca/system buildera da kod njih potrazim recovery medij. A sad malo pametovanja, svaki brand komp vristi prilikom prvog pokretanja da napravis recovery medij, a backup glavu cuva :-)
![]() |
#2099 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() |
![]() |
#2100 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Evo 18 dana proslo i jos se nije orusija ni jednom a ni ne gasim ga cesto, svaki 5-6 dan ili ako grmi ko jucer... Doduse primjetih tek jucer da su mi temperature procesora nesto vece, 5-6c a vani zahladilo ![]() ![]() Sto se tice rada na SSD-u sporije to ide nego na w7, ne mislim na rad nego opcenito paljenje i gasenje. Zadnji Samsung Magician ne podrzava rapid mode i malo cudljivo radi ali 4.4 podrzava i sve ok radi tako da je sad to pokretanje na nivou kao i sa w7. Update sam postimo da prvo obavijesti, nema skidanja dok mu ja ne odobrim. E da, na w7 + rapid mode trosilo mi je 3,5GB rama a sad je to 2,7GB rama, opcenito w10 kud i kamo manje rama trosi ili ga jos nisam dovoljno zatrpo.... |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|