|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
iskopcati ili ne....
vec duze vremena razmisljam i... odlucih bolje pitati. zanima me ovo: monitor, zvucnici, dsl modem, adapter za modem(ono cudo kaj ide u struju i modem), isto to i za punjac za mis bezicni... dakle to je meni non stop ukljuceno cak i kad je komp shut down. pa me zanima da li je to stetno i koliko. nije da sam ljen to sve iskopcat vec jednostavno zaboravim uvjek. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Mar 2005
|
nije opasno ako je ti je instalacija ok, sutra i napon bez velikih padova i ako nije nevrijeme. a inace ti je bolje da iskljucis ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
mislim kad bas je jako nevrijeme onda nisam ljen iskopcam iz struje. zanima me zbog trajanja komponenti npr ovi adapteri il kak se vec zovu budu vruci ista stvar mi je i s punjacem za mobitel ne vadim ga iz struje, kad se mob. napuni iskopcam mob a punjac ostane u struji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
Datum registracije: Mar 2005
|
trajanje ti je isto, ako nesto ode svakako si nahebo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
a onda dobro. ni ja ne gasim al stislo me kad sam cuo negdje da nije dobro imat liniju upaljenu non stop. a ja kak sam spojio liniju na komp tak ju nisam gasio dosta dosta dugo, pa me malo stislo. al dobro glavno da sve radi |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
Ma daj? Nisam to znao... Ja sam 6 godina imao Nokiu 3210... i u tih 6 godina sam mozda 5 puta istekao punjac iz struje... I svih 6 godina je mobitel radio s jednom te istom baterijom... ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|