|
![]() |
#1771 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
![]() |
#1772 | |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Greška je namjerna da ovi google parseri ne pokupe, a za drugo upotrebi kombinatoriku pa ćeš skužiti da se ne radi o listovima. Citiraj:
osnovni problem je šta os nije pitao prije nego je sam stavio background slide show od slija ... jer je neki idiot u Redmondu zamislio kako je to "zgodno", taj feature je bio još u XP - u ali nije upaljen po defaultu, sam si ga upalio ako si to sam htio ... Pa neću valjda zbog nekog tamo idiota nakon instalacije os - a potrošit cca dva dana da bi pogasio nepotrebna smetja ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1773 | |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
Nego, jel u 5-ici rade Guest Additionsi u 10tki kako spada?
![]() |
![]() |
![]() |
#1774 | |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Znaci kod nas 200 eura pro verzija, ak ne i više @mario92, ostajes na kojem stabilnom kanalu, ovom rtm insider buildu?
![]() |
![]() |
#1775 |
Banned
Datum registracije: Nov 2014
|
Ako nekoga zanima kako ce se rjesit defendera zauvijek: -win + R -gpedit.msc -lijevi meni: comp config/administ./win components/windows defender -zatim u desnom meniju:double click na "turn of windows defender" -odaberite enabled. bye bye defender. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1776 |
Outer Space
Datum registracije: Jul 2007
|
Pa kakve oni to gluposti onda pisu u svom sluzbenom FAQ o windowsima 10?!? Meni se cini da bi trebalo podici jednu masnu debelu tuzbu od miljardu korisnika koliko planiraju skupiti na windows 10 platformi When I upgrade a preinstalled (OEM) or retail version of Windows 7 or Windows 8/8.1 license to Windows 10, does that license remain OEM or become a retail license? If you upgrade from a OEM or retail version of Windows 7 or Windows 8/8.1 to the free Windows 10 upgrade this summer, the license is consumed into it. Because the free upgrade is derived from the base qualifying license, Windows 10 will carry that licensing too. If you upgrade from a retail version, it carries the rights of a retail version. If you upgrade from a OEM version, it carries the rights of a OEM version. Full version (Retail): - Includes transfer rights to another computer. - Doesn't require a previous qualifying version of Windows. - Expensive Upgrade version (Retail): - Includes transfer rights to another computer. - require a previous qualifying version of Windows. - Expensive, but cheaper than full version OEM : OEM versions of Windows are identical to Full License Retail versions except for the following: - OEM versions do not offer any free Microsoft direct support from Microsoft support personnel - OEM licenses are tied to the very first computer you install and activate it on - OEM versions allow all hardware upgrades except for an upgrade to a different model motherboard - OEM versions cannot be used to directly upgrade from an older Windows operating system What happens if I change my motherboard? As it pertains to the OEM license this will invalidate the Windows 10 upgrade license because it will no longer have a previous base qualifying license which is required for the free upgrade. You will then have to purchase a full retail Windows 10 license. If the base qualifying license (Windows 7 or Windows 8.1) was a full retail version, then yes, you can transfer it. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1777 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1779 |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1782 |
Outer Space
|
Ti ko Čombe.Logično matere mi. Pa kad je logično,zasto nam nisi onda logično objasnio prije 5 dana da je retail upgrejd ko fol besplatno,al samo godinu dana,nakon toga ne vrijedi. Da sam to logično znao,ne bi ni upgrejdao retail windowse 8.1. Logično. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1783 |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Ne znaš engleski, ili di je problem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1784 |
Premium
|
![]() |
#1785 |
Guest
|
Ah instalirala sam 10-ku pro insider i sad ti updetovi..Th1 10240 na njega ceka majke ti mile, on valjda rjesava onaj shut up bug , kako vama ide? il je to verzija sad uglavnom jos mi se onaj bug pojavljuje..se moze negdje skinut taj pack il nesto Zadnje izmijenjeno od: yaya. 06.08.2015. u 07:57. |
![]() |
![]() |
#1786 | |
DIY DILETANT
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
U promo razdoblju možeš napraviti update, ali ako nakon toga mijenjaš ploču u bilo kojem razdoblju, aktivacija ti više ne vrijedi. I to se odnosi samo na OEM licence. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1787 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
baš imam zanimljiv povremen bug. Start button mi ne radi, taskbar uglavnom ne radi, pokušam pokrenuti edge i onda dobijem "explorer.exe element not found". Search mi ne radi, a čim restartam onda proradi kao da ništa nije bilo. da, također ne radi ni ona nova app za pregldavanje slika. Čini se da ću morati odraditi clean install.
![]() |
#1788 | |
Outer Space
|
Citiraj:
Ocigledno na hrvatskom MS supportu rade ljudi trenirani kao majmuni u kavezima jer oni znaju nesto sto nigdje ne pise pa se podrazumjeva da je to logično. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1789 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
E ljudi trebam isključiti lozinku prilikom logina, pa molim neko ako zna kako. Znam da je prije bilo control user passwords2, sad jel isto to na desetci.
![]() |
#1791 |
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
Ima li itko problema sa Mozillom glede rušenja na Win 10??? premda je na zadnjoj verziji. Konstantno se ruši sa otvorene 2-3 str, dok se to na Win 7 nije dešavalo jbg. ![]() U Chromu sve radi OK. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1793 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Citiraj:
Imam na desktopu iconu nakon upgradea, All Control Panel Items i be mogu je nikako maknuti. Jel zna netko šta kako to maknuti sa deska. Kad kliknem na properties ima samo open, pin to quick access, pin to start i create shortcut.
![]() |
![]() |
#1794 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Objavili su ono što me zanimalo - What's New for Hyper-V on Windows 10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1795 | |||
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Citiraj:
Međutim, ima jedan bug koji vas je možda pogodio - ako ste postavili PIN tijekom instalacije te ako ste kasnije gasili lozinku preko netplwiz onda se pojavi Other User.
![]() |
![]() |
#1796 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1797 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Evo, sada kada se W10 uredno smjestila na moj ASUS ROG G751JY moram reći da sve uredno šljaka i da sam prilično zadovoljan.
![]() |
#1798 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
Meni uglavnom radi, ali tijekom korištenja prestane raditi i to hrpa toga. Prilično je iritantno tako da ide clean install, uskoro...
![]() |
#1799 |
Guest
|
Ja sam napravila clean instal jos na novi ssdisk tako da fino, jako zadovoljna, sad se upgredao na pro i mogu komotno izbrisat 7icu kao alternativu, jedino smet akaj su uvaljali opet inetrnet edge ..meni mozilla radi savrseno |
![]() |
![]() |
|
|