|
![]() |
#1 |
Guest
|
Preporuka DVB-t za snimanje
Eto ..snimala bih na usb jedan zemaljski program, ako moze preporuka boljeg zemaljskog prijamnika, hvala.. da kosta vise od 300 tinjak kuna, ne zato sto mi se razbacuje novac nego ovo jeftinije ne valja nis |
![]() |
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
nisi li ti "jaja" već isto pitala negdje prije cca pol godine? evo tu: http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=261178 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
Datum registracije: Jul 2015
|
Misliš da npr. DVBViewer ili neki slični softver nema još bolju opciju programiranja snimanja od kojekakvih prijemnika s PVR opcijom? Ima, bez brige - nešto tako ti je super stvar s mnogo više opcija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
OK ali da li komp mora biti upaljen cijelo vrijeme da program krene sa zadanim terminom snimanja?
![]() |
#9 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
Naravno da sam postavila pitanje, onda sam kupila prvo nytrobox koji je koma, pa telesystem koji gubi vrijeme i datum ne moze se namjestit timer i ne moze se premotavat sadrzaj snimljenog, i sad ako trazim, da snimi jenu prokletu emisiju, postoji li takav uredjaj?..da snima nesto dok me nema , ako sam tu logicno je mozda da cu to pogledat..hvala..i digitalni sat reciveri i combo dolaze u obzir |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
DVD recorder sa ugrađenim hard diskom je meni bilo dobro riješenje. Dobar ugrađeni softver za upravljanje snimljenim materijalom i pouzdano radi svoj posao. Cijena mu nije bila baš niska ali je to kombo uređaj za više namjena jer ima i dodatni usb ulaz. Samsung je firma a ima dvbt tuner i za sada to još radi bez problema a hard disk ima 250 gb. Možda bi mogla probati naći negdje rabljeni na oglasima.
![]() |
#12 |
Guest
|
da to je lutrija nać.. |
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
U prethodnoj temi / pitanju ti se savjetovalo šta da uzmeš a ti "opet po svom", nemoj me krivo shvatiti al nytrobox i telesystem su "prošlo svršeno vrijeme". Predlagalo ti se Strong 5303 za "običnu telku tj. SCART izlaz ili Strong PRIMA xy ako ti treba HDMI izlaz. Da se razumijemo i to je kategorija 2xx Kn ali koliko znam radi uredno šta treba, support postoji, ako već nije ubaciš zadnji fw po opisanoj proceduri ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Premium
|
Citiraj:
Meni je dovoljno jer za naše tv programe u sd kvaliteti i ne treba bolje. Veći novac je ali ima nekih komotnijih mogućnosti programiranja za snimanje, zavisi što joj bolje odgovara.
![]() |
![]() |
#16 |
Banned
|
Iz iskustva znam koliko takve stvari zeznu kvalitetu - i to profesionalna broadcast analogna oprema zna zeznuti sliku za 2-3 ocjene vizualnog dojma. A kamoli ovako nešto... |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
ma kvalitetu, pa on snimi jedan put 6 sati , drugi put pola sata, da ne postoji prokleti uredjaj koji ce jednu emisiju dnevno snimat, to meni u glavu ne ide!! |
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
Ma odustala sam 2 zemaljska recivera bzvz sad cu ih prodavat, imam poklonjeni vu+koji jedini odradjuje posao kako treba al njemu opet spajat tv tuner, otelis se oko svega, otkrila sam online gledanje haha |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|