|
![]() |
#993 | ||
Lynnfield
Datum registracije: Sep 2012
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Šta je Messer Ovaj PC 2 mi je jako tih inače,postat ću kasnije slike i temperature i5 750 na 4 GHz...ugradio sam inače na GTX 750 karticu arctic accelero mono plus hladnjak,grafička mi ne prelazi 45 stupnjeva u BF4,fan je na 7V |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#995 |
Lynnfield
|
Može samo neka syss predloži,ja na taktove SB nemogu,da imam vodeno hlađenje možda bi izvukao preko 4GHz+,nemam pojma koliko idu i7 875k najviše |
![]() |
![]() |
![]() |
#998 |
N0teb00k n00b
Datum registracije: Jan 2005
|
Da se ubacim malo u raspravu, svojevremeno smo Buraz i ja oba imali i5 760, on pod full vodenim sa 3 360 radijatora bez ventova, ali hladio je i 560ti i chipset i mosfete i to su gurale tri pumpe. Idle temp nakon 2-3 dana bila bi cca 20-25 iznad ambijentalne. Po zimi oko 45-50, po ljeti bez klime oko 55-60. Pod loadom to je išlo i do 80 dok bi igrao dirt ili nekaj takvoga, ali komp se nije čuo uopće :-) Ja na zraku sa xigmatek aegirom i dva gentle Typhoona na 7v i dobro zluftanim kejsom i 460 sam max imao 65c pod full loadom. Pri overcloku to je išlo i do 75. Bivši susjed je sa istim kulerom i istom količinom ventova na 2500k na 4.6 imao iste temp kao i ja za 3.8ghz. Tak da Sandy definitivno radi hladnije na višem taktu i pravi ubica je kaj se overclocka tice. I nemojmo zaboravit cca 20% napretka u clock for clock performansama. Tak da ne vjerujemo da ak se i7 2600k drži na 4.7 bez speedstepa ili slične kakice pasivno skoro pa ne grije sa h100. Makar Syss na kraju dana pri ovim vrućinama i dalje u kompu ima AMD grafičku pa nije relevantan :-)
![]() |
#1000 | |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
ti si ugrađivao h110 na vrh obsidiana? nhf, ali nisi čim živiš u takvoj zabludi. KREK ![]() Citiraj:
![]() nije nikome ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1001 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1002 |
Banned
Datum registracije: Mar 2015
|
Cisto sumnjam da cemo tako skoro vidjeti i5/i7 bez integruše, a i da cak izbace pokoji primjerak, nebi bili skoro nista jeftiniji od ovih sa igpu. Tako da mu po njegovoj logici ostaje da se prebaci na AMD FX seriju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1006 | |
CNE @ Verne global DC
Datum registracije: Feb 2015
|
Citiraj:
OT.... Pa ostavis nek se drzi na 2 vijka, dijagonalno od kuta do kuta, a ostale skines nabrzinu, tek dok zadnja 2 skidas pridrzis rukom... barem ja tak kod sebe radim, a ovaj moj drlog je kuidkamo syebaniji za rastavit nego taj Obsidian, vjerujem? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1008 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
treba jedino doć do stadija da visi na dva vijka ![]() trebaš držat blok povrh kojeg su ventovi i to je uz gornji mesh kejsa... možda sam ja stvarno glup, ali još jednim parom ruku sam valjda to pol sata montirao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1009 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1010 | |
CNE @ Verne global DC
Datum registracije: Feb 2015
|
Citiraj:
![]() @ Physx - Probaj okrenut case naopacke i stavit ga izmedju 2 stolice npr ( hint: graba u autoservisima ), pa imas slobodne ruke za sarafit i nece ti ispast nesto il visit u zraku. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1012 | |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Citiraj:
![]() http://forum.pcekspert.com/showpost....4&postcount=35 Tema je inače: http://forum.pcekspert.com/showthrea...34#post2810734 No vratimo se tragikomediji, pardon temi ![]() Syss inače koristi stolice za ovo ![]()
![]() |
![]() |
#1013 | |
Outer Space
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
Londonska burza ili mozda sto netko ima samo 1600 kuna u djepu pa je odlucio da je cijena tolika,a ne 2000 kn. Ja sam stavio 2000 kn jer mislim da toliko i vrijedi,a ako ti ne mislis tako, onda fino u trgovinu i kupi 4770K za 3000 kn i plocu kakvu bog zapovijeda za 2000 kn,a ne tu pametovati kako je nesto nerealno sto se prodaje polovno na trznici ili se brate zaposli u nekoj agenciji za procjenu nekretnina. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1014 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Besmisleno je prepucavanje oko cijena. On je stavio 2000kn. Mogao je isto tako i 3000kn. Mozda netko smatra da to toliko vrijedi, i plati. Oni koji je smatraju ce jednostavno preci dalje, i on to nece prodati za tu lovu. Cisti zakon trzista. Isto kao i sa stanovima gdje neki drze nebulozno visoke cijene, pa se godinama prodaju, dok realne cijene i dalje padaju. Ako on proda za 2000kn, super za njega. A onaj koji to plati toliko... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1017 | |
Lynnfield
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1018 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Romano.Cule dal si svjestan da su se prošle ili pretprošle godine našli u prodaji i7 2600K za cca 1200kn u centru (dakle novi s garancijom). Naravno da su nestali do sutra, pa su se nastavili lihvarski prodavati u drugim shopovima do max 1800kn. Računaj da je od onda prošlo i nešto vremena, te da su i 1155 ploče postale rijetkost. Teško da će itko htjeti dati 2 soma za polovni koliko god da je dobar cpu Zadnje izmijenjeno od: Manuel Calavera. 10.08.2015. u 15:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1020 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Inače kad smo kod novih, za 2 soma se može kupiti xeon pandan haswell i7-ici, istina ništa od OC, ali nešto bolji IPC, manja potrošnja (još nema igpu), 1150 ploča ko u priči... Tako da morala bi biti neka fakat velika budala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|