|
![]() |
#3241 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
![]() |
#3243 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
EDIT: http://www.gsmarena.com/xperia_z5_ti...news-12915.php Zvuči mi preoptimistično, batka 4500mAh |
|
![]() |
![]() |
#3244 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
Danas mi stiglo temperd glass za z3c, e ebaya, nisam ga skupo platio, a i vidi se ![]() Ima po par mm lufta od kraja ekrana sa svih strana, nije baš kako sam očekivao. Naručio iz engleske nekih 2 tjedna čekao. Ovo je seller od kojeg sam uzeo http://www.ebay.com/itm/131360264419...M-33172.R1.TR1 ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: kvaju. 07.07.2015. u 22:50. |
![]() |
![]() |
#3246 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
http://www.ebay.com/itm/251757645545...%3AMEBIDX%3AIT ovisi koliko hitno ![]() meni je ovaj stigao za tjedan dana, nemogu usporediti jacinu magneta s ostalima ali ne pada sam od sebe i ako se fula milimetar sam se namjesti, ako se kabel zakaci rukom i povuce, najvjerovatnije ce se odvojiti. i ima ledicu crveno/plavu, kad je crveno onda se puni |
![]() |
![]() |
#3250 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3251 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Jel se vama što ova brtva koja pokriva kontakt za punjenje što proširila? Moj Z3c je star 2 mjeseca i više ne sjeda brtva 100% točno. Što se tiče magnetskih punjača, uzeo sam dva jeftina od kojih je jedan taj aluminijski i po meni je to škart, upotrebljivo jedino ako mobitel nećeš dirati ta 3-4 sata dok se ne napuni... Nego, čini mi se da su uslilane fotografije s ovim mobitelom malo hladne pa me zanima može li se to kako popraviti? |
![]() |
![]() |
#3253 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
|
![]() |
![]() |
#3254 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Z3 Compact. Lagano je na putu da je stavim na panj i fino skratim muke. Već sam prije pisao da sam imao problema s zakašnjenjelim mailovima i dolazim pozivima za koje mobitel ne zvoni, a pozivatelju kaže da nisam dostupan. Imao sam najprije baltičk FW, kasnije sam prešao na DE i činilo mi se sve ok. Međutim jučer dobijem par mailova da me ljudi zovu i ne mogu me dobiti. Možete misliti veselja, na rubu smo potpisa bitnog ugovora za firmu, a ja nedostupan. Inače bi takav mobitel odavno frknuo na njuškalo, međutim ovaj mi vrhunski odgovara. Baterija, brzina, kamera, veličina. Sve super. Nemam ga volje nositi na reklamaciju, mogu još nešto napraviti?
#3256 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Ma stvarno mi je mobitel bomba, super mi odgovara po svemu. Al ne mogu si priuštiti da budem nedostupan, takav je posao. Daj druže neki savjet, flashanje mi nije problem.
#3261 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
A na nekom drugom mobu ne kasni ništa? Si isprobao? |
![]() |
![]() |
#3263 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#3265 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
Na mom Z1 Compact u HT-u trenutno je gore zadnja verzija LP-a 14.5.A.0.283. Budući da zadnjih dana imam ogromnih problema s cuclanjem baterije gdje Android OS drži mobitel awake konstantno bez prestanka i nemrem skužit u čemu je problem jer nisam rootan već sve stock, palo mi je na pamet čitajući postove ovdje staviti neki čisti ROM bez smeća prek XperiFirma, primjerice tolko spominjani Baltic generic. Ono kaj me zanima je koja je razlika u toj zadnjoj brojci, na njemu piše 14.5.A.0.270 dok sam ja na gore spomenutom .283. Mogu li bez brige flashati Baltic i očekivati updateove u budućnosti ? |
![]() |
![]() |
#3266 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#3267 | |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
![]() |
#3268 |
|CTS|MeanBoss|
Datum registracije: Oct 2006
|
ekipa daj pomozite...mobitel Z3 mi je bio na servisu prije 6 mjeseci,mjenjali su mi prednji ekran jer mi je došao s nekom tvorničkom greškom..iza toga kod neke promjene temperature...tipa vani na suncu mi stoji u đepu uđem u klimatizirano auto na leći kamere mi se stvori kondezacija...čim mi je došao s servisa slučajno sam to primjetio! prije par dana se jednostavno ugasio..i sad mi ekipa iz agram servisa govori da je mobitel testiran,da je još uvjek vodootporan ali da je otišla matična ploča zbog kondezacije(vlage) i da je to moja greška...čim sam to primjetio prvi put zavao sam sony,oni su mi rekli da nije to nikakav problem da se zna dogodit,da jednostavno otvorim pokloce i da će to izaći! sad mi ne žele priznat garanciju...i mobitel jednostavno mogu bacit u kantu! imam li nekakve šanse ... zna li itko kako da još nešto pokušam rješit ? |
![]() |
![]() |
#3270 |
|CTS|MeanBoss|
Datum registracije: Oct 2006
|
djelatnica iz sony-a mi je prije 6 mjeseci znači nakon prvog servisa rekla da to nije problem da samo otvorim sve poklopce i da će to izac! :/ koji sam ja debil...napravim tako i držim mob 6 mjeseci u sebe,sad kad je očito od te vlage krepala matična...djelatnica iz sony mi kaže da ona tu ništa nemože,na moje pitanje ; dali sad mogu bacit mobitel u kantu za smeće?! ona pristojno odgovori DA !!!! odlično .. :/ |
![]() |
![]() |
|
|