|
![]() |
#1861 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Čak i da nađeš DVI-na-VGA adapter, neće ti raditi jer nema analognog outputa. I okani se brige sa temperaturama, da je 60 stupnjeva u idle-u previše, ne bi to implementirali kao feature. A ni 80 stupnjeva u full loadu za 390 nije puno, kad se zna kakve temperature su referentne 290tke postizale. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1862 |
Banned
Datum registracije: Mar 2015
|
Grafa je zvijer, taj problem sa BIOSOM cu srediti tako da se prikljucim na monitor, ostalo mi je sve super. Garro Ne brinem se ja za temperature, nisam to nigdje ni napisao, samo sam htio usporediti sa drugim vlasnicima da vidim kako stojim. Grafa je kako sam citao dizajnirana i da radi sve 3 godine dok je pod jamstvom na 95 stupnjeva bez ikakvih posljedica. Ovaj feature zero frame je napravljen zbog dugovjecnosti kartice, tj zbog toga jer je graficka rađena od vrhunskih materijala i jedina stvar koja bi najprije mogla otici su ventovi, tako da ovaj feature samo produljuje vijek trajanja grafe, a 60 stupnjeva ne predstavlja nikakav problem. Zadnje izmijenjeno od: Sphere. 15.08.2015. u 15:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1863 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
pa to je to kaj ja drvim cijelo vrijeme - ma taj sitni problem ću riješiti... ama kakav problem za 3k kn?!? pošteno si platio jedan komad hardvera i to ima da radi ko singerica. znači ako ne nađeš dodatni monitor problem nije riješiv? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1864 |
Banned
|
Neznam kako da ga rijesim, osim da se spojim na monitor... Inace TV na kojem sam trenutno je jad i bijeda, nije to neki novi TV, Telefunken 26" led HD Ready, ali dopusta mi da ga drzim na 1920x1080p 30HZ. Cak nemogu o njemu naci ni sluzbenu stranicu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1865 |
Premium
|
Zero Frozr, kakav te Zero Frame spopao. ![]() 35 stupnjeva u idle-u bez ventove je nemoguće pri sobnoj temperaturi, kamoli u tako-tako provjetrenom kućištu, a u loadu 80 stupnjeva nije neki problem. Ako hoćeš niže temperature, lagano u Afterburneru napraviš custom fan curve. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1867 |
Banned
|
Znaci imam 3 x 120mm venta, od toga jedan je naprijed kao upuh, a dva su kao ispuh jedan iza, i jedan na vrhu. Mislio sam kupit 2 x 140mm SP venta za naprijed za posten upuh, i jedan 120mm za ispuh odozada te jedan 140mm za upuh odozdola ( pored napajanja). Dao bi nekih 450kn sve ukupno. Prvo bi uzeo dva SP 140mm za naprijed za upuh pa me interesira koji bi bili dobri a da nisu bas pre glasni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1868 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Evo malo sam vrtio Furmark i nije preslo 75° kroz 10 min, drzalo je tu temp 6-7min Vent je bio na 42% Btw ja sam undervolto grafu -50mV , nemam nikakvih problema na stock clockovima EDIT: Takodjer mislim da ti je bolje stavit taj sa vrha na intake |
![]() |
![]() |
![]() |
#1870 |
Banned
|
Ma to sam i mislio al iskreno neda mi se drndat po kucistu i raskalpat ga, jer nije bas prejednostavan ovaj Zalman za rasklapanje, a brzo gubim zivce kada je nesto komplicirano i treba strpljenja. Prednji dio je jednostavna za skinut, pa mi je najlakse tamo puknut dva 140mm venta i mir. Inace za jedan 140mm vent naprijed imam predviđeno mjesto, a za drugi bi morao improvizirat pa bi ga ovako namjestio http://postimg.org/image/s7xx921k3/ znaci ispod przilice http://postimg.org/image/nmh57u8ft/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#1871 | |
Banned
|
Citiraj:
Mozda da kupim samo jedan vent 140mm pa ga zakeljim naprijed za upuh, samo neznam koji bi uzeo, uglavnom da nema led osvjetljenje to je bitno, dao bi do 120kn gore-dole. Sad sam se kvoto :facepalm: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1872 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
http://www.protis.hr/products/detail...3pin-ret/63060 http://www.corsair.com/en-us/air-ser...flow-140mm-fan Ovaj mi se cini kao dobar , solidan air flow a tih |
![]() |
![]() |
![]() |
#1874 |
Omicron Alpha resident
|
![]() |
#1875 | |
Lynnfield
Datum registracije: Sep 2012
|
Citiraj:
Ono šta se dogodi na forumu tu i ostaje,zato su moderatori i administratori ovdje...ja isto ne vrijeđam nikog izvan ovog foruma niti prenosim neke gluposti,niti me je briga,neka radi šta god tko hoće. To šta ja ocam monitor je moja stvar i više ničija,ja sam samo dao prijedlog da ako hoćete da se može...a vi sami procjenite jel vam to bolje ili nije. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1876 |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Znači imaš TV sa 1368x768 rezolucijom, al ti vrtiš grafu na 1920x1080 čisto da se ne opusti od nerada, a neka se i TV malo oznoji downscalingom kad ga već ima? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1890 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Ono dat tolike pare i onda da se ovako vrti... To nitko ne bi To je još kolko tolko optimizirana igra i može se igrati, pazite ovo đubre, grafičke postavke nisu max (nema ovih najnovijih gpu, ali you get the point): ![]() Pretpostavljam da nitkome tko toliko bubne u pc isto tako nije cilj igrati na low |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|