|
![]() |
#5192 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Jel moze netko meni pomoc, ako se dobro sjecam sa tim Samsunzima je sranje ako je rootan ili nesto slicno, pokrene se onaj knox ili tako nesto i mobitel prakticki nema valjanu garanciju,(nesto kao htcdev shema) pa me zanima kako to provjerit. Posto mob idem kupit prakticki za pola sata, malo mi je hitno ![]() |
![]() |
![]() |
#5193 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Knox okida samo kad se stavi drugi ROM. Rootanje ga ne okida. http://androidforums.com/threads/gui...status.874951/ http://techtrickz.com/download/how-t...alaxy-devices/
#5195 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
E da se odma nadovežem u vezi rootanja zamzunga. Jel ima trenutnih ili bivših vlasnika SGS4 (i9505) sa android 5.0.1. da je rootao mob? Treba mi neka provjerena metoda. Ako može preporuka (link), bio bih mu zahvalan. ![]() |
![]() |
![]() |
#5196 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Citiraj:
Baterija je dobra kad se mobitel koristi. Sat i pol poziva, sat screen on uz hrpu sinkronizacija - manje od 50% I onda preko noći padne 45%. Tokom noći mobitel topao na dodir. Jednostavno nešto cucla bateriju nemilice i nakon factory reseta. Gsam battery monitor ne otkriva problem.
![]() |
#5197 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Na samsung Galaxy S I9000 se pojavio problem kod poziva. Poziv se ne da prekinuti - crvena tipka za prekid se ne pojavljuje, a kad se ekran zacrni, nikako se ne može otključati, mob se mora gasiti. Provjerio sam proximity sensor, vrijednost je bez obzira na udaljenost nečega od moba uvijek "near". Vraćen na tvorničke postavke - isto. Znači Proxinity sensor se zablokirao u modu gdje kao da mu je nešto blizu. Gingerbread je. Da li se da proximity sensor disableirati ili nešto? |
![]() |
![]() |
#5201 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
#5203 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
#5207 |
Banned
Datum registracije: Feb 2013
|
Klasika i meni se to dogodi, blagi swipe po ekranu i javi se na poziv sam. Jako je osjetljiv amoled i meni zna zvoniti i ja skucajno poklopim poziv vadeci ga iz djepa. Dobri su bili stari ekrani gdje si morao junacki stisnut i povuc da reagira ;-) |
![]() |
![]() |
#5208 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#5210 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Ima li tko link na tutorial kako napraviti root na S6 Edge, 5.1 Lolipop, a da ne okinem knox ili kako se već zove, tj. ne poništim garanciju? Treba mi root radi Xposed i eventualnog uklanjanja nekih aplikacija, neću custom romove instalirati i slično. |
![]() |
![]() |
#5211 |
Registered User
|
Iste probleme sa auto javljanjem u đepu sam imao i ja na s5... dok odkada sam prešao na note4 nijednom.... |
![]() |
![]() |
#5215 |
Casual gamer
Datum registracije: Jun 2007
|
Kako se ovaj Samsung blamira u zadnje vrijeme. Ovo sam očekivao da će se dogoditi već prije, dosegnut će se vrhunac sadašnjih smartphona gdje više nema smisla stavljati na mobitel veći ekran, a kamera nema smisla da ide do 30MP. Također, Android donosi sve manje poboljšanja, a i sve vrste dizajna su već isfurane na ostalim modelima. Ukratko, Note 5, kada bi me neko pitao koliko vrijedi naspram Note 4, dao bi mozda 300kn više za njega. Čak mi je i Note 4 ljepši. Kako će samo Samsungu pljusnut prodaja ove godine. Apple je napravio dobru stvar kad se gleda, forsirao je minijaturne ekrane nekoliko godina i sad se ova 6-ica čini kao ogroman skok, dok je Samsung već sa S3 skočio na 4.8 inča, odličnu kameru i specifikacije. |
![]() |
![]() |
#5216 |
Premium
Datum registracije: Jul 2015
|
Koliko sam zapamtio Nokia 808 PureView izdana prije par godina je imala 42MP, i sve što sam čitao vezano uz kameru je da je kamera super. Da li su isto mogli imati sa manje MP? Današnji flagshipovi imaju petnaestak dvadesetak MP, da li se napredak u kamerama mogao ostvariti sa 5MP? Bez obzira što ti mislio da je 30MP previše i što fotoaparati sa manje MP rade bolje slike, ako donosi i sitni napredak neka ide i preko 30MP. |
![]() |
![]() |
#5218 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Smijesan event, kao i mobiteli. Note 5 na kraju nema u EU prije 2016, a cijena S6E+ (majko mila imena...) je lakrdija. Onu tipkovnicu necu ni komentirati, jer izgleda kao los ripoff neke iz pocetka 90ih ![]() |
![]() |
![]() |
#5219 | |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() Pogledaj da ti nije uključeno javljanje home tipkom.
![]() |
|
|