|
![]() |
#1503 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1504 | |
Banned
Datum registracije: Nov 2014
|
Citiraj:
Samo sa 9% oca score je isao gore 20% Non oc Fury ima score od oko 16k. Graphic score je 19321. ![]() EDIT: I da,ovo je sa "nemogucim" OC HBMa. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1505 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
i sada misliš da će takva raditi preko 20% irl fps-ova više u igrama? ![]() ![]() ![]() gle jednom si se već obrukao sa svojim pogledima u budućnost, ne moraš dalje + dalje od tih 9-10-11% ni nemre ići jer je nasvirana do ibera sama po sebi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1506 | |
Banned
|
Citiraj:
A ti znas da je nasvirana,lol. I onda meni govoris o bruki. ![]() Evo ja se obrukao priznajem,a ti meni daj neki dokaz da je nasvirana do ibera. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1515 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() Tvrdio si da su je nafrljili do Ibera i kao krunski dokaz za to izvukao dva konektora. ![]() Ako imas stvarno neki dokaz (a ne ovu hrpu gluposti) samo navedi. Eto,ja sam priznao da sam se obrukao. Bas me zanima hoces li i ti. EDIT: EoD. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1516 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() Mislim da bi ipak bilo pametnije kada bi se tema o Furyu odvojila od ostatka 3xx obitelji. Mislim si da bi moglo biti zanimljivih rebrandova u 3xx seriji, a zbog prepucavanja Fury vs. 980Ti, smislena rasprava koju karticu kupiti će biti ušutkana. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1518 | |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
šta misliš da je amd otkrio nevjerovatnu petlju sa kojom po svakom potrošenom watu dobiju 50% bolje performanse? mislim ovo je čista raw/seljačka usporedba o onome o čemu ti ja pričam. prouči malo kolike struje "vladaju" na pločama oko cpu-a (ne zaboravi množiti ampere sa 12), pa to translatiraj na gpu i možda će ti tu i tamo koja stvar biti jasnija ![]() ako fury bude ikada samo zbog oc-a imala 20% bolje performanse irl, ja ću personalno kvotat ovo svoje bulažnjenje i reći da sam u krivu... ne brini oko toga. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1519 | |
Banned
|
Citiraj:
Vratimo se na tvoju tvrdnju da su je nafrljili do Ibera. Ljudi sa stock voltazom OCaju HBM i dobijaju 20% perf. uz 9% OC. Koliko ti znas o HBMu da mozes tvrdit da je nafrljena do Ibera? Nemas blage nego nagadjas isto kao i ja prije nego je lansirana. Tvrdis nesto sto o cemu niko nema pojma zasad osim inzinjera koji su slozili tu karticu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1521 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1522 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Ja i dalje mislim da je najbitnije da bude price/perfmance omjer dobar, a to dali je jaca AMD ili NVIDIJA tak svejedno. Osobno: Kada bi imo para da biram izmedu 980TI i FURY X, uzeo bio FURY X. Zasto? Cak i da je sporija, jer mi fora izgleda ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1523 |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1525 | |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Hm, meni isto fora Fuhrer(y) izgleda, ali grafa mora bit komad od 33cm, mesnata, debela, teska ![]() Trebalo bi navikavanje na tu velicinu. Rupa u kucistu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1529 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Sjećate se priče o "lošem starenju" keplerica? Šta je sad došao red na prvu generaciju maxwellica (750 i 750Ti)? Naime u benchmarku jedne nove igre (ne znam koje da me jebeš) sam vidio da je 260X jača od 750Ti (iako bi joj tržišno non ti verzija trebala biti takmac, a 265 vs 750Ti) i rekao samo that's strange, reko izuzetaka uvijek ima. Čačkam sad malo witcher 3 videje po yt i naletim na ovo: 260X vs 750Ti - egal, čak pred kraj prva i jača Na kraju se ni ne čudim rebrandu rebrandova (260X i R7 265?). S čim bi se te gpu trebale natjecat? Ako se ne varam po recenzijama rebrand R7 265 (370) ima performanse R9 270/X... Nadam se da će nvidia brzo izbacit 950 i 950Ti i da će što jače biti, jer performanse za novce u tom segmentu jaaako dugo stoje na mjestu EDIT nvidia readying geforce gtx 950 ti geforce gtx 950 graphics cards based gm206 gpu ![]() Zadnje izmijenjeno od: Manuel Calavera. 01.07.2015. u 01:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1530 | |
..starija garda
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
ali moram tu primjetit dvojake standarde, u smislu da neki koji tvrde da nisu nvidijini fanovi nikako da popljuju navedenu situaciju koja je ocito postala pravilo. neki ce reci da je nvidia napravila super posao s driverima, a amd nije pa se amd s vremenom popravlja blabla, ma malo sutra.. radeoni , a i fury su onda svakako bolja kupnja jer se od njih moze ocekivati samo rast , a cijene su nize u startu..
__________________ MojSkuter ---------------------------------PEACE |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|