|
![]() |
#15871 | |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15872 | |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Btw, jesi ti u svim sferama auto servisa u hrvatskoj? Lakše malo, da ne bi dobio nagradu za najboljeg radnika.
![]() |
![]() |
#15874 | |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
To što ti iznosiš nekakve netočne i neprovjerene informacije, to je drugi par čarapa. Ambasador, kako ga ti nazivaš, fyi nije jedini zaposlenik američke ambasade, dapače, ima ih stotinjak.... I ne, nije se radilo o hrvatu koji radi za ambasadu nego o državljaninu sad-a na službenom putu iz zg ambasade u bg ambasadu, račun uredno ispostavljen na us ambasadu zg koja je bila vlasnik vozila. No opet, lakše je napisat neprovjerenu i netočnu informaciju da oni samo voze aute dovežene iz sad-a, pa još drobit gluposti kad se to demantira ![]()
![]() |
![]() |
#15875 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Ajd čitaj s razumijevanjem. Magarac je rekao da je Daliborov L7 kupljen od američke ambasade, a takav auto ne voze zaposlenici, u njemu se vozi ambasador. Tak da možeš svoje servisirane trojke zaboraviti jer nije o njima tema.
![]() |
#15876 | |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
A ti si napisao da oni, AMBASADA, nemaju europske aute nego, citiram još jednom ovako - Autor 1v@n ![]() US ambasada nikad nije imala europske aute, nego su sva svoja vozila dovozili iz US. Ovo je čisti EU spec BMW. Što ti je i magarac demantirao odmah, a i ja, a ti se odmah bacio u vrijeđanje i pisanje nekakvih blesavih obrazloženja da to nije topic....
![]() |
![]() |
#15877 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Novi outlanderi za plavce,mozda je i poklon jer su imali neku naljepnicu europska unija nesto..na boku iza.
![]() |
#15878 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Znači lijepo se tovare plavci na naš račun. Nisam mogao ne čuti pojačano opremanje i naoružavanje naše policije tijekom 2015-te, sad na jednoj feštici s pripadnicima istih. Ko zna kaj se sprema ![]() Nego, slijedeće godine se ženim i bit će valjda nekih 4-5 tisuća eura sa svadbe, pa planiram uzeti neki auto u koji ću strpati ženu, bebu i kolica pa na more. Koje aute gledati u tom rangu, dizel/plin, 5 vrata min?
![]() |
#15879 | |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15880 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15882 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
I to kaj velis al mislim da za neke ima i toga. Sjecam se kaj su granicari napravili od onih plavih Pajera koji su se mogli vidit pred desetak god na cestama. Rupe od cikova na ploci, nutra pol auta fali. Svaki put kad bi isao na servis je bio bar jedan. Nevezano za quote. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15883 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Btw, kad sam već u temi, pitao sam admine da bi ponudio ljudima s foruma -10 ili -15% na cijene kod nas u servisu (dijelovi, auto servis, pumpe, injektori) pa prije nego dobijem bilo kakav suvisli odgovor da pitam jel ima zainteresiranih pa da otvorim grupu kupaca?
![]() |
#15884 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
20% dobiš gdje hoćeš, 25% kad pitaš jel ne može malo bolje. 30% ti nude kad uzmeš 2-3000kuna dijelova. Osim toga korisnici Dinersa npr imaju 20-30% u Auto Kreši tak da pojačaj to malo cccccc........... |
![]() |
![]() |
![]() |
#15885 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Ma može i 50% popusta na ruke, ali ćeš onda dijelove dobiti po jako zanimljivoj cijeni. ![]() Ponuda je sasvim fer ako daju popust na dijelove i ruke. Auto krešo je u svemu bezobrazno skup, tak da tih 30% niš ne znači jer ćeš istu cijenu dobiti negdje drugdje bez ikakvog popusta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15887 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
samo kod nas, tog ima samo kod nas........ o ovome pricam kakve spodobe su kod mene u zupaniji na svakodnevnoj bazi. http://www.24sata.hr/crna-kronika-ne...adoleda-426748
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#15888 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Jucer na obilaznici u kasnim satima frajer iza mene s dugim svjetlima jedno 2 minute 'ladno, sustize me puzevim korakom, divota. Nakon tog obilazim kamion, uredno provjera, nema nikog, taman da cu u svoju traku nakon obilaska, skuzim nesto u retrovizoru, na 10 metara od mene, BMW kec i upaljeni samo angel eyesi i pozicije, jedva da se skuzi ista na osvjetljenom dijelu autoputa....show ![]()
![]() |
#15889 |
Premium
|
Da pitam i vamo - kakva je razlika u vožnji što se tiče udobnosti guma - 195/55 R15 vs 175/65 R14? I da li je ima? Zanima me jerbo imam Clia 2 sa 195 gore, a stara mi ima isto Clio 2 Storiu (6 godina doduše mlađu i sa 150 000 km manje) sa 175 i nebo i zemlja je razlika u udobnosti na strani njenog Clia. Još sam friško promijenio amortizere prednje, mislio sam da je do tog jer je jedan propišao no tek je nešto malo bolje sad, tvrd je auto u pm. Da li stvarno može biti tolika razlika zbog guma? |
![]() |
![]() |
![]() |
#15890 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Normalno, jedna je balon koji sam po sebi vise amortizira a jedno niskoprofilna guma koja tu nema nesto previse prostora pa se sve prenosi na ovjes. I ja sam nedavno presao sa 175/65/14 na 195/50/15 i ista stvar, tvrdi je auto ali zato daleko upravljiviji. Prije smo imali isto clia 2, najvise se osjetilo kad je auto bio spusten. No generalno gledajuci, clio ima takav ovjes da ti je nakon njega svaki auto tvrd, pa mislim da se budes navikao. Rekao bi da je moja fiesta na 14" balonkama ko clio na 15". Trebas probat clia na 16", e to je show. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15891 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
![]() Ali da, 175/65 je udobna jer je baloncek, to sam na Xsari imao nekad davno i skroz fina i pristojna guma za takav auto...
![]() |
![]() |
#15892 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15893 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() Edit: Post je retardiran, samo mi je trebao dio "moj komp", a lazy da tražim postove.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15894 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15899 |
Premium
|
Netko fotkao krumpirom... ![]() Usput, izašo novi Renault. Konačno su ušli u 21. stoljeće sa tehnologijom. Jedino fali AWD, jači dizel i pošteniji automatik za dizele. http://www.carscoops.com/2015/07/the...t-and-its.html |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|