|
![]() |
#3391 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Ja sam prije dva dana stavio 5.1.1 update i to na način da mi je mob sam javio da je update dostupan. Dakle, samo ga je stavio preko postojećeg. Primjećujem da mob radi još brže nego prije, a baterija traje podjednako. Kod mene je to dva dana prosječnog korištenja. Što se tiče drugih zapažanja, ne vidim da se zvuk išta poglasnio ioako je navedeno da postoje poboljšanja zvuka. Vidim da nema više informacije o punjenju mobitela (kada će biti napunjen), iako to i nije previše precizna informacija bila. I još mi se čini kao da je automatsko zakretanje ekrana osjetljivije. Sve u svemu, po meni dobar upgrade. Nego, postoji li način za definiranje različitih profila zvuka koji bi se onda povlačili preko widgeta? Znači imam profil kuća, posao itd. U svakom profilu je definirana glasnoća te ima li ili nema vibracije i slično. Postoji li takva aplikacija? Edit: vidim da ima neki sound profile ili ako netko ima kakvu preporuku pa da kaže. |
![]() |
![]() |
#3392 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Ovih dana dajem svojoj z3c zadnju šansu. Da se radio o bilo kojem drugom mobu odavno bi odletio od mene. Perfektan mi je po svemu, osim kaj imam velike probleme s gubljenjem signala/ time da me sugovornik ne čuje kod poziva. Zadnja šansa mu je novi baltik, ako problemi se nastave ide na bubanj.
#3393 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
Sto se tice toga da te sugovornik ne cuje, meni se cesto to desi, jer prstom poklopim mikrofon, jer sam ljevak pa malim prstom uvijek poklopim mahinalno to A mikrofon se nalazi sa desne strane u donjem djelu mobitela, mala rupica. |
![]() |
![]() |
#3394 | |
Registered User
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#3395 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
Dali posle fleshanja putem flashtoola treba raditi factory reset? |
![]() |
![]() |
#3400 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Napravio i ja. Imao sam dosad jednu situaciju kad je mobitel zatrzao, nakon izlaska iz galerije i brzog pritiska na home tipku. Toga više nema. Ostalo sve glatko kao i prije. Mislim da ću problem koje imam u razgovorima rješavati u servisu.
#3401 |
Premium
|
Naručio sam ona temperirana stakla za z3c, platio sam dollar za tracking number, ali nije baš funkcionalan (ili to tako treba biti)? http://i62.tinypic.com/3451l3b.jpg |
![]() |
![]() |
#3404 | |
Registered User
|
Citiraj:
M4 mislim da nema mogućnost tu. |
|
![]() |
![]() |
#3407 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Predstavljanje Z5 predviđeno na IFA 2015 02.09. Po specifikacija nije nešto vauuu. http://www.ubergizmo.com/2015/08/son...2nd-september/
#3408 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Sony Xperia M4 Aqua podržava samo klasično punjenje i ima solidan fotić koji brzo okida fotke, ali njihova kvaliteta baš i nije za preseravanje pred ekipom u lokalnoj birtiji. Mobitel je (za svoju cijenu) brutalno brz i radi kao raketa, a podržava i famozni 4G, tako da će sve osim fotkanja za 90% ljudi biti jako ugodno iskustvo i rijetki će požaliti što su ga kupili.
#3409 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#3410 |
našikan pravim haos
|
Vrištanje,bio sam vanka jedno vrijeme i ostavio mob na korištenje sestri. Dođem dns i veli: otpalo ti staklo(valjda misli LCD ekran) bilo samo od sebe,odnjela ga na reklamaciju dali ti novi mob ![]() |
![]() |
![]() |
#3411 |
Registered User
|
Pogrebalo mi se staklo odostraga na kameri ![]() Probao sa pastom, ma jok, pa jel tko odavde nosio u Agram zamjenit zadnje staklo iz bilo kojeg razloga, sa garancijom ili bez da kaže kak je prošao, tlaka mi sad kopat tu i vrtat stranice ![]() |
![]() |
![]() |
#3412 |
These go to 11
Datum registracije: Apr 2007
|
Imam kod sebe Xperia U model, koji bi trebao biti otključan, međutim pri ubacivanju kartice traži "SIM Network unlock PIN". Prema uputama s neta, odem pogledati Service Info>Sim Lock, i tamo gdje bi X trebao označavati da je zaključano - toga X nema. Zna li tko u čemu je stvar?
#3415 |
Premium
|
Trebaš nabaviti kod za otključavanje. Ili idi po njega kod operatera di je mobitel kupljen ili ga nabavi na neki drugi način.
#3419 |
Premium
|
#3420 |
These go to 11
Datum registracije: Apr 2007
|
Ma priča je ukratko ovakva: mobitel je curin, kupljen prije par godina polovan, i nakon što je odslužio svoje i nedavno zamijenjen Lumiom stajao je u ladici kao rezerva - sve do prije par dana, kad je nekome od njenih palo na pamet da bi ga mogao iskoristiti, ali sad nastaju problemi jer ne radi s karticom (probao Vip i Tele2). Tako da nemam pojma tko je prvi vlasnik ni kad je točno kupljen. Uglavnom, ispada da je zaključan na T-Com, samo me zbunio taj Service Info. Još jedno pitanje, koliko naplaćuju otključavanje? Tj. da odem do T-Com centra, ili uzmem kod preko neta - i ako da, gdje?
|
|