|
![]() |
#661 |
PREMIUM
Datum registracije: Dec 2014
|
Čuj to, povijesna momčad, tj življenje na staru slavu. A to što su neki danas zadnji na gridu i dalje primaju tu premiju nema veze ![]() Ne znam, nije mi to drago. Uvjek je tako - dobrim momčadima ide više para i mogu postati samo još bolje (iako i to nije uvjek tako), lošim momčadima ide kikiriki, a srednji sloj propada ![]() http://bleacherreport.com/articles/2...s-in-the-sport Malo socijalne politike ne bi bilo loše za izjednačit konkurenciju. Velike (uspješne) momčadi i onako barataju s više para i više povuku od sponzora. |
![]() |
![]() |
#663 | |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Piše jasno i čitko da će Renault dobiti status povijesne momčadi u F1 ako se vrati kao tvornička momčad, tj. Renault F1 team (sjećate ih se valjda?) Red Bull se smatra elitnom ekipom, kao i ove ostale momčadi, jer su jedine aktualne, koje su osvajale naslove. Ako se Renault kao tvornička momčad vrati, onda su i oni aktualna momčad s osvojenim naslovom i ulaze u tu elitnu/povijesnu ekipu koja se sufinancira/nagrađuje. Ni ja ne volim Red Bull, ali ne kužim ovo skakanje čim se Red Bull spomene bez čitanja članka.
![]() |
#664 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#665 |
The mighty pirate
|
Pa što je momčad s povijesnim doprinosom nego momčad koja osvaja naslove? Pogledaj ovdje poredak po konstruktorima, boldane su aktualne momčadi i vjerojatno su slučajno baš na popisu onih s povijesnim doprinosom ![]()
#666 |
The mighty pirate
|
I što sad? Tvoje i moje mišljenje neće promijeniti činjenicu po kojoj ih FIA (ili tko već) klasificira kao legendarne. Ne znam zašto se trudiš. Znamo svi koji je tvoj stav o Red Bullu, no opet ga iznova ponavljaš kao papiga ![]()
#667 |
The mighty pirate
|
#668 |
Registered User
|
Opala, sad upalio i Brkini dobro stoje. EDIT: nisam pratio, jel McLaren mozda bio na meksim gumama dosad od ostalih? EDIT EDIT: cini se da da nazalost ![]() Zadnje izmijenjeno od: rendula. 25.07.2015. u 14:17. |
![]() |
![]() |
#672 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
Bome, Mclaren brže ide kad ga Alonso gura nego kada ga vozi. ![]()
#673 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Samo što je spomenuo nedostatak testiranja, već je pogodio u srž problema... Prošlo je 9 godina od one jebene utrke u Mađarskoj 2006. Meni jedna od najboljih koje sam ikad gledao. Da današanja bar u pola bude zanimljiva kao ta utrka ![]()
#674 | |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
![]() BTW volio bi i Alonso da upola bude ko 2006 ![]()
![]() |
#675 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
@drift, jedino onih ruskih koje su nasi odbili haha 😄 Haha brko, samo sam te cekao. ![]() Negdje na kompu imam citavu utrku onboard. To cu morati potraziti i prisjetiti se. ![]()
#677 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
😂😂 kmeeeeeeeee
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
#678 |
Registered User
|
Alonso samo 5s iza Hamiltona! |
![]() |
![]() |
#680 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Ferrari ga preskocio, onda je pogrijesio, i sada pokusava spasit kaj se spasit da ![]() |
![]() |
![]() |
#681 |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
Meni grom sjeba router, sada sam na 3Gu ![]()
#683 |
Premium
|
Honda prestize lol. Jos ce 5ti zavrsit ak se ne pokvari zadnji krug ![]() |
![]() |
![]() |
#684 |
Registered User
|
Alonso 6, Button 8. ![]() |
![]() |
![]() |
#685 |
Premium
|
Honda na postolju jos ak se ovak nastavi lol ![]() |
![]() |
![]() |
#687 |
Registered User
|
Ahaha kakva utrka za mercedese ![]() |
![]() |
![]() |
#688 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
YES, sad se vidi šta je Hami pipica, njemu "treba" čist zrak ... kme, kme, Maldonado im dođe ko naš sa baluna za kazne ... |
![]() |
![]() |
#689 |
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
Lojzek daleko najbolji napredak +10 mjesta. Mozda i bude nesto od te kante do kraja sezone ![]() Nego sto bu sa Williamsom? Pa jel moguce da su toliko losi na sporijim stazama. Pa i dalje voze mercedes motor a spori za ne povjerovat ![]()
|
|