|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Za Varaždince-WiFi topic
Pozdrav! Za početak, sorry moderatorima za ovaj topic, možda nije prikladan za ovaj forum, ali valjda mi nebute zamjerili U zadnje sam vrijeme primjetio da se na forumu pojavilo dosta Varaždinaca (i ja sam jedan od njih ![]() Neznam da li znate, ali u Varaždinu se počela razvijati Wireless mreza WGV kojoj sam i ja sam od nedavno član! Udruga trenutačno broji oko 15 članova i svakim danom dobivamo i korisnike i zainteresirane ljude. Jedini nod koji je trenutačno u funkciji je na novoj Euroherc zgradi , pokraj Zagrebačke ulice, pa ako vidite tu zgradu, možete se spojiti. u planu je vrlo,vrlo uskoro postavljane noda na vodotoranj (zgrada opčine) ili na onu visoku crvenu zgradu preko puta suda u B.Radića. Mislim da vam je svima poznato što je wireless mreža, znači sheranje podataka, igranj preko neta, internet,čak imamo u planu ugraditi i VOIP (Voice over IP). Pa ako ste zainteresirani, slobodno se javite na moj mail, sve se dogovorimo, em za opremu, mi pomognemo kod instalacije ili nabavke opreme |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Fala na informacijama. BTW pa kaj nije već prije bilo postavljeno na vodotornju, pa su onda maknuli ili kaj? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Koliko se to placa (clanarina)? Mozda i ja uskocim pocetkom iduceg mjeseca. Ima li izlaz na internet (dakle da mogu gledat PcEkspert ![]()
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
Internet imamo, ADSL, ako bude dovoljno korisnika možda skemijamo 1500 flat...FTP naravno radi... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
a gdje si ti doma, da procjenim da li buš imal signala? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Madboy vjerovatno se priključuje...imamo li još kandidata? samo su se 2 varaždinca javila |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Caught Somewhere In Time
Datum registracije: Oct 2002
|
ja bi se isto uključil sam kaj sam zadnje vreme malo u varaždinu ![]() morti bi bratu bilo zanimljivo |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Jun 2002
|
Re: Za Varaždince-WiFi topic
Postoji i druga mreza, http://extremewifi.info/, node je na toj zgradi na koju pantera mozda misli postavit svoju opremu, dakle "papagajki".. eh da, za sad nema clanarine ![]()
![]() |
#14 |
Premium
|
da, postoji ta mreža, ali ja reklamiram onu mrežu na kojoj sam ja spojen, a ti se sada praviš pametan! I još jedna stvar, extreme ima antenu na papagajki kod pimpek placa, a mi mislimo postaviti na Vodotoranj (opčina) U planu je i spajanje sa extremom a što se članarine tiče, extreme nema članarine još 2 mjeseca, znači do nove godine jer nemaju u planu se proširivati prije nove godine! I ljudi, da se nešto razumijemo, nebudete dali članarinu da mi za vaše novce ločemo po krčmama i spiskavamo lovu! pa ta je lova potrebna kako bi omogučili širenje mreže. Sve malo veče mreže u hr imaju članarinu, pa tko bi sve to financirao? eh ako vam je teško dati 8.5 kn po mjesecu, onda pardon... |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Premium
|
Citiraj:
Citaj post, napisao sam da je antena na papagajki.. Sto se clanarine tice, opet ne citas s razumijevanjem: "Clanarina se kao sto pise u rubrici O nama ne placa (i do kraja iduce godine nece se zasigurno). Kako bih postao clanom, potrebno je kupiti/izraditi opremu i spojit se!" http://extremewifi.info/forum/viewto...ight=clanarina Dakle ne 2 mjeseca, nego godinu i 2 mjeseca.. Koliko WGV ima clanova?
![]() |
![]() |
#16 | |
Premium
|
! Citiraj:
Možda sam pogriješio što se tiče članarine, ali dečki sa extrema se vjerovatno uskoro ne misle širiti jer su postavili link sa međimurje wirelessom... Nama to nije zasad u planu, mi želimo umrežiti cijeli grad a tek onda razmišljati o umrežavanju sa drugima. Trenutačno nas ima registiranih oko 17 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
|
Pa reklamiraj.. ja ti ne branim ![]() Samo kazem da postoji alternativa.. Sto se tice sirenja, kontaktirat cu ih, pa cemo vidjet.. U kojem roku se mislite povezat sa extreme? I kako ce to onda funkcionirat s obzirom da vi naplacujete clanarinu, a oni ne?
![]() |
#18 |
-nVidiot-
Datum registracije: Aug 2005
|
Daj mi se javi na ICQ Pantera. ICQ #: 166-492-143 Ja sam doma u Krležinoj - kod šeste. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Nismo sigurni da čemo se uopče spojiti sa extremom, trenutačno imamo važnije prioritete |
||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|