Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Razno
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 23.09.2005., 23:35   #1
Mattheous
Premium
Moj komp

Mattheous's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
T630 t-zones!?

Može li mi netko objasnit ako zna, kako da maknem onaj proleti t-zones na SE t630. Kad god upren desnu tipku vodi me na na net da kupujen gluposti.
Greed, for lack of a better word, is good. Greed is right. Greed works. Greed clarifies, cuts through, and captures the essence of the evolutionary spirit. Greed, in all of its forms, greed for life, for money, for love, knowledge has marked the upward surge of mankind.
Mattheous je offline   Reply With Quote
Staro 23.09.2005., 23:57   #2
munst0r
Premium
Moj komp

munst0r's Avatar

Datum registracije: Mar 2004
Mislim da to mozes maknuti jedino promijenom firmwarea... A to obicno mozes napraviti kod onih servisera koji vrse i dekodiranje mobitela...

I da... time gubis garanciju...
munst0r je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 24.09.2005., 11:11   #3
nicko
Guest

Datum registracije: Feb 2005
ako imaš garanciju, odnesi u elektro-magic i reci im da bi ti htio novi software, besplatno će ti napravit s garancijom, a ako je nemaš košta 122kn

i ne gubiš time nikakvu garanciju!
nicko je offline   Reply With Quote
Staro 24.09.2005., 12:03   #4
Demon Hunter
Registered User

Datum registracije: Oct 2004
Main Menu>Connectivity>WAP Options>WAP Profiles>New Profile>Name: SMS>Conect Using: >IP address: 192.192.192.0>"Save">Scroll na novi profil>"Edit">Advanced>Change homepage>Name: SMS>"Ok">mailto:>"Ok"

To je za tipku na desnom boku mobitela.
Demon Hunter je offline   Reply With Quote
Staro 24.09.2005., 12:37   #5
Tommek
Premium

Tommek's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
@demon hunter to je za podesit homepage a on hoće one ikonice maknut, pitaj dečke na cafe.mobil.hr ili odnesi u elektromagiju na promjenu softvera
Tommek je offline   Reply With Quote
Staro 24.09.2005., 12:48   #6
Demon Hunter
Registered User

Znam ja šta je to.
Ali to se odnosi općenito na tipku na desnom boku. "Online" tipka (neovisno o operateru). Kada se naprave ove postavke koje sam napisao, ta tipka više ne služi za WAP nego se pritiskom na nju otvara "New SMS".
Štedi novce
Staro 24.09.2005., 13:47   #7
Mattheous
Premium
Moj komp

Mattheous's Avatar

Citiraj:
Originally posted by Demon Hunter
Znam ja šta je to.
Ali to se odnosi općenito na tipku na desnom boku. "Online" tipka (neovisno o operateru). Kada se naprave ove postavke koje sam napisao, ta tipka više ne služi za WAP nego se pritiskom na nju otvara "New SMS".
Štedi novce
Daj molin te reci mi ako znaš na hrvatskom izborniku. zapeja san na
Nova postavka:
Povezati koristeći:-----
Ip adresa....

PS: ako ovo uspije, onda si/ste stvarno kralj/i. Bit će to jedna mala pobjedan na Borg ovaj T-komom
Greed, for lack of a better word, is good. Greed is right. Greed works. Greed clarifies, cuts through, and captures the essence of the evolutionary spirit. Greed, in all of its forms, greed for life, for money, for love, knowledge has marked the upward surge of mankind.
Staro 24.09.2005., 17:12   #8
Demon Hunter
Registered User

No problem (Nema problema )

Glavni izbornik>Povezivanje>WAP opcije>WAP postavke>Nova postavka>Naziv : SMS>Povezati koristeći: GSM prijenos>IP adresa: 192.192.192.0>"Spremiti">"Odaberi" novi profil (SMS)>"Izmjeniti" novi profil (SMS)>Napredno>Promij. Naslovnicu>Naziv: SMS>"Ok">Adresa: mailto:>Sad se vratiš skroz "van"

To je to.
Staro 24.09.2005., 20:03   #9
Mattheous
Premium
Moj komp

Mattheous's Avatar

Citiraj:
Originally posted by Demon Hunter
Glavni izbornik>Povezivanje>WAP opcije>WAP postavke>Nova postavka>Naziv : SMS>Povezati koristeći: GSM prijenos>IP adresa: 192.192.192.0>"Spremiti">"Odaberi" novi profil (SMS)>"Izmjeniti" novi profil (SMS)>Napredno>Promij. Naslovnicu>Naziv: SMS>"Ok">Adresa: mailto:>Sad se vratiš skroz "van"

To je to.
Ne mogu doć do ovog Povezati koristeći> GSM prijenos jer kad oden sa SMS.a tada dodjen na Podatkovne račune a tamo mi imaju samo:
Novi račun
TM Hr internet
TM HR WAP
TM HR MMS
T-mobile WAP CS
Staro 26.09.2005., 10:25   #10
Demon Hunter
Registered User

Probaj sljedeće:
Glavni izbornik>Povezivanje>Podatkovna podeš.>Podatkovni računi>Novi račun>GSM Podatci>Ime: SMS>Tel. broj: + (ostala polja ostaviti prazna)>"Spremiti".

I sada na onom dijelu "Povezati koristeći" odaberi novi račun (SMS).
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 26.09.2005., 22:33   #11
Mattheous
Premium
Moj komp

Mattheous's Avatar

Opet nema ništa, podesija san. samo šta mi je sad umisto onog GSM prijenos pisalo samo SMS, uzeja san to al onaj t-zones je i dalje osta. A tamo di je bija broj, jesan li samo triba upisat +?
Staro 27.09.2005., 02:25   #12
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Trebas na telefonu promijenit GDFS a to ti je dio firmware-a. Treba ti oprema.Ne treba cijeli firmware nego samo dio. Da si blize pocastio bih te cistim GDFS-om.
spawn je offline   Reply With Quote
Staro 27.09.2005., 09:53   #13
Demon Hunter
Registered User

@MATTHEOUS - Da, pod broj upišeš samo "+". Znam da je ostao. Njega se na ovaj način nemože maknuti. Ali ako je sve dobro podešeno, onda funkcija te T-zone tipke (Online) više nije da te spoji Online nego da otvori "New SMS".
Ja sam ovih par savjeta napisao tako da ljudi općenito mogu napravit te prepravke. Ja imam T630 (kupljen novi, bez operatera). I ovo je samo jedna od postavki koje sam prepravio na mobitelu.

Predlažem ti da jednostavno odeš i promijeniš firmware ili GDFS.
Staro 27.09.2005., 22:55   #14
Mattheous
Premium
Moj komp

Mattheous's Avatar

Hvala vam svima na pomoći. Onda nek ostane prokleti t-zones. nebi se smija žalit, sad ga ima u t-coma za 800 kn + šta ti daju 30kn svakih mjesec dana...
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno