|
![]() |
#361 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Hrt prenosi Barcu, past ce snijeg Edit: šteta za Sevillu, mogli su lako još 2 utrpat pred kraj ali eto. Barca šuplja iza a ovaj trofej je i onako nevažan (sudeći po onom što se prošle godine pisalo ![]() Zadnje izmijenjeno od: Mirkopoter. 11.08.2015. u 23:26. |
![]() |
![]() |
#362 |
Hala Madrid!
Datum registracije: Nov 2007
|
Bolesno dobra tekma i ipak zaslužena pobjeda Barce nakraju ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#363 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Odlicna utakmica, i evo vec prvog trofeja sezone. Vec u petak cini mi se igraju protiv Athletica za novi trofej, ali tu se navija za Athletico ![]() |
![]() |
![]() |
#365 |
Premium
|
Utakmica vrh, povratak Seville nakon -3, otpisani sin Pedro zabija deveti i pobjednicki gol u zadnjoj minuti, Sevilla se umalo opet nije vratila... PCE: Real vs Barca. E heben mu sve ![]() Inace, ove superkup utakmice su mi postale najveci gust za gledati. Puno golova, akcija i atraktivnih poteza. Osim naravno u premiershipu ![]() |
![]() |
![]() |
#366 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Obožavam tak napete tekma s puno golova. Uvijek se sjetim Chelsea Vs Liverpool UCL 2008-2009 4-4 |
![]() |
![]() |
#368 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Vidite kako su navijači West Ham-a nepravedni prema Bartonu. Čovjek je dobar nogometaš ali nije "fin" i "moderan" i "in" već je pravi "čovik" i iskren i odmah ne valja. Mislim ono ne pratim baš PL ali što jest jest, tamo ima pravih dečkiju, kad se sjetim Roya Keana, Sheringhama, da ne spominjem Cantonu i sl., kad je car uletio u publiku high kickom. Pa ti kokadači s tribine kao dosadna žena ![]() Prije su se nogometaši i tukli i pili i pušili, j... prostituke i sl.. pa baš nemam dojam da je nogomet propao i da nije bilo dobrih poteza i igrača. |
![]() |
![]() |
#369 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
#370 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
http://www.footyheadlines.com/2015/0...-1992-kit.html iduce sezone vracaju na staro, btw što se reklama tiče, ove godine najogavniji mi je Chelsea i yokohama, izgleda tak nekak jeftino i jadno da neznam kak su to uspjeli odobrit, al pare čine čuda ![]()
#371 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Meni je bio ljep dres sa Samsungovim natpisom, podsjeco me na Dinamov dres i Siemens ![]() Yokohama placa 3x vise neg sto je Samsung prije placao tako da nije cudno sto su odobrili |
![]() |
![]() |
#374 |
Pod naletima kopita zla
|
United mora ove sezone bolje odigrati, a i trebao bi s obzirom koliko su love utukli u ekipu. Murinjo....e stvarno ti ovo nije trebalo. ![]() IMHO sada bi ga Roman trebao pošteno oderati i vratiti tetu na klupu gdje i pripada. |
![]() |
![]() |
#375 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
#376 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Douglas Costa ![]() ![]() ![]() ![]() Kakva igračina
![]() |
#381 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Ma tako su i prosle godine startali u sezonu (ne doslovno), pa su na kraju sezone bili odlicni ,a Real obrnuto Sad ce bit da super cup nije bitan ![]() |
![]() |
![]() |
#382 |
Premium
|
Baskijaaaaaa ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#384 |
Guest
|
Vidi se da im fali Halilović. ![]() |
![]() |
#385 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() Zena ne razumije nogomet, ali on ga tako dobro razumije da nemre stoke dobit ![]()
![]() |
#386 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
#387 |
Pod naletima kopita zla
|
Druga utakmica pobogu! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#389 | |
Pod naletima kopita zla
|
O ovome: Citiraj:
Tako da ipak nisu startali s top postavom. Ušli su ovi da probaju ugasiti požar. Još k tome prva izmjena je bila u 52. minuti. Ne umanjujem poraz barce pošto nemam nikakvih simpatija prema tom klubu. |
|
![]() |
![]() |
#390 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Stalo je njima, pogotovo Enrique-u jer se veseli nakon svakog gola kao da je finale LP-a (barem u euro super kupu) ali vidi se da je to nikakav trener koji trenira ekipu kojoj ni ne treba trener. |
![]() |
![]() |
|
|