|
![]() |
#1291 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ma vratil se na 8.1, edge browser je miljama brži od IE, čak mogu reć da je i iznad nekih android browsera (atlas, užasno brz) po brzini.. Pričekal bum sljedeći build, možda će napokon bit opcija OTG.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1292 |
Banned
Datum registracije: Oct 2005
|
166 je avion naspram 149. Dosta bugova su riješili app bolje rade. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1295 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Ovisi kaj te živcira na Win8.1 ![]() Inače, strpi se još tjedan - dva jer će uskoro izaći novi build pa radije njega pričekaj.
![]() |
#1297 |
Member
Datum registracije: Jul 2005
|
Jel ima nešto tipa GPS test(android) za Windows phone 8? Gledam po trgovini i ne nalazim ništa slično da prikazuje pozicije i jakost signala satelita. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1299 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Došao maloprije novi update na insideru,stavio ga,brz je ko zmaj al niš mi skoro ne radi,whap,face,pol tog jej ono,vratio se na 8.1,je dcija me živcira al budem pričekao da dođe full verzija 10-ke Zadnje izmijenjeno od: Markos. 23.07.2015. u 13:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1300 |
Banned
|
koji update? Meni nije ništa došlo |
![]() |
![]() |
![]() |
#1301 |
Premium
|
10240 će bit navodno sljedeći build, i ne donosi nove feature neg ispravlja bugove.. Nego jel ko od vas mjenjao zadnju masku od lumije 930? Ima ko kakav link za kupnju iste a da ne naletim na fejk? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1303 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
Onda ih moras sa stare presadjivat na novu (znaci grijat plastiku i mic po mic odljepljivat te se nadat da nesta neces pokidat u procesu ![]() Ja sam imo u planu zamjenit masku na svojoj, al kad sam stavio sve na papir i vidio kolko bi kostalo... odusto ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1304 |
Premium
|
A nis onda, jos cu razmislit... Nego kak servis (mobis) gleda na "kvarove" tipa, klimave tipke i purple tint? Jel bi kaj dobio s tim il je to gubljenje vremena? U ponedjeljak idem tak po punjac, pa razmisljam sad da im mob ostavim.. Lumija 930 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1305 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Ja imam s uvučenim/mekanim tipkama iskustva. Kod reklamiranja 1020 sam donio i burazovu koja nije imala taj problem i tražio da zapiše da sam došao s dva i da jedan ima uvučeniju i mekšu tipku i da to tak ne može biti. Tad je bez pogovora popravljeno. Drugi slučaj je bio s curinom 925. Samo sam je odnio i objasnio problem, pa su me zvali da nisu našli problem. Nakon toga se mailao s voditeljicom servisa, pa se riješilo, ali je i potrajalo jer su morali naručivati novo kućište, a nisu ga imali na stanju. Za purple tint ne znam kako ćeš im objasniti, meni se čini kao da ti ljudi za pultom ne znaju ništa o stvarima koje serviseri popravljaju i njima je to "problem s ekranom". Traži da detaljno opišu to što reklamiraš i provjeri onda to na onom zapisniku.
![]() |
#1306 |
Premium
|
Primjetio sam da ima mali delay power tipka, kod otkljucavanja zaslona... Sad dal je to softverske prirode, ne znam... Jucer mi je mob iz hlacica dok sam sjedio u autu pao na beton i naravno aluminijski dio je malo ostecen, nis strasno.. Pretpostavljam da ovi u servisu ne bu gledali na to odnosno donosili neke sulude zakljucke... A nis budem vidio, al tipke se klimaju i to sve tri.. A i primjecen delay kod power tipke... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1307 | |
Premium
|
Citiraj:
Vec smo raspravljali o tome, prelistaj malo thread. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1310 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Uuu, nisam znao da L930 još uvijek ima jednu od najboljih kamera na tržištu. Osim low light videa. Tu sam ostao razočaran: https://www.youtube.com/watch?v=KiqN8elwxWc
![]() |
#1311 | |
Premium
|
Trebate uzet u obzir da je 930 sa Denim nadogradnjom dobila rekalibraciju kamere (po nekima na bolje, po nekima na gore), tako da Your Results May Vary ![]() evo jednog 930 Denim vs. G4 vs. 1020: http://allaboutwindowsphone.com/feat...Lumia_9301.php i evo, za referencu, 930 pre-Denim vs. Denim: http://allaboutwindowsphone.com/feat..._beforeaft.php Citiraj:
Moze se instalirat Lumia Camera Classic (4.9) pa koristit staru kalibraciju, ali onda nemas brzo pokretanje, 4k snimanje, Moment Capture, Rich Capture (Dynamic Flash, HDR, Dynamic Exposure) i ostale cake iz nove Lumia Camere (5.0). Zadnje izmijenjeno od: nathan.fake. 25.07.2015. u 10:31. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1313 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2010
|
Zato je tu DNG verzija ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1314 |
Premium
|
Ma kamera na 930 je i dalje jako dobra, al ipak f2.4, je nedovoljno za low light uvjete a ni OIS nije respektabilan kao na G4, mada vele da 930 ima 3axis OIS.. Rich Capture opcija je odlična.. Čekam L950 valda će fotić dotjerat, pa da G4 dobije konkurenciju.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1315 | ||
Premium
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: nathan.fake. 25.07.2015. u 12:59. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1316 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
![]() |
#1317 |
Premium
|
Ma bude, vjerujem da će nastavit u duhu tradicije Lumija koje su poznate po odličnim fotomogućnoatima, čak sam negdje našao članak di je bila usporedba OISa 930 vs S6 naravno 930tka se pokazala da ima bolji OIS od S6.. Kolko god je 930 stariji model, al fotić je još i dan danas odličan, a video rastura skroz.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1319 |
Banned
|
Vec su nastavili jer se cz spominje u na specifikacijama novih lumia |
![]() |
![]() |
![]() |
|