|
![]() |
#1 |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Samo za old school pred~bit 80's gamere !
' Najbolji izvor o prvoj generaciji rucnih divota. Ljetovanja i skijanja bez ovog su bila nezamisliva..... za dozivotni book, jer su obrađeni svi modeli : Prvo pogledati Nintendo ![]() Handhelden Ima li uopce jos zivucih ljudi koji se sjecaju ovoga ili mozda i dan danas imaju po kojeg u svojoj kolekciji? ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Re: Samo za old school pred~bit 80's gamere !
Citiraj:
Treceg prvi puta vidim. ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
Premium
|
w00t! 1) neki tip s gornjeg ekrana baca bombe, ja ih na donjem ekranu lovim u neku posudu sličnu epruveti (3 komada stanu unutra) ![]() 2) igrao Snoopy tenis na njemu... ![]() 3) prvi put vidim |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ekspert iz sjene ...
|
UUff ... dok sam bio klinac bilo je toga ![]() Od game and watch par komada. Nakon toga je došla neka XY ... zaboravil. Imao sam i Sega Game Gear: LJINK Šteta kaj je bio DALEKO prije svog vremena. 256 boja LCD ekran krajem 80-tih. Zadnje izmijenjeno od: Paske. 15.09.2005. u 13:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
donkey je bio zakon, no moja omiljena iz tog vremena je bio pacman......dofurali su mi je frendovi od staraca iz švabije ......na desnoj stravi je bio mali jostic (sličan kao na nekim današnjim mobitelima).....bio sam najveći frajer u ulici, a i šire ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
pUtNiK
Datum registracije: Feb 2004
|
ono treće mi je imal bratić, neki hokej ak se nevaram, uglavnom dva joystika i deri ![]() ![]() prvi neznam a drugi mi je poznat bas se i nesjecam:confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
Datum registracije: Mar 2005
|
e kada je to bilo ![]() ![]() ![]() legende |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
8-bit Gen.
|
' Ajde krasno je cuti ne samo da nisu zaboravljeni nego vam se po koji jos i muva po kuci ![]() Samo da me niste krivo shvatili? Slicke stavio jer sam htio samo asocirati na tu kategoriju. Bojao sam se da handheld nikome nece biti dostatan da se sjeti o cemu se radi. Ali bit je bila da pogledate na link gore i pogledate sve sto je Nintendo napravio u toj seriji. Osobno imam prvi Donkey Kong, Green House, ovu trecu sa Joy-kablich-ima i nekoliko jednokatnih, tada su se po hijearhiji vrednovale ige. Jedan kat je bio... moze proci Dva kata ..... ozbiljniji igrac. (u dva komada kao Donkey Kong) Tri kata .... atrakcija dana Ova treca na slici je bila prva koja je imala mogucnost za dva igraca. Nekakvo oprasivanje kukaca koje igraci tjeraju jedan prema drugome. Prva igra koja je presla uobicajenih 60-tak markona i skocila iznad 100-tke. Mozda se netko sjeca kako su jendokatne igre, pojedine edicije imale kupon u kutiji i ako se presao neki zacrtani rekord... igra bi se postom poslala na datu adresu i nagrade su znale biti ili neka top nova dvo/trokatnica ili cak neka (kasnije) konzolica. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Jooj, kad se sjetim tih stvari, pa onda revolucija, Gameboy, ![]() ![]() Strava....još uvjek u ladici imam onu ciglu od Gameboy-a kakav se prodavo ovdje na tržnici, imam i Kirbi dreamland, i NBA i pokemone gold ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
8-bit Gen.
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Sannin
Datum registracije: Jun 2003
|
sjecam se... igrao sam pola tih igrica... & Paske, ja jos uvijek iman Game Gear, samo mi je malo sprzena ![]() dobio je kada su svi ludovali za GameBoyem ljudi nisu mogli shvatit da je u boji,a kamoli da mozes gledat tv na njemu uz dodatak... bio sam spreman se potuc sa svakim koji kaze da je Nintendo bolji od Sege ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|