|
![]() |
#1471 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ništa, kliknuo ja na stop insider builds i nakon restarta, Windows is activated. Prije toga su bili gore Win 8.1 aktivirani preko loadera ja mislim, pa nadograđeni kroz valjda 10 buildova Win 10. Da ne bi bilo, ima lap orginal win 7 koji mogu upgradeat, samo sam lijen raditi reinstall trenutno.
![]() |
#1474 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
![]() |
#1475 | |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Cek, znaci insideri ak izadu iz insider programa imaju free win 10?
![]() |
![]() |
#1476 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
"Microsoft has renewed its Privacy Policy and Service Agreement. The new services agreement goes into effect on 1 August 2015, only a couple of days after the launch of the Windows 10 operating system on 29 July." https://edri.org/microsofts-new-smal...l-data-abused/ "We will access, disclose and preserve personal data, including your content (such as the content of your emails, other private communications or files in private folders), when we have a good faith belief that doing so is necessary to." https://www.yahoo.com/tech/s/windows...130502898.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#1479 | |
Outer Space
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1481 | |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
Ukratko, koristi MSA da možeš skidati aplikacije. Kaj te konkretno muči, komentari su generalno pozitivni pa me zanima što te to točno nagnalo da razmišljaš ostati na sedmici?
![]() |
![]() |
#1482 | |
PREMIUM
Datum registracije: Dec 2014
|
Citiraj:
Kako god, za sad ne vidim potrebu prelaska pošto sve što meni treba radi i na win7, sviđa mi se sučelje i dok win 10 ne ponudi neku značajnu prednost ne vidim potrebu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1483 | |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
Ali ovo sa privatnosti prelazi svaku mjeru. Po meni nitko najmanje bitnom privatnom podatku ne bi smio prismrditi na 100 kilometara. Dakle volio bi dobiju milijunsku kaznu ako jednom useru zadrže jedan broj telefona ili tako nešto a da ovaj ne želi... pa jebote led, zamisli ti dokle je ta povreda došla da ti JEBENE privatne mailove neka korporacija SLUŽBENO još pročešljava. Sjetite se sa fintom iz Eule od Chroma kad su stavili stavku da bilo koji file, podatak ili sliku koju prenesete preko njihovog browsera oni sada imaju u svojem vlasništu, ma smrtna kazna bi im trebala hahahaha a ne vlasništvo. ![]() ![]() EDIT : Znam da Chrome nema toliko veze s Microsoftom samo kažem ![]() Zadnje izmijenjeno od: Michel. 31.07.2015. u 18:07. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1484 |
Outer Space
|
Nasao sam ovo da bi izvukli pravi cd kljuc morate copy paste skriptu koju sam nasao na ovom sajtu. Pokrenite i izbacit ce vam koji je vas novi win 10 kljuc koji mozete koristiti prilikom ciste instalacije. Kopirajte ovo u Notepad i snimite kao vbs ekstenziju : (save as *.vbs) Set WshShell = CreateObject("WScript.Shell") MsgBox ConvertToKey(WshShell.RegRead("HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\DigitalProductId")) Function ConvertToKey(Key) Const KeyOffset = 52 i = 28 Chars = "BCDFGHJKMPQRTVWXY2346789" Do Cur = 0 x = 14 Do Cur = Cur * 256 Cur = Key(x + KeyOffset) + Cur Key(x + KeyOffset) = (Cur \ 24) And 255 Cur = Cur Mod 24 x = x -1 Loop While x >= 0 i = i -1 KeyOutput = Mid(Chars, Cur + 1, 1) & KeyOutput If (((29 - i) Mod 6) = 0) And (i <> -1) Then i = i -1 KeyOutput = "-" & KeyOutput End If Loop While i >= 0 ConvertToKey = KeyOutput End Function |
![]() |
![]() |
![]() |
#1485 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Sad mi aktivacija prolazi kako god da idem na clean install dal da bootam sa dvd-a, pa pobrišem sve particije ili da napravim clean instalaciju preko mountanog iso fajla. Key ne treba nikakav upisivat jer ide ona fora sa hw id. Čista instalacija zauzme samo 11gb. Uglavnom sve radi i windowsi su odlični.
![]() |
#1486 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Također, nakon što sam napravio: - Install W8.1, odmah me pri prvom bootu pitao oću Upgrade, rekoh DA - Zatim je Upgreadao na W10 i odmah ga aktivirao - Nakon toga, uredno ide Clean Install (bez upisivanja ključa) Draži mi je Clean install, nekako radi bolje, barem meni. I na kraju krajeva, Clean Install mi napravi za cca 10min, dok ovako W8.1->W10 traje preko 30 min.
![]() |
![]() |
#1489 |
Creeper
|
![]() |
#1490 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Moram priznati da mi fali kad stisnem start tipku i krenem npr pisati Word, da mi izbaci word. Možda se to može nekako uključiti, nisam još našao kako.
![]() |
#1491 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Pa šta ne baš tako, meni to najnormalnije radi tako, samo krenem upisivati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1493 |
1
Datum registracije: Dec 2005
|
Da li se može kako riješiti ovaj slučaj recimo kad ubacim neki miš na usb u mom slučaju je bio microsoft-ov bežićni trebao mi je nešto na 5min i uglavnom sad i kad ga nema više win update nalazi za njega drivere, da li postoji mogućnost da nekako remove-am trag da je on bio uključen il nešto ? Ugasio sam ono da mi on automatski nalazi drivere no svejedno kad ručno pokrenem opet ih nađe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1494 |
DIY DILETANT
Datum registracije: Jan 2009
|
Ako ste čoravi ili imate 4k display sigurno ste povećali DPI scaling i nakon instalacije desetke otkrili da su vam fontovi u nekim aplikacijama mutnjikavi? Evo objašnjenja i riješenja. Ja proveo sate zajebavajući se s tim problemom i već sam htio odustat i reinstalirat sedmicu kad mi se bogovi smilovaše. Našao fix na mydigitallife forumu, svaka im dala. Dobar članak, također. Zadnje izmijenjeno od: kopija. 31.07.2015. u 22:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1495 |
Creeper
|
Ja sam sada isprobao ovu VB skriptu koja bi trebala dati key Windowsa na Windowsima čiji key znam i... Nula bodova, ne pokazuje taj key koji bi trebala pokazati.
![]() |
#1496 | ||
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
http://imgur.com/yGOApUA Citiraj:
![]() |
![]() |
#1497 |
Outer Space
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1498 |
Creeper
|
![]() |
#1499 |
1
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1500 |
Banned
Datum registracije: Nov 2014
|
Sad se mora platiti da se maknu addovi iz jebenog Solitairea. ![]() http://www.pcgamer.com/windows-10-so...to-remove-ads/ You can make the ads go away, but, as you may have guessed, it'll cost you, and not just once: The Microsoft Solitaire Collection Premium Edition is effectively a subscription service that goes for $1.50 a month, or $10 for a year. Well done M$. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|