|
![]() |
#3181 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
@tonini ja imam sličan problem sa z3c, otključava se u džepu , čekam temperd glass da dode, možda malo smanji tu osjetljivost ekrana. Nebude li pomoglo, riješiti ću se mobitela, previše me zivcira to samo otključavanje, a inače prezadovoljan sam mobitelom, osim toga otključavanja. |
![]() |
![]() |
#3182 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Isključi i taj dvoklik pa nećeš morati koristiti uzorak jer ti se mob neće otključavat u džepu. Guta li vama Gmail apk bateriju, meni da i koliko vidim problem je ako imate exchange mail dodan (npr. outlook, čak i ako je isključena sinkronizacija). |
![]() |
![]() |
#3183 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Pozdrav ljudi. Od jučer ujutro sam postao ponosni vlasnik mobitela SONY Xperia Z1 compact i zanima me koja je torbica/bumper najbolja da zaštiti njegovu super osjetljivu vanjštinu u slučaju da mi ispadne. Jako sam zadovoljan i nakon S3ce mi je ovo kao da sam iz Škode sjeo u BMW M3.
#3185 |
Premium
|
Ne kužim? Pa mobitel je bukvalno od stakla napravljen. Sada ga furam u onoj sleeve torbici od Note jedinice, ali htio bi neki bumper za slučaj da mi ispadne na pod ili nedo bogek na tonbe. ![]()
I LIKE TO WALK ALONG THE BEACH WITH A RAGING HARD ON. IT'S FUNNY TO SEE THE REACTIONS. ![]() Zadnje izmijenjeno od: The Man. 28.06.2015. u 12:21. |
![]() |
![]() |
#3186 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#3187 |
Premium
|
#3189 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
|
![]() |
![]() |
#3190 |
Registered User
|
postavke-sigurnost, tamo su opcije mjenjanja screen locka a dvoklik gasis na postavke-ekran |
![]() |
![]() |
#3191 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#3193 |
Premium
|
moja došla sa zaključanim.Da se otključati(unlock allowed-NO),ali gubiš one Drm keys (može se napraviti backup i restore),odnosno neke sony funkcije tipa low light filtering il slično. |
![]() |
![]() |
#3194 |
Guest
|
Koliko drzi baterija na z1 s Lolipopom? Danas sam ga uzeo da me ne smetaju mailovi i sad mi je na 22%. Potrosnja je 32% za ekran; ostalo sve ispod 7 posto... Mislim, ovim tempom ce drzati jos sat vremena ako... To je normalno? |
![]() |
#3195 |
Premium
|
Evo .... postavke/Sigurnost/ Zaključavanje zaslona/.......Potvrdite spremljeni uzorak....................... i ponovo sve isto sa zaključanim zaslonom. To bi bilo sve ne daje opciju npr. izbriši uzorak ili deaktiviraj uzorak ili nešto slično. I ovo ..... Postavke/Zaslon/ i dalje nema te opcije za izmjenu klika ili dvoklika. jedino postoje opcije za svjetlinu, balans bijele, za mirovanje i rotaciju zaslona.... to bi bilo sve. Šta dalje? Na mobu je lollipop 5.0.2 |
![]() |
![]() |
#3196 |
Registered User
|
hajde probaj pogledati u opcijama, neznam na pamet da nije također na sigurnosti, pa gledaj izbrisati gosta ili drugi acc ako si se slučajno igrao sa tim opcijama, upratio sam negdje da su i drugi imali sličan problem kao i ti. dakle samo nađi opciju gdje upravljas s korisnicima, i ako si dodao nekog izbriši ga. poslje toga probaj restart i vidi hoćeš li moći ispraviti te uzorke, tj maknuti ih. |
![]() |
![]() |
#3197 | |
Outlaw Torn
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
Settings->Security->Clear credentials Nakon toga mozes birati bilo koji nacin zakljucavnja/otkljucavanja ekrana.
![]() |
#3198 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#3199 |
Premium
|
Možda imaš brendirani aparat. Meni je za jedan Samsung u uputstvima sve uredno stajalo, ali u telefonu opcije nije bilo jer je pametni Vodafone maknuo tu opciju kada su brendirali uređaje za Vip. Uglavnom, pogledaj u knjžicu.
#3200 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Odvrti nekoliko stranica u rikverc, početak svibnja ove godine. Postao sam screenshotove o bateriji na Z1 sa Lollipopom. Meni bolje drži nego KK. |
![]() |
![]() |
#3201 |
Guest
|
Ne usporedba nego generalno koliko drzi? |
![]() |
#3203 | |
Premium
|
Citiraj:
Evo pregleda priručnik s uputama nema ništa o zaključavanju s uzorkom i kako ga poništiti! |
|
![]() |
![]() |
#3204 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#3205 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
and now for something completely different ![]()
#3207 | |
Premium
|
Citiraj:
Jedini za koji znam da je i fajl ok, i da radi bez problema je onaj koji sam koristio da mogu obaviti root , link je: https://mega.nz/#!5UNnmJDR!XWD6dae-N...QMMYf22fCPHo2g Možda kolege koje su ranije imale Z3 od mene imaju spremljen .ftf od nekog drugog KK . Ovaj je mislim Global Generic, to ti je ok. |
|
![]() |
![]() |
#3208 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#3209 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Ali L mi radi odlično. Bateriju sam gledao pred malo baš, ajmo reći da ide preko 7 sati SOT u dva dana uvijek(gledao i pred cca mjesec dana )To sam probao da vidim, inače ionako punim navečer na koliko god da je. |
|
![]() |
![]() |
|
|