|
![]() |
#421 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Tata je možda dobar trener, ali to nije jedina referenca koja treba da bi se vodilo ekipe poput Barce, Reala, Bayerna... Jbg, treba znat vodit ekipu krcatu zvijezdama i taštinama, nije ni prvi ni zadnji koji se nije najbolje snašao u takvim situacijama. Inače nije on neki totalni bezveznjak, 2010 je na SP došao s Paragvajem do četvrtfinala, godinu dana kasnije s njima igrao file Copa Americe.
#422 |
Guest
|
Mi ne znamo kako ta reprezentacija funkcionira. Ali nevjerojatna mi je npr. činjenica da je Messi nadživio 6 trenera otkad je tamo. (Pekerman, Basile, Maradona, Batista, Sabella, Martino...) I to na način da su oni svi u medijima ispali "majmuni", a on ostao jebeno nenadjebiv iako za repku često, i očito, igra samo radi reda. Gube kad podrede ekipu Messiju, gube i kad pokušaju Messija podrediti timu, a nikad Messi nije kriv. ![]() |
![]() |
#423 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Ima i u tom istine. I protiv Chilea je djelova nezainteresiran, no mozda je to zato sto je bio u potpunosti nemocan? U polufinalu je recimo bio nezaustavljiv, tako da mi ne djeluje logicno da bude u finalu nezainteresiran. I sve da ga boli neka stvar, ne mozes ga izostaviti, ipak je najbolji. A onda spada pod izbornikov zadatak da ga uklopi kako spada, i da ga motivira. Najbolje da dovedu Cirohita ![]() |
![]() |
![]() |
#424 |
Guest
|
baš me zanima koju će nam kazniti odrediti... najbolje bi bilo samo novčana ali ..... kaj vi mislite ? |
![]() |
#425 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Mislim da će biti "tresla se brda, rodio se miš". Previše bi tu bilo gubitka para za uefu. Brijem da će oderati tipa 3 boda i par desetaka tisuća eura kazne. Dovoljno da se ne ugrozi plasman HR na prvenstvo, a opet da se pred očima javnosti prigodno kazni.
#426 |
Guest
|
-6 bodova i tri utakmice bez navijača. ![]() |
![]() |
#429 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Mislim da sigurno ne idemo na euro (to sam mislio i prije zadnje utakmice, ovo nakon to samo potvrđuje). Bit će sad možda nekoliko bodova + možda prazne tribine + novčana, ali ima još utakmica za napravit sranje... |
![]() |
![]() |
#434 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#435 |
Guest
|
još smo i dobro prošli. samo jedan bod manje. |
![]() |
#436 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
Ako je ovo službeno, prošli smo je-be-no. ![]() Edit: Zapravo kad bolje razmislim kazna je dosta visoka, samo što smo mi sretni jer su nam punili glave izbacivanjem. Ipak su neki likovi preko noći preskočili ogradu, nacrtali to... Ali dobro... Možda da se žalimo na odluku... ![]()
If the only thing keeping a person decent is the expectation of divine reward then, brother, that person is a piece of sh*t Zadnje izmijenjeno od: partwish. 23.07.2015. u 17:22. |
![]() |
![]() |
#439 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Ova kazna je samo mazanje ociju,kao izvukli smo se,ali zna uefa da bude toga jos! I njima vise pase po 100.000 evra stavljat u dep,nego nas puknut,pa nemaju nista. Samo zdrava logika,jer nase podneblje ima neiscrpan talent za prosipanje love!
![]() |
#441 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
#442 |
Guest
|
Kazna je, financijski, poprilično oštra. Nama je laknulo jer idemo na Euro, ali za savez ovoliko eura i domaćih utakmica bez navijača nije mala stvar. |
![]() |
#443 | |
Lynnfield
Datum registracije: Sep 2012
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#444 |
Guest
|
Uvijek ima idiota. Što sad? Da do daljnjega zabranimo bilo kakva javna okupljanja? ![]() Ovo što se događa odavno je trebala riješiti policija odnosno MUP. Ne može HNS provoditi istrage i ispitivanja građana, a bome ne može nikoga ni uhititi. |
![]() |
#445 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Ova cijela situacija pokazuje općenito kakvo je stanje u HNS-u, to se može prelit i na stanje u državi. Izgleda da HNS nije u stanju organizirat normalno održavanje utakmice, zaštitu objekta prije i tijekom susreta. Pa ta svastika je koliko, 3 dana bila na stadionu i da nitko od odgovornih koji su pripremali travnjak i stadion to nije primjetio. I onda nakon tekme se nemogu dogovorit u koje vrijeme su saznali za nju. Jednostavno HNS dodjeljuje sebi zasluge za dobre stvari a loše stvari odbacuje od sebe, s obzirom tko je u vrhu to nije ni čudno. Ovakav rasplet je najbolja stvar što se mogla HNS-u dogodit, izbacili nas nisu, 1 bod manje nije velika stvar, tj. valjda neće bit velika stvar, nema navijača na stadionima, sad mogu lijepo ladit jaja bez neke odgovornosti, naravno sad još više mogu srat po navijačima čak i po onima koji to nezaslužuju
#446 |
Guest
|
Nemojmo se zavaravati, situacija je takva, da nije pitanje, dali će biti idućih piz*****, nego kad će biti. Sve je to zrcaljenje društvene klime, gdje se pod tepih guraju sve bitne teme, a izvlače ideološke rasprave kakve ne vode ni dvoje najpijanih u bavarskoj pivnici u kasnim satima. Nedostatak elementarne opće kulture, odgoj cjelih generacija u atmosferi koji su "pravi" a koji "krivi", daju rezultate. O nedostatku kućnog odgoja da i ne pričam. Nije ovo kraj, ovo je nažalost samo pauza. |
![]() |
#447 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Nije samo HNS takav, nego i cijela FIFA/UEFA je leglo korupcije (skoro svako SP/EP je vjerojatno dodjeljeno uz mito), old news, ali barem se nešto pokrenulo. Novac vrti gdje i burgija neće, ali svemu dođe kraj, faking FBI je morao sve pokreniti lol |
![]() |
![]() |
#448 |
Guest
|
ma pusti, sad će biti: "i FBI je udba!" |
![]() |
#449 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Grupa l - Hrvatska, Island, Ukrajina,Turska, Finska Plitak potok ![]() Htio sam grupu C ili F ali su Švabe i Englezi bili najveći krompiri. I super, ne smijemo biti drugi. Moramo biti prvi u ovoj grupi. |
![]() |
![]() |
|
|