|
![]() |
#1081 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Inače su me znali nazvati, pa pitati jel sam možda u gradu (15km od moje adrese), pa da pokupim u gradu jer se tamo najviše motaju. Ali danas je očito bio raštrkan, pa nije stigao krenuti u mojem smjeru. ![]() Sve 5, bitno mi je da dođe do vikenda da mogu u miru to sklopiti, odnosno da ne moram na brzinu ubiti još jednu ploču. ![]()
![]() |
#1082 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1083 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
I dalje smatram da je UZI shop kvalitetan, ima raznolikan izbor. Tako sam skoro kupio Kingston SSD od ove trgovine prije koji dan no kontaktirao sam nina na pm da ga pitam koliko jamstvo ima, on mi kaže 2 godine a gledam na drugom shopu(ovima) piše 3 godine. Ok, online shop je ali i brojni drugi su isto pa imaju 3 godine jamstva. Njegovo pravo kao i moje da tražim gdje dobijem više. Tako sam na kraju kupio Intelovog u Linksu koji ima 5 godina garancije i nosim njima u Links kada i ako krepa a ne proizvođaču u Njemačku ili gdje već ako "registriram". Ne znam kako stoje stvari oko drugih proizvoda no volio bi kada bi sa strane svakog proizvoda pisalo koliko jamstvo ima. A nije mi Uzi "na piku" niti išta, da, prije 1-2 godine sam jednom poslao mail nini može li mi prodati jedan hladnjak koliko se sjećam za nekih 200-ak kn (možda ima koji korišten ili ga on koristi u sovm kompu) te sam ponudio da mu uplatim na privatan račun unaprijed. Nisam ništa nelegalno mislio. Inače se znam cjenkati za kunu-dvije (ili besplatnu dostavu) od trgovina i jako puno trgovina pristane na navedeno jer im marža to pokriva. Ni mjesec dana kasnije sam hladnjak kupio s računom i svime uz proizvod od MagazinaRS koji su mi dali mali popust. http://i.imgur.com/TIGAnur.jpg I dalje da me netko pita bi preporučio svakom kupovinu u Uziju, koliko vidim svi su zadovoljni i sve ispadne dobro. EDIT: Inače svu sreću zagrebačkoj podružnici i nadam se slikama unutrašnjosti uskoro ![]()
. Zadnje izmijenjeno od: Ag008. 17.07.2015. u 15:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1085 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Mislim ono praviš show radi par kn http://forum.pcekspert.com/showpost....&postcount=334 http://forum.pcekspert.com/showpost....&postcount=968 IMO samo spamaš forum s glupostima, nije ni čudo da ti je ED fajn, shop po mjeri za tebe ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1086 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2005
|
Nema te trgovine koja bi njemu odgovarala. Cjenkat se s ljudima radi 10kn uštede ko na placu, užas ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1087 |
PREMIUM
Datum registracije: Dec 2014
|
Dobro, za pc komponente se nisam do sad cjenkao, al sam se cjenkao za druge stvari po dućanima (glazbena oprema) i uvijek bi parem par stotina kuna tako uspio skinut. Ne vidim u tom niš loše, prodavač može na to ne pristat i čao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1088 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1089 |
...samo te gledam...
Datum registracije: Mar 2007
|
Kad bi ti znao s kako malom zaradom se nekad posluje, sjeo bi i plakao. Zamisli da imaš vlastitu trgovinu i da moraš platiti i prodavača, troškove telefona, vode, struje, transporta a uz sve to i da imaš dobru cijenu artikala. I onda ti dođe netko i cima te da smanjiš cijenu. Halo??? Skidati na artiklu koji jedva pokrije vlastiti trošak? To je bilo nekad davno da se mogao dobiti veliki popust na cijelu konfiguraciju, sad je situacija malo drugačija... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1091 |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
![]() |
#1092 | |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#1093 |
Premium
|
Dobro razumijem da ako kupuješ nešto od 100-200kn, i sam ću radije otići do linksa nego naručiti + dostava 35-45kn, ali ako do 2 soma potroši i onda cjepidlači radi 5-10 kn skuplje dostave je po meni smiješno, a pogotovo ako bi u uziju prošao sveukupno gledano jeftinije nego u drugim shopovima + forumaški popusti i što sve ne |
![]() |
![]() |
![]() |
#1094 |
Never Forgetti
|
A dan te jeba, pa nebi da Nino odredjuje cijenu fuckin dostave. Eventualno ima ugovor s nizim cijenama, ali nije to pismo od 20g da ide za 3 kn.
![]() |
#1095 |
Creeper
|
Pa ja nisam ni rekao da on određuje cijene, niti je to važno za moju poantu. Ali ako kod njega nešto košta 250kn + 45kn dostave to je već 295kn. Takav proizvod vjerojatno možeš naći u Linksu za 300kn, ne moraš ga čekati tjedan dana itd. Zato kažem, za jeftinije stvari je to preskupa dostava u većini slučajeva.
![]() |
#1097 | |
Never Forgetti
|
Citiraj:
Vidi se da niste radili s dostavama, ja radin svaki dan. Kurira nije bitno da li narucijes maticu od 6 kn ili paletu, imaju neke minimalne cijene ispod kojih ne mogu ic. Zamisli da ima samo jednu posiljku iz Rijeke (ili di je vec UZI no ofens) za Špičkovinu, sta ce ovaj iz Overseasa za 2,5kn tamo voziti??? Ili ce rec evo ti roge je ne idem iako imamo ugovor? Ili da narucis pola kombija robe a ovaj ti sibne dostave 1000€? Stanite malo na loptu. Ako ti ne pase, odes sam i kupis u ducan. Ili jos bolje zgrens lovu na dostavnim poslovima.
![]() |
![]() |
#1098 | ||
Istrian Lifestyle
Datum registracije: Jul 2009
|
Citiraj:
![]() ja osobno bi te u najblazu ruku, stero. ja sam Ninu kontaktirao za vodeno, nismo se nasli ali eto, razlika je bila 300-tinjak kuna, 300 ali ne 35. Dobio sam rabate u svim poslovnicama u kojima sam pitao "jel ima sta na gotovinu?" rabat i do 30 posto u par slucajeva, ali pricamo o ciframa iznad 5000 kn gdje ce ti taj netko sigurno probati maksimalno izaci u susret jer si "potrosio" kod njega i doci ces opet. Ovo sa 45 na 35.. hmmm.. jebatga nema sto za reci ![]() Citiraj:
primjer u sancta domenici sam kupio samsung tv u 7 mj prosle godine koji je izasao 2 mj ranije, znaci pricamo o "novom" modelu. sa 7600 kn na 5099kn. kako tako odjednom moze srusiti cijenu osim ako nema rabat bar 100% ? ako Nino uzme 2 monitor ili 2 kontejnera monitora naravno da nece imati istu nabavnu ![]() Nino ce me sigurno ispraviti ako grijesim ![]() Zadnje izmijenjeno od: V.I.P. 17.07.2015. u 18:36. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1099 | |
Creeper
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#1100 |
MiningMod
Datum registracije: Jun 2005
|
Ma da mi se kolega Ag008 javio ja bi otišao u Umag, namlatio Ninu, ukro mu to što je Ag008 naručio i dopeljao u Rijeku, popio cugu sa kolegom Ag008, bučnuli se malo u more, bacili neki Selfi, poslali slike Nini da ne bude tužan i otišao sretan doma ![]() ![]() Kolega slobodno se sljedeči put javi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1101 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
Nije baš sva ekonomija "kupi, plati, dodaj 100%, prodaj". Vjerovatno je SD "uzela" taj model na neki način od dobavljača/distributera/proizvođača te se dogovorila a) price protection b) akcije c) odobrenja d) radi s nulom e) radi s minusom f) konsigrancija g) dobila ga pojeftino uz ostatak narudžbe (količina, modeli...) h) ... Ekonomisti će dopisati kakve još fore postoje. p.s. Dostava nije skupa ako dođete u Umag, malo ste se razmazili po Zagrebu gdje se možete prošetati do trgovine, nama je uvijek bilo sve skuplje za 30+ kn nego vama. p.p.s. jedan od većih uvoznika dan danas ima dostavu 49 kn minimalno, neovisno o količini i cijeni, što više naručiš, više dostavu platiš. MSalamander. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1102 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Moje iskustvo: Narucija sam ventilator od cca 100kn i dostava je trebala bit 45kn. Javija se mailom Ninu, dogovorili se da platim dostavu 25kn. Dogovor je bio da posalje postom u kuverti, medutim on poslao kurirskom sluzbom o svom trosku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1103 | |||
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Citiraj:
Debela istina ako si sa druge strane pulta. ![]() Citiraj:
Jucer narucena roba, 3 paketa i evo ti cestitke u racunu. Uzmi ili ostavi. Planirana zarada se brzo istopila. ![]() ![]() Ajmo dalje sa vedrijom temom. Dosadilo nam piskarati one lipe prilikom automatskog davanja popusta, tako da su sada sve cifre zaokružene, na niže naravno. Nekog ce ovo mozda i razveselit. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#1104 | ||
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Citiraj:
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#1105 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Inače iz istog razloga još ništa ne kupujem kod Nine što ne znači da se to neće promjenit jer dobar dio artikala i tvornički/po proizvođaču ili kako god ide na 24 mjeseca kod svih pa .... A i ne obnavljam se informatički u zadnje vrijeme pa ... ![]() ALI pikiram već tu fizičku poslovnicu pa kad idući put budem u blizini malo ću navratit vidjet šta ima ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1106 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
AG8008 me nasmijao, pa brate mili, ja kada sam vidio ovaj mail sam imao osjećaj kao da mali cigo pišo..pa ja bih te stjerao bogu iza nogu ^^ Oko nove vjerojatno uzimam grafičku, definitivno uzimam u Uziu jer mi je Nino izašao u susret jedanput kada sam naručivao (stari mi imao clan war u sub navečer) ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#1108 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Ko vam je ta Nina koju stalno spominjete? ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1109 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Ma kod nas je na sve sjela hardver mafija pa su cijene visoke ![]() Mada Nino je u pravu, kao vlasnik trgovine (sarenim prozivodima) mogu rec da su kroz zadnje 4 godine rabati na sve dosta pali ... Tak da mu skidam kapu na hrabrosti s otvaranjem prave poslovnice, i to u Zagrebu di je trosak "hladnog" pogona dosta veci neg u ostatku hrvatske. A i rabati dosta ovise o kolicini robe koja se uzima i u koji "stupanj" kupca te stave. Ja znam sitvaciju trzista od prije 3-4 godine kada su rabati na hardver jos bili ok, kao "drugi stupanj" kupca u Asbis se moglo dobiti 20-28% rabata, kada se makne pdv to ni lose, mada Microline i Msan su za kupice "nizeg" stupnja uvek davali jadan rabat od 5 do 10% s time da je Msan bil poznat po veleprodajnom cjeniku s visim cjenama nego maloprodajne ... Tak da kada se gledaju cijene i tip robe koji Uzi Shop nudi i dodatnih 3% rabata na korisnike pce foruma, gospon Nino ima vise nego fer cijene ... A da ce ljudi ciganiti, oce, ljudi ce uvek ciganiti, to je u krvi hrv naroda.
![]() |
|
|