|
![]() |
#751 |
TK
Datum registracije: Mar 2004
|
Nije mi samo jasno da na tako skupe i vrhunske daljince nisu ubacili jednu tako jednostavnu a jako korisnu funkciju. Jedno od opravdanja sam vidio da kažu kako se može desiti da daljinski nije usmjeren prema uređajima pa ne uspije sve ugasit ali to je bullshit. Daljinski je toliko jak da meni gasi kad je i pod tanjom dekom a ovako hvata kako got ga u sobi okrenuo.
![]() |
#752 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Istina, uz sve ostale mogućnosti koje ima "sleep" se čini vrlo nelogično ne integrirat no meni osobno ne nedostaje jer u životu nisam koristio ovu funkciju na nijednom uređaju. Zapravo sam tek nedavno poželio tako nešto na bežičnom zvučniku koji streama internet radio...da se ugasi kad zaspim, ali inače na AV uređajima nisam nikad to koristio. Mislim da je adut Harmony serije lakoća i brzina konfiguracije, naprosto je gušt ubacit/dodati neki uređaj u activity preko PC-a uz 2-3 klika i sve radi, kad se samo sjetim da se Logitech htio riješit Harmony divizije, uh. Uglavnom da spomenem jednu vrlo korisnu aplikaciju za android kad smo već u HT temi, ja sam je nedavno otkrio i stvarno se radi o praktični najkorisnijem dodatku na koji sam nabasao u zadnje vrijeme - GMT Subtitles. Aplikacija se pokrene na tabletu/telefonu ,preko mreže spoji na mediaplayer/nas/pc/bilošto (definira se parh) i automatski nađe sve video datoteke koje uz sebe nemaju .sub .srt... i uz jedan klik povlači sa neta automatski titlove i stavlja ih u mapu sa video datotekom. Sourcevi titlova mogu biti definirani (open subtitles, podnatpisi...) kao i jezik titlova (redosljedom). Dakle sjedneš pred TV/whatever, izvadiš telefon i 10 sekundi kasnije titlovi su ti u folderu svega što si poklikao da skine, uzmeš daljinac i play. Zbog toga sve manje i manje koristim XBMC (iako HTPC nikad neće otići iz sistema) a sve više plug'n'play mediaplayer.Preporuka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#753 | ||
undercover
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
I ja bi JVC. Koliko sam god to htio , to nije bio toliko dobar izbor kad sam nakraju sve objektivno pogledao. Tako da sam uzeo Sony. Dok mi s Epsonom za rješenje spomenutog problema nije smetao ovaj sistem ( za tečniji materijal pogledaj ovo) i povremeno petljanje po optici , nadao sam se riješiti toga s novim projektorom. A obzirom da sam kupio stroj bez motoriziranog zuma /lens šifta , jednostavno mi je prekipilo prešaltavanje/skaliranje samo zbog XBMC 'grafičkog sistema'. Za petljanje po desktopu , Ok - nužno zlo ali odabereš film u XBMCu pa prešaltaš ,pa zaključiš da ipak nebi gledao pa prešaltaš opet za petljat po XBMC izborniku pa nađeš film pa prešaltaš i tako opet i opet. Znaš , dopi*di čovjeku. Iako se može reči da bi s memori funkcijom na PJ imao isti vrag te vjerovatno razbijao glavu o izdržljivosti steper motora tog sistema , riješenje putem optike je klasa više od skaliranja...... osim ako je nekako moguče da šaltajuči mod na daljincu , Lumagen preko serijske veze dogovori s kompom tj XBMCom smanjenje rezolucije za vrijeme čeprkanja po izbornicima....no opet , čovjek zaista teško primjeti to Lumagenovo skaliranje u videomatrijalu a kamoli XBMC izborniku. ![]() Čini mi se da bi sve bilo lakše kad bi se svi prešaltali s 16:9 formata. Nedavno je Barco prestavio onaj Orion gdje su u suradnji s TI razvili DLP čip 2.35:1 formata tako da bi se moglo reči da je počelo ![]() ---- Citiraj:
Imam i treču koju koristim u 97% slučajeva za 16:9 serije/filmove. Pritisnem tipku i odrola se platno ![]() A dok nisam prodao drugi projektor imao sam i četvrtu i sve je bilo još lakše. Ovisno o danu , upalio bi jedan projektor za serije tj. 16:9 ili drugi za filmove tj. scope na zidu. Iako setup s jednim projektorom traži petljanje s optikom , ovisno o tome platno ili zid , to se u principu napravi samo jednom ovisno o onom što mi se trenutno gleda. E sad , pošto je projektor smješten centralno na platno kao i na scope , udaljenost zida od platna ,te platna od projektora rezultira time da bez diranja zuma , na zidu imam projiciranu dijagonalu koja je slicna onoj koju sam napravio. Tako da nekad draga samo popravi fokus i ne dira zum a razliku u visini riješi "ROVP" ![]() Yebiga , iako sve što sam napravio ima svoj razlog zašto baš tako ,matematika mi nije jača strana pa se nije poklopilo. :-/ Uglavnom , ono što želim reči je ....petljancija po optici nije toliki problem. Pogotovo kad čovjek nije "limitiran" s CIH sistemom. Dakle , serije nisu ovdje problem. Problem je XBMC sučelje jer je namjenjeno za 16:9 format koji ti forsira da koristiš CIH sistem. CIH koji se riješava kako si istaknuo , s optikom ili "ukradenim pikselima" ili kompletno zaobiđe s spuštanjem platna. Kako god okreneš , bilo bi puno bolje kad bi XBMC mogao po defaultu iči u scope format, zar ne ? Zadnje , recimo da imaš auto bez klime. Koliko se god ne voliš kuhati , ne možeš ništa ni napraviti povodom toga pa se ne opterečuješ time. Naravno ,u pozadini glave ti stoji "sljedeče auto če obavezno imati klimu". Zatim te skupi neki idiot i napravi totalku , osiguranje plati novo auto , ti doplatiš koju kunu za bolje auto. Ali, vidi vraga - iako voziš bolje auto , ni ovo nema klimu. Iako nemaš klimu kao ni prije - sigurno to nebi mogao gledati na isti način i lagano bi ti prekipjelo. Eto u tomu je stvar. btw, jedan od razloga zašto nisam htio o tome "zašto" u XBMC temi je jer često razvežem o svemu i svačemu a to je kriva tema za kuckanje o CIH .Ziikiju se sigurno digla sva kosa kosa na glavi od čudnih prohtjeva tipa "hoču speštani XBMC" Ovo mi se čini primjerenija tema...
![]() |
![]() |
#754 |
Premium
|
Ja se opet malo ponovio.Da ne nabrajam sitnice idem odmah na glavno: ![]() Moj Panasonic PT-AX200E otišo u (radnu) mirovinu, zamjenio ga Epson EH-TW7200. I pomaknuo sub iz kuta sobe tu gdje mi smeta kad prolazim, ali, mnogo,mnogo bolje ...zbog mojih problematičnih kosih zidova u potkrovlju - ![]() Uglavnom, Imagine. Ja još čekam na neke slike, ti bar znaš fotkat a ne ovako ko ja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#755 |
undercover
|
Bio si ono spominjao nabavku novog TVa pa ... Dobrodošao nazad. ![]() Što je prevagnulo? Baš mi čudno izgleda tako bijel. ![]() Kako si zadovoljan , kakva je slika? 3D čist? Usput , s tim nosačem ja nikako nisam mogao na zelenu granu. Zbog malih 'krakova' postavljanje istog na centar PJ nije bila opcija i uvjek bi mi prednji kraj zbog težine lagano klizio dolje. Čini mi se da i tebe muči isto? ![]() Jesi probao stegnuti centralni vijak ispod kupole? Dok to pomaže ,stezanjem istog je pakao namjestiti PJ u livel. Onaj moj Vogels je još gori. Mislim da je to mana samog dizajna / kupole. btw , odličan kutak. Sad si miran na neko vrijeme ili ? ![]() šta se tiče slikica , još se družim s bambijem pa ne namjeravam ništa ljepit jer mi ga je lagano dosta :-/
![]() |
#756 | ||
Premium
|
Citiraj:
![]() Uzet ću jedan normalniji za dnevni boravak sa vremenom, trenutno mi ne treba i nemam TV uopče. Imam USB TV karticu i 30" monitor/iMon pa je i to dobro za nuždu. Zadovoljan, zadovoljan. Sada osim optike kod paljenja/gašenja imam i zvuk otvaranja/zatvaranja zaštitinih vratašca, super ![]() Ma slika je cijela jedna nova razina iznad Panasonica, nemam primjedbe al kontrast i crna su mi ekstra...još me drži euforija ![]() Inače nisam fan 3Da i kod polariziranih u kinu mi oči odu u križ nakon pola sata gledanja, na Epsonu sa aktivnima sasvim druga priča. Mirna čista slika bez glavobolje, ali i dalje nisam fan. 2D je 2D, pogotovo kad izgleda tako dobro kao da je u trenutcima 3D. Citiraj:
![]() Rekao bi da, ali se više ne usudim.Uostalom dobro znaš kako to ide ![]() Mislim da ću sada shiftat fokus na drugu tehniku... trebat će mi taj TV i neki dobar 2.1...ovu sobu zasad ostavljam kako je. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#757 | ||||
undercover
|
A gledaj , nebi bilo kraj svjeta jer čovjek se može adaptirat na svašta. Drago mi je da je na kraju pobjedio PJ jer smatram da bi ti bilo žao da je bilo obrnuto. btw, kad več spominješ prostoriju, malo sam prokopao po arhivi i ovo mi se učinilo zgodno za zakeljit... ![]() ima toga još ali nek ostane nešto i za drugi put ![]() I ja bi jedan 30". Onako za nuždu ![]() Citiraj:
Citiraj:
A kad se navikneš nadam se da če stroj šljakati što duže bez problema. Ponekad znam grintati zbog svega i svačega ali realno gledano ,dok sve šljaka bez problema , ja sam zadovoljna osoba. Kad čovjek ima bilo kakav problem s ičim ,razočaranost uređajima te brigom proizvođača zna bit odvratna stvar koja vrlo lako zagorča sve pozitivno. Inače sam talenat za nači problem s bilo čime ali još nisam našao s Sonijem i nadam se da neču iako bi podrška trebala biti odlična. A kad sam kod podrške proizvođača Lumagen je definitivno u klasi za sebe. Zbog spomenutog talenta sam naletio na jedan specifični problem tj neku vrstu buga s minijem. Naravno , prije nego sam se obratio korisničkoj , krenuo sam kopat po netu jer sam navikao da proizvođači na te stvari reagiraju ignoriranjima ili stajalištima da je sve u redu s njihovim proizvodima. Uglavnom , zbog specifičnosti problema nisam stigao doslovno nigdje pa sam se obratio korisničkoj podršci s detaljnim opisom problema. Odgovor sam dobio u roku par sati. Dobio ispriku za sve eventualne probleme koje imam jer su reproducirali okolnosti u kojim se javlja problem i došli do zaključka da se radi o bugu. Dobio odmah i detaljna upustva korak po korak kako šta konfigurirati kako bi zaobišao problem za "prvu pomoč" te informaciju kako če isto biti što prije riješeno u novom FW. Isti je izašao sutra! Vjeruj mi da sam ostao bez riječi. Citiraj:
Meni taj i vogels stoje u kutijama na regalu ![]() Zamjenio sam ih s DIY konstrukcijom. PJ mi je klizio i nikako ga nisam mogao staviti u livel zbog kupole a uz to plafon ima neku ludu rezonancu koju subovi probude pa mi je znala "zatitrati slika" ...uglavnom ,palo mi je napamet da izbjegnem tvrdu vezu s stropom. To sam postigao s 35kuna. Da sam imao normalan 'glatki' komad lima mogao sam sve skupa napraviti u 20 minuta. :-/ ![]() Citiraj:
![]()
if you build it they will come Zadnje izmijenjeno od: Imagine. 25.05.2015. u 08:45. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#758 | |
Premium
|
Citiraj:
Da. Ovaj tvoj DIY izgleda super. A ovo kaj si napravio sa "platnom" i crnim zidovima još bolje. Čovječe, samo me mučiš sa ovim "djelovima slagalice" a nikak da vidim kako sve to zajedno zgleda. Ajde jednu panoramsku cijele sobe (zid-platno,tepih, kutije-bambi/elektronika/ampovi/PJ...), ne moraš bit tolki perfekcionist ...to si do sada potvrdio masu puta. Siguran sam da je odlično sve ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#759 |
undercover
|
DIY izgleda užasno ali nemoš vjerovat koliko je jednostavno namjestit PJ u livel ![]() Jedino je zafrkancija svako mjesec dana zamjenit "amortizirajuči materijal" jer još nisam našao nešto što se ne spešta. Imaš koju ideju? Malo sam razmišljao redizajnirat sistem da bude na feder ali mi se neda... Več rekoh da se još nisam riješio bambija a imam još par probnih kutija od sirovog MDFa te hrpicu sitnica koje mi bodu pa če panoramske sačekati jer mi skupa ne izgleda dovoljno ozbiljno. U biti nisam ni namjeravao stavljati ovo s platnom dok ne riješim sitaciju s svjetlima jer je i to jedna od stvari koja me bode ali eto. Kad sam prvotno radio planove što kako imao sam ideju iskoristit cijelu širinu prostorije pa sam shodno tome i kopao zid / provlačio kabele za rasvjetu na tome zidu. Nakon toga su uletili malo detaljniji proračuni i mjerenja pa je na desnu stranu premješten regal što je uvjetovalo lokaciju platna i puf, rasvjeta više nije simetrična na platno. Iako sam malo kopao / kompenzirao , jednostavno bode i trebao bi se malo ozbiljnije s tim pozabavit te usput pronači adekvatnije 'lampe' jer ove nisu baš PJ frendly. Doduše crni karton i malo samoljepive trake za oko platna pomaže ali ne izgleda ljepo... btw , imam hrpicu malih projektiča pa 'stej tjuned' , povremeno možda osvane još koji dio slagalice ![]()
if you build it they will come Zadnje izmijenjeno od: Imagine. 29.05.2015. u 11:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#760 |
Flajing super šiiiip
Datum registracije: Aug 2006
|
Kako volim i sam pogledati tuđe setupe mislim da bi bio red da uploadam malo i svoj setup ![]() ![]() ![]() ![]() TV je panasonicova 55" plazma (ST50), a audio sustav se sastoji od komponenata koje su nabrojane u mom potpisu. Nije ništa ekstra/egzotično ali ja sam jako zadovoljan. Kroz neko vrijeme se prebacujem u novi prostor i nadograđujem setup sa projektorom i subwooferom pa nabacim slike i toga kad bude spremno ![]()
![]() |
#761 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
jesi uzeo regal sa ovim policama u Primi? jer ja imam slican, slavonski hrast, nasa proizvodnja........ puno i tesko drvo u PM, samo sto imam dvije vitrine sa strane dodatno. setup minimalan, ali iskreno meni i je to cilj. meni se svida.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#762 | |
Flajing super šiiiip
|
Citiraj:
![]() Jedino sam sam napravio još kliznu ladicu da iskoristim donju horizontalnu rupu. Taman dobro dođe za gamepade, kabele, 3d naočale...
![]() |
![]() |
#763 | |
undercover
|
Znaš kako bi mogao bit još zadovoljniji? Staviš centar na tu komodu / podigneš TV koliko treba. Ovako kad je u toj rupi/ kad mu pogled puca u taj tamburin za naslonit noge ...to je potračeni potencijal. Zaista ga je šteta ovako koristiti jer nije žnj klasa i još ne izgleda kao prosječni komad profiliranog panja ![]() btw, američki sistem / bez window tretmansa? Kad god vidim prozore bez zavjesa to mi izgleda čudno. Citiraj:
A možeš napisati koju i o građevinskim radovima. Nikad ne znaš , možda ti netko skrene pozornost na nešto što ne vidiš. ![]()
![]() |
![]() |
#764 | |||
Flajing super šiiiip
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() Jebiga, ukusi ![]() Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#765 | |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
a postoji neko nepisano pravilo da kada sjedis bi ti oci trebale gledati u sredinu ekrana, cak malo prema dolje je pozeljno zbog manjeg napora na oci i susenje ociju, posto kad gledas malo prema dlje su ti oci puno visezatvorene, nego kad gledas "uzbrdo" gdje su ti oci sirom otvorene i vise se suse i umaraju posto dok blejis u tv daleko manje trepces pa se oci vise suse. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#766 |
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
Ovo što si naveo za oči, i što si spomenuo za oči je djelomično točno. Ono što bih ja osobno dodao - poželjno je čak i više prema dolje, nego prema sredini. Monitor sam si bio namjestio na visinu da mi je tu negdje u sredini kada ga gledam, ali mi je doktor rekao da je poželjno da mi oči gledaju prema dolje, baš zbog tih razloga što si ti naveo. Znači, sve si točno naveo, samo eto, bolje koji cm prema dolje, nego prema sredini. Prema gore gledati nema smisla, nimalo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#767 | |||
undercover
|
Citiraj:
ali kad si na prvom katu i s jedne strane imaš palmu koja ti jedva daje neku privatnost od ulice...a s druge strane susjed renovira stračaru pa digne kuču veču od tvoje , posječe smokvu koja te spašavala da ne gledaš u njega ...jer biser misli da je na selu pa voli ručat u vrtnom stolu ispred tvog balkona ....ne znam , ja sam za malo privatnosti ![]() Ti si u neboderu? btw , preference nastranu , PJ i velike staklene površine se ne slažu ![]() Citiraj:
btw, upravo to je jedna od onih 5-6 stvari koje su me ubole kad sam čitao ovo. Imati 2 zvučnika te profesionalno "implementaciju" projektora i platna te završiti s platnom na toj visini. Ne kužim. A kad sam več kod toga ...ne kužim ni shemu ekrana slične vrijednosti kao i projektor. Krajni rezultat bi ispao puno bolji da se išlo na Epsona više klase ili Sonija 40 u kombu s jeftinijim platnom. Uz to ,kalibracija novog projektora iz kutije? A onda na tom istom projektoru s 10 point gama mogučnosti doči do one gama krivulje ...koja se prezentira kao u okviru referentnih vrijednosti? WTF? Usput ,kad se več ljepio report , moglo se i zaljepit kako izgleda unutrašnjost gamuta jer ljudi ne gledaju 6 boja na rubovima gamuta. Mene osobno bi zanimalo kako to izgleda kad se profič dotakne kalibracije. Inače ,vani ljudi to rade s jeti i sl. metrima. Ovdje po cjeniku kalibracija ide za 2ipo k kn a čovjek na posao ide s D3? Čovjek mi je govorio da se radi reklalibracija metra svako godinu - 2 ali svejedno , neposjedovanje spectra za neku radovnu kontrolu je po meni malo neozbiljno za profi primjenu bez obzira na metar koji zaista nije loš. Glavno da je tu Accupel za apsolutnu točnost a ovaj pušta materijal s laptopa. Najzanimljivije od svega je sami Akva. Na početku izvuče sliku nekog tipa i lagano ga između crta posere u stilu "to ne dolazi u obzir" .....a na kraju te dočeka fotografija doslovno istog! Svjetli prostorija u svih 16 kao što svjetli na "neželjenom primjeru". Yebalo me ako kužim razliku ...valjda se ovde radi o finijoj svjetlosti obzirom na akustički tretirani prostor i fini lak na Sofijama. ![]() Da sve bude još bolje , čovjek pročita komentare i vidi kako je sve to svima super. ![]() Citiraj:
Ima pisana specifikacija koju sam par puta ljepio po PJ temama.
if you build it they will come Zadnje izmijenjeno od: Imagine. 22.07.2015. u 19:35. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#768 | |
Flajing super šiiiip
|
Citiraj:
![]() Nisu neke nenormalne visine, ali više nego dovoljno za neku privatnost. Dobro mi dođe i faktor što nisam nabijen ni na jednu drugu zgradu, pogled mi seže prema "dalje" ![]() A u ostalom preko dana su takve refleksije iz vana na prozorima da teoretske šanse nema da me netko gleda unutra, dok se predvečer kreću lagano spuštati rolete. U novom prostoru će biti manje staklenih dijelova a i osobno gledam TV (kasnije projektor) tek negdje od 9 pa na dalje kad je već mrak a i zatvaraju se rolete. E sad, jedino ne znam da li postoji i neki negativni efekt generalno sa staklima i projektorom (dakle ne zbog ulaza vanjskog svijetla nego baš zbog refleksija stakla s unutrašnje strane)? Možda sam upravo pitao pizdariju i jedva ostao živ, ali eto ![]()
![]() |
![]() |
#769 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#770 | |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
ne znam sto si se nakacio na onog lika i njegov setup, ono je isto kompromis bio, samo sto lik ima suske pa je kupio relativno skupo i opet dobro. to sto je soba komplet bijela, platno visoko, nema veze, vidis da je bitnije da lijepo izgleda nego da je funkcionalno. ja kad budem selio i stavljao platno, ide dolje skroz do poda, mozda 30cm od poda, mozda ![]() ovako ce biti ako bude po planu ![]() ![]() e sad, koje rolo paltno nece biti ovako valovito kad se rastegne ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#771 |
Premium
|
Sretno sa tim do poda. Tensioned platno neće biti valovito i stalno napeto platno neće biti valovito, sa svim ostalima ćeš se nazajebavat...roll platna nakon godinu dana imaju tendenciju uvijanja, been there done that. Sada sam na stalno napetom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#773 |
Flajing super šiiiip
|
![]() |
#774 | |
N0teb00k n00b
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
Moj izgovor je da vjera ne dopušta :-)
![]() |
![]() |
#775 | |
Flajing super šiiiip
|
Citiraj:
![]() Uf, ovo je dobro ali ipak zahtjeva da možeš staviti centralni zvučnik iza platna. Ja ću ipak dignuti nekih 60cm od poda, jer dolje mi mora stati niska komodica za pojačalo i HTPC (cca 35cm peak visina) + iznad toga centralni zvučnik (cca 25cm).
![]() |
![]() |
#776 | |||
undercover
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() Zayebancija nastranu , cijela moja poanta je da se u gornjem slučaju slučaju implementacija kučnog kina mogla i bolje riješiti. U biti 'mogla' je krivi izraz. Obzirom na angažman "onih koji znaju" , sve skupa se 'trebalo' bolje riješiti (bez diranja u samu prostoriju več čisto izbor platna , PJ te kalibracije) i baš zbog toga rezultat bode. Čovjek je na početku fenomenalno sažeo srž 'problema' pa je šteta što se nije nastavilo u tom kvalitativnom nivou več otišlo kvragu. Bar ja to tako vidim. ![]() Što se tiče kompromisa. Kompromis je kad ja uz sliku volim i dobar zvuk pa složim samostoječi centar...a pošto mi se ne svidi utjecaj testera AT platna sa iBeya rastegnutog preko centra za probu to potegne dno platna na metar visine što je daleko od idealnog iako gledljivo. Da ja kojim slučajem imam "normalni centar" ili stereo setup zbog čeka me ništa ne limitira, ali eto završim s dnom slike na metar zbog izbora neadekvatnog platna, to nebi bio kompromis več propust. ![]() Ima sitacija kad potpuno zaboravim da gledam film... Dovoljno je bilo malo pažnje odvojene za riješit neke glavne refleksije / za istaknuti sliku...plus malo pažne za zvuk i kalibraciju. S rasvjetnim ukrasima nema šanse da bih to mogao... Tebi treba veča dijagonala i 2.40 format a kod fiksnog platna je to jednostavno probati stoga.... kad krečeš? ![]() Citiraj:
![]()
if you build it they will come Zadnje izmijenjeno od: Imagine. 23.07.2015. u 10:28. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#777 | |
Flajing super šiiiip
|
Eh... toga sam se bojao. A ništa, onda će na ta 2 prozora morati ići neki zastori... Citiraj:
Ma ok, nije to nešto strašno, to je čisto opravdavanje samom sebi i dodatak na argument "ne sviđa mi se" ![]()
5.1.4 setup: Zvučnici - 2x Arendal 1723 S monitors, 1x 1723 S center, 4x 1961 height, 2x 1961 surround, XTZ 12.17 EDGE Amps - Marantz Cinema 40 + ROTEL RMB-1585 Zadnje izmijenjeno od: Igorr. 23.07.2015. u 10:18. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#778 |
undercover
|
Ako več misliš imat zavjese samo zbog projektora , onda obavezno idi da crno. Poslje gledanja ih potegneš u kut i ...nikom ne smetaju. Kod mene je preko prozora dupla šina i unutra je crno a vani 'bijelo'. Za vrijeme gledanja potegnem crne i ...razlika ogromna. ![]()
![]() |
#779 | |
Flajing super šiiiip
|
Citiraj:
![]() Kroz 10ak dana ću početi stavljati slike i svoje generalne planove/ideje pa priupitam za po koji savjet ![]()
![]() |
![]() |
#780 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Citiraj:
apsoštrumfno točno...idiocki mi je kad dođem k nekome i onda me vrat boli jer su oni staviti TV na 120+ cm ![]() i to na neku prastaru vitrinu koju im je štata bacit ![]() kao što zvučnici moraju bit u visini ušiju kad se sjedi tako i TV u visini očiju kad se sjedi na predviđeno mjesto... još jedbna stvar koja mene smeta je kad ljudi stave komad HW na najdonju policu (skoro pa na pod)!! a tamo ima najviše prašine koja leti i kad se normalno hoda po sobi..pa zamislite onda koliko se nakupi u uređaj kroz rušice na gornjoj strani!! zašto Maranc nebi bio na gornjoj polici malo lijevo od TVa??? umjesto tog demode telefona...ti telefoni su bili "in" prije 30 godina... ali đe je vufer??? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|