|
![]() |
#9362 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
Meni na stari acc nije dao. otvorio novi i odma došo mail E da još uvijek pokušavam debilu iz podrške objasnit da misija nije ubi 3 destrojera nego nanesi 2000 dmg-a njima ![]() ![]() mislim misija je rješena i HTC je u garaži ali guba ga je pilit ![]() ![]() ![]()
![]() |
#9363 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
ja sam dobio dosta kodova s istim accountom, ali samo 1 po giveawayu. Neki giveaway-i traju duže kad ima više kodova, vjerojatno na to misle pod tim da možeš samo 1 dobit.
![]() |
#9364 |
konjpjukter
Datum registracije: Oct 2007
|
http://wotreplays.com/site/2022376 t21 govnolit strikes again, idem na trecu kokardu na 87% sam snjim |
![]() |
![]() |
![]() |
#9366 | |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
![]() Ja osta bez miseva pa san na pauzi koji dan dok ne stigne novi HW.
![]() |
![]() |
#9368 |
konjpjukter
|
Wg_sucks_cocks je trajo nekih dan dva jbg... Ovaj ce mal teze prevest al reportaju me na dnevnoj bazi, ali i veseli neke ljude ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9369 |
Never Forgetti
|
![]() |
#9370 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
![]() |
#9371 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Danas igram arty britansku devetku i fulam 2 suta i taman dolazi frend, vratim se do kompa sto sam prije mogao i vidim da cemo izgubit, fulam jos jedan il dva suta (kad nece onda nece) i gledam ljubicastu e100, pogodim ga i zapalim i pocne jako gorit ![]() ![]()
![]() |
#9373 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Jeste li ikad imali onaj brrr filing jer ste spotani, i "znate" da se arty upravo okrenuo prema vama, i počinje vas ciljati? ![]()
![]() |
#9374 |
prof.dr. gospodar svemira
Datum registracije: Nov 2003
|
![]() |
#9376 |
Never Forgetti
|
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#9377 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Pozdrav ekipa, evo jedno pitanje od njubare žešće... Tek počeo igrat (imam T2 kantu), ima li kakav dobar howto-walkthru-what-to-do-and-what-NOT za apsolutne početnike? Skonto sam da mi najviše pašu SPGovi zasad al me ne ide baš - imam feeling da bacam resurse u vjetar, pa rekoh idem pitat tenkiste iskusnjare da pomognu samohodnom topu ![]() ![]() ![]() Ako se kome da tipkat moze i ovdje dolje hjeroglifima nalupat sta bi trebo radit do T6, na sta pazit kod odabira posade i tako to... Hvala! P.S. Ovaj post je posljedica razbijanja glave od stol (nezaštićene šljemom) koje je pak posljedica ogromne kolicine kontradiktornih žbrljotina po interwebu (svaka bena sve zna) a sve u cilju sprečavanja spominjanja majke, ostatka familije i svetaca u raznim seksualnim i inim radnjama autoru redaka...
![]() |
#9378 |
Civic (ab)user
Datum registracije: Jul 2006
|
Moj prijedlog ti je da isprobas sve klase i vidis kaj ti najbolje lezi. Gledaj streamove, stavi xvm, ne zato da se zivciras kad imas malu sansu za pobjedu vec da bolje pratis kaj dobri igraci rade. Tak sad na pocetku se budes samo mlatio i ginuo bez veze dok malo ne naucis mape. Prati di se koja klasa tenka pozicionira na mapi. Pogledaj malo ja yt-u kako se anglaju tenkovi (nemoj guzicom izlazit iz zaklona i sl)....do t5/6 ti je svejedno za posadu jer se ne stignu otvoriti skillovi, poslje t5 obavezno plati skolu za pretreniravanje na sljedeci tenk. Skillovi za posadu ovise u kojem su tenku. Bude netko od iskusnijih predlozio koje streamove/yt kanale pratiti.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9380 |
konjpjukter
|
krnei rusku IS liniju, ja nisam nego sam saro pa imam sad losu statistiku, jer me nije niko imo savjetovat, kad dodjes do KV1 malo ces se potrudit al je onda kasnije super KV1-KV85-IS-IS3... a oni se takodjer koriste u timskim bitkama tako da imas duplu korist.. eto to je moje misljenje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9381 |
Vozi Miškoooo!!!
Datum registracije: Feb 2006
|
Je, za pocetnika je najbolje na ruse ici, KV-1 obavezno ostaviti jer je pravi tenk za praviti srebro u igri, a i nije los za rjesavati komplekase, samo sto je spor. A ja konacno LT-15 za t28 rijesio, a nisam se ni nadao, naravno s amx 13 90 uz aktivno spotanje, probao par puta pasivno ali nece da ide, mali me iznenadjuje, video, a i kupio amx 50 100, dok je na akciji 30%, i sto da kazem, sjeo mi ko budali samar, malo je nezgodno u guzvi kad reloada, ali s stock gunom cudo radi, mogu misliti sto ce biti kad ga elitiram, jos kad me u tomato tim stavi ... uzivancija ga voziti ...
![]() |
#9382 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Evo mene na T-46 trenutno, skupljam xp za T-28 i KV-1. Jel onda skacem na KV-1S pa dalje prema ISu ili da produzim na T-150? Bio sam zapoceo i T-60/70/80 prema T-34 ali nekako mi T-26/46 bolje lezi. Od artiljerije trenutno guram M7 Priesta (rekose mi da su za artiljeriju amerikanci najbolji pa rekoh idem probat, samo sto mu treba vlaška godina da nacilja...) Jel ima koja caka za equipment sta bi svaki tenkista trebao imat ili je to stvar slobodnog izbora? Od consumablesa guram prvu pomoc i vatrogasni aparat...
![]() |
#9383 |
Guest
|
Polako idi prema IS-3 odnosno IS-7. A provozaj obavezno jedno 150-200 igara sa KV-1 i KV-1S, odlični su i za zaradu i za zabavu ![]() Za artiljeriju ti od opreme trebaju obavezno Enhanced Gun Laying Drive (GLD) i Tank Gun Rammer. Za low tier tenkove isto stavljaš GLD i Rammer. Kasnije, kad dobiješ tu mogućnost, stavljaš obavezno Vertical Stabilizer i Rammer. U treći slot stavljaš po svom izboru između ove opreme: Improved Ventilation, Coated Optics ili Binocular Telescope. Teleskop se može prebacivati bez troška, pa ti je najjeftinija opcija kupiti 2 komada i prebacivati ih između tenkova. Ako si baš loše s kreditima (a svaki novi igrač jeste) kupi za početak Teleskop, Toolbox i Camo Net i prebacuj ih između tenkova koje voziš. Ostala oprema se ne može prebacivati bez plaćanja 10 golda pri skidanju. Consumables stavi ovako: Prva pomoć (4), Repair Kit (5), PP aparat (6). Tako da kad te detrackuju samo stisneš brzo 5+5 da ti se poprave gusjenice. ![]() Kad se god budeš oko nečeg mislio javi se na forum. Nije sramota učiti iz iskustva drugih. ![]() Zadnje izmijenjeno od: Nybelung. 19.07.2015. u 10:30. |
![]() |
![]() |
#9384 | |
Never Forgetti
|
Citiraj:
Eventualno fire na space (tako je kod mene).
![]() |
![]() |
#9385 | |
Vozi Miškoooo!!!
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#9386 | |
Never Forgetti
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#9388 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
World of Tanks
Citiraj:
Ja sam ti bas mislio savjetovati da guraš ruske mediume, već tamo na T-34-85 je zabavno igrati i nisi bespomoćan ni protiv većeg tiera. T43 mi je posebna priča, taj dinga da je to čudo. Poslije je sve zabavnije, T-44 je uvod u ono kako se igra T-54 koji ima super tvrdu kupolu. Svaki mi je bio zabavan i mislim se opet uzeti malo T-43 jer mi je bilo premoćno s njim rokat IS kad ovaj misli da mu ništa ne mogu. Za arty me oduševila Francuska T5, brz aim i reload, jedino malo skida HP, ali zato za 10-11 sec imaš drugu granatu spremnu. T6 mi je bio sranje, ali su LORR poslije odlični. S Francekima ti je skoro pa svaki šut pogodak. Ali moraš imati posadu, i čekati AIM do kraja. Zadnje izmijenjeno od: mdodig. 19.07.2015. u 12:12. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9389 |
Vozi Miškoooo!!!
|
ma svi su tenkovi zabavni na svoj nacin, samo treba znati kako igrati, ali govorimo za pocetnike, po meni KV-1 i linija iza je zakon za start igraca, uvjek ima vremena za mediume, a meni danas bas krenilo, nesto puno M-ova se dijeli danas... video .. i opet 2/3 tima na jednu stranu, sva sreca pa su ovaj put probili...
![]() |
#9390 |
konjpjukter
|
http://wotreplays.com/site/2028803#p..._pusi_kite-t21 t21 opet udara, 32xx spotanog i preso bi predzadnju misiju da je nadobudni bulldog uso u vod samnom.. brrr |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|