|
![]() |
#1232 |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
Tele2 u King Cross-u Jankomir, vidio jucer... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1233 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
http://www.gsmarena.com/alleged_lumi...news-12874.php Ajd napokon da se nekaj događa, buduća kamera killer na tržištu smartfona.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1235 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Ako razmišljaš o kupovini, traži da ti otvore mobitel prije nego ga preuzmeš i provjeri sjedi li staklo na sva 4 kuta normalno i imaju li sve tipke dobar hod. Većina koju sam vidio ima problem s tim što im staklo viri van na minimalno jednoj strani, a tipka za paljenje praktički nema hoda. Onda se moraš natezat s Mobisom, a to uzme i vremena i živaca...
![]() |
#1236 |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
Hvala budem pogledao, al mislim da je neću uzimat jer je jako loš QC za te lumie-lutrija bolje rečeno, treba pričekati kraj godine pa vidjeti 940, 840 i 740. Ako tu budu fail-ali onda nek se gone u 3pm.
![]() |
#1237 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Mene L930 ionako nervira jer nema Glance, kamo srece da je CBD LCD sa Glance-om. Ti problemi koje ima znace da nema teorije da bih kupio taj uredjaj. Bolje im je da se poprave, ili da makar neko drugi onda napravi posten WP uredjaj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1238 |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
Dečki ja bi pričekao. 930 s tim problemima i bez glancea a dolaze novi modeli....uvijek se može uzet nešto polovno ako je baš hića...ali 1040 je moja ziher (ako ne sfušaju). |
![]() |
![]() |
![]() |
#1239 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
razmišljam o l640. pošto sam dosada koristio samo android telefone, zanima me da li za wp postoji market sa besplatnim aplikacijama ili se sve plaća? koje su uopće najveće razlike između androida i wp?
![]() |
#1240 |
Premium
|
Postoji trgovina za aplikacije gdje ima i besplatnih i onih koje se plaćaju. Možda griješim, ali Android ima više besplatnih i općenito više aplikacija što je i logično obzirom na veću rasprostranjenost i starost OS-a.
![]() |
#1241 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Ovisi kakve aplikacije koristiš. Ja nisam našao potrebu za nekom aplikacijom koja nije free. OK, kupio sam Nextgen Reader, Readit, OneMusic ali ništa esencijalno. Ipak, dosta se često dogodi da su neke high profile aplikacije koje se plaćaju besplatne na dan-dva ali to pratiš preko foruma, portala ili MyAppFree aplikacije.
![]() |
#1242 |
Premium
|
Pozdrav, jel ima ko od vas Lumiu 930, kak se mob ponaša s denim nadogradnjom u odnosu na amber, dal je baterija poboljšanja? Ma možda sam lud, al gledam nekaj da bi si uzel 930, čim novije, možda me zapadne model s manje problema ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1243 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
Orginalno je dolazio s Cyan (WP8.1), kasnije nadogradjen na Denim (8.1u1) ![]() Baterija s Denimom je ostala ista (ni bolja ni losija), poboljsan je startup kamere i ostale "Rich capture" đinđe. Ako se odlucis na kupnju provjeri purple tint (u mraku, siva boja vuce na ljubicasto) te da li ekran uredno sjedi na sva 4 coska rame (moguce je da na jednom cosku ima pol mm lufta). To su jedina 2 problema na koja trebas obratit pozornost. Jos ces negdje procitat da ima problema sa "pregrijavanjem" (u doljnjem desnom kutu). To je donekle tocno, no moras imat na umu da je tocno ispod S800 SoC tako da se ne moras zamarat - to je "normalno", svi modeli s jacim procesorima se jace griju.. logicno. Bilo je i govora da tipke zveckaju, sto nije tocno. Zvecka OIS modul kamere, tu nemos nist. Zvecka i na drugim modelima s OIS kamerama. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1244 | |
Premium
|
Citiraj:
Ma ak ima lufta malo, to me čak nit ne smeta, kolko purple tint, za grijanje znam, al 930 je mala beba prema nekim androidima koji znaju zakurit pošteno.. Zveckanje OIS kamere je kolko sam čuo normalno... U biti, dva su nazovimo problema, luft na rubovima i purple tint.. EDIT: Dal po vama vrijedi nova lumia 930 zapakirana 2300kn? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1247 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2014
|
Po men za novu ZAPAKIRANU je savim korektna cijena 2300kn. Polovne su oko 2000kn.. Da ima Glance odavno bi bila moja.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1249 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
![]() Manifestira se samo na sivoj boji, u mrklom mraku, kad je brightness na minimum (automatic), ako stavis brightness medium (manual) nikad neces vidit purple tint. Ovo za "zagrijavanje" sam napiso cisto da se zna. Al kak sam kazes i drugi top modeli se zakure bez beda, 930 nije iznimka. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1250 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1253 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1254 | |
Premium
|
Citiraj:
Velim cijena 830 i 930 je tu negdje.. A ak ćemo uspoređivat s cijenama iz dućana, onda znamo i ti i ja, da lumia 930 ne vrijedu tu cijenu koju si naveo (4tkn) pa taman i da je relevantna cijena 100x.. Vidim da te lumije i nisu tražena roba, a drže cijenu, a cijene rabljenih dotičnih su od 1800 do 2300, a nove, oko 2500kn s garancijom.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1255 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
![]() |
#1256 | |
Premium
|
Citiraj:
Kostaju i ajfoni u ducanu pun*urac, iako svako normalan zna da tolko ne vrede. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1257 |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1260 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Navodno se mjenjaju digitizeri ako reklamiras i bude dobro. Neki se kunu u to da se rijesilo updateom software-a + stavljanjem zastitne folije na ekran, al ti ljudi nisu ocito nikad imali kvalitetan WP device u rukama pa nisu navikli na smoothness... |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|