|
![]() |
#1831 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#1832 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Isto kao i na Win8 - s njim sam se igrao i radilo je dobro. Naravno, performanse ovise o brzini USB,a USB 3.0 stick će raditi puno bolje nego USB 2.0
![]() |
#1833 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ne znam kako je kod W10, ali kod W7 u slučaju clean installa nije bilo koristi od USB 3.0 jer mbo treba drivere za USB 3.0 kontrolere, a oni nisu bili uključeni u winse.
![]() |
#1834 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
![]() |
#1835 |
Lynnfield
Datum registracije: Sep 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1836 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() Windowsi se moraju bootati i mora se update pokrenuti iz Windowsa, inače ne vrijedi ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1838 |
Premium spammer
Datum registracije: Aug 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1839 | |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1840 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Imam problem s 10, jel postoji mogucnost da se skroz ugasi pocetni pass, prilikom svakog paljenja, laptop mi zhtjeva password? Isto tako imam cudan problem, kada idem mijenjat osvjetljenje na laptopu i klikcem one razine 25-50-75-100, 25% mi je najjace i kad odm na 100% ekran se skroz ugasi i ne vidim nista, cak kada pokusavam mijenjat svjetlinu na klizaču(ili kak se to zove) isto se na 100% gasi i sto veci postotak svjetlina se smanjuje... Ovo je ugrejd s win 8.1 i na 8 je bila stvar da i kad je bilo na najmanjoj razini osjetljenosti, ekran se vidio... Hvala i lp |
![]() |
![]() |
![]() |
#1841 | |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#1842 |
Premium
Datum registracije: Sep 2012
|
Znači toliko me ovaj upgrade na Win10 naživciro da to ne mogu opisati ![]() Dakle ponudi mi lijepo upgrade na W10, kliknem accept i i tako on krene raditi update. Lijepo dođe do 100% i krene onaj prvi restart(mislim si u sebi ajde fino, brzo to ide) i onda šok ! Nakon restarta mi javlja grešku 0000225(da ne može bootati sa diska). Pa j**emti sve poludio sam ! Naravno pokušo sa raznim načinima pokrenuti nastavak(kreirao novi instalacijski USB-pokušao popraviti instalaciju-neće, pokušao preko Command prompta- isto 0 bodova). Na kraju sam jednostavno formatirao particiju, instalirao friško 8.1 i odmah napravio upgrade na W10 - ovaj put bez problema sve prošlo. Naravno izgubio brdo toga, a i vremena(kad sam konj pa nisam napravio system image). Svi se hvale da im je sve to glatko prošlo i onda mene krene jeb*ti u dupe ![]() Eto, malo sam vam opisao moje iskustvo s upgradeom. Ima netko slične probleme ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1846 | |
Premium
|
Imaš Win 8.1 Pro keyeva po 25-30$, OEM verzija, iako koliko sam vidio nađe se i obična za te novce. Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: xGAME. 08.08.2015. u 19:15. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1847 | |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1848 |
DIY DILETANT
|
Rade ključevi i najeftinija opcija koju sam vidio je na Redditovom softwareswap kanalu. Windows 7 Home za 15 baksi ak se ne varam. Retail verzija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1849 |
Banned
Datum registracije: Nov 2014
|
Bah,svi koje znam,a da imaju piratske windowse bez problema su upgrejdali na win 10. Jos jedan pokazatelj koliko MS ne moze sprijecit pirate. Barem one koji znaju sto rade. Zapravo,uopce ih nije briga ako home useri piratiziraju njihov proizvod. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1850 |
Premium
|
Sumnjam da im se da s time zajebavat. Nije ih ni briga previse tko koristi piratske, a tko ne. A nisam ni nasao na netu da su nekome revokali key kupljen na G2A ili nekoj slicnoj stranici. Svi komentari su pozitivni od strane ljudi koji su kupili (ili barem ja nisam naletio na negativne). |
![]() |
![]() |
![]() |
#1851 |
Never Forgetti
|
![]() |
#1852 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2015
|
Terry Myerson je (sada već prilično davno) najavio da pirati neće imati nikakvih problema pri upgradeu, tako da to nije ništa čudno. Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1853 | |
Outer Space
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
Ali zato kretenima poput mene koji imaju retail verziju osmice kupljenu za 120 eura i upgrejdanu na desetku ce deaktivirati kad promjenim plocu nakon isteka godinu dana. E pa i ja cu onda da krekiram usrane windowse.Puši ga mikrosoftče! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1854 | |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#1855 | |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Citiraj:
Pa koja vam je to filozofija ? Ok, kupio si i sad smatras da dozivotno trebas imati besplatno legalne windowse ?! Na potomstvo oprukom prenjet windowse, najstarijem sinu naravno ili ako se nema muske djece onda kcerki u miraz... ima mala da donese nesto u brak a ne da ide tek tako... evo muzu meni caca windowse ostavio aha !! Kupio si w8 i jel mozda vise ne vaze ? Nema podrske za njih vise ? Jel MS u ugovoru kad su se prodavali kljucevi za w7 ili 8 negdje obecao da ce Retail istih preci u Retail svih buducih windowsa ? Nitko nikoga ne tjera da instalira windows 10 ako mu se ne svidjaju uvjeti pod kojima ih moze koristiti... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1856 | |
Premium
|
Citiraj:
Aj prvo nauči koja je razlika između OEM i Retail Windowsa pa ćeš shvatiti zašto ti opaska ne stoji. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1857 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1858 | |
Never Forgetti
|
Citiraj:
Sine moj ako si ti kupio licencu, aktivirat ces je ![]()
![]() |
![]() |
#1859 | |
Premium
|
Citiraj:
Ja sam recimo kupio Win7 retail i stvarno se nisam bunio kada nisam dobio besplatan upgrade na Win8 bilo kakav, a ekipa dobije besplatan upgrade sa Win8 na Win10 i jos se bune? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1860 | |
Outer Space
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
When I upgrade a preinstalled (OEM) or retail version of Windows 7 or Windows 8/8.1 license to Windows 10, does that license remain OEM or become a retail license? If you upgrade from a OEM or retail version of Windows 7 or Windows 8/8.1 to the free Windows 10 upgrade this summer, the license is consumed into it. Because the free upgrade is derived from the base qualifying license, Windows 10 will carry that licensing too. If you upgrade from a retail version, it carries the rights of a retail version. If you upgrade from a OEM version, it carries the rights of a OEM version. Full version (Retail): - Includes transfer rights to another computer. - Doesn't require a previous qualifying version of Windows. - Expensive Upgrade version (Retail): - Includes transfer rights to another computer. - require a previous qualifying version of Windows. - Expensive, but cheaper than full version Sta ja sad trebam nagadjati sta je pjesnik s time htio reci.Gdje pise da to vrijedi samo godinu dana?! To je neka vrsta retaila sa vremenskim ogranicenjem?WTF? Samo jedan primjer.To me podsjeca na akcije u T-Mobileu.Akcija "kupi telefon na bonove za 800 kuna,a dobijes na racun 600 kn". Na kraju su to izveli tako da svaki mjesec moras obnoviti bon za 100 kn da bi dobio 25 kuna,ako ne obnovis za 100 ne dobijes nista. I tako ti dobijas tih 25 kuna 24 mjeseca i to je njima akcija?! O jebem te živote. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|