|
![]() |
#841 | |
Outer Space
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#843 |
Varilnik
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#844 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Nisi shvatio, to je dobra volja tj. politika Microsofta (nema veze razgovaro s agentom ili automatom)... sto nisu pre strogi sto se tice OEM licenci i preko telefona skoro uvijek aktiviraju... |
![]() |
![]() |
![]() |
#845 |
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#847 |
~~~
Datum registracije: Nov 2009
|
a cemu toliko nestrpljenje ? OS je ionako shit kao i 8ica
Why would you invite a mushroom to a Christmas party? He's a fun guy to be with. Why do mummies like Christmas so much? Because of all the wrapping. Why does Santa have three gardens? So he can "ho ho ho". |
![]() |
![]() |
![]() |
#848 | |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Stvarno kvalitetan i argumentiran post. O cem ti pricas? To si zakljucio po tome sto si start screen 8.1 vidio samo googlanjem na slikama ili ? Koristim 8.1 winse vec 2 godine i apsolutno niti jedan problem , snimio sam start is back i peglaj. Sa 7icom uvijek neki problem , sto na stolnom (prije) sto na sluzbenom lapu, tako da ce i na njega ici 8.1.
![]() |
![]() |
#849 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
xulos, pusti ti tog bisera, on je kao Hawker: dežurna forumska luda koja zna samo blatiti bez pokrića, ne troši tipkovnicu na takve ![]()
![]() |
#851 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Čak sam i ja instalirao nanovo 10130 i začudo, stvar radi. Neću coprati. Prošle verzije (10074) su bile katastrofa, ali ovo je zasad sasvim ok sustav. Najčešće greške su multitasking i alt+tab te standard gpu driver update koje sam uspješno riješio. Nekad se i ikone na desktopu zamrznu, ništa što restart ne rješava u 20 sekundi. Btw Mario pogledaj pp i savjetuj kako zadovoljiti ženu ![]()
![]() |
#854 |
Prvoklasni Krkan
|
Jel radi utorrent 2.2.1 na novijim bildovima, na 101130 mi nije radio ![]() Zasto pitam? Zato sto sam se vratio na win7, nakon sto sam svaki restart dobio tonu gresaka, a i opcenito je taj bulid poprilicno nestabilan. Zasto taj prastari utorent? Jer je to naj verzija jer nema addware i slicnih govnarija... Ako netko zna neki slican torrent programcic, moze preporuka (volio bi da je lagan kao ovaj utorent i da ne dolazi s nikakvim govnarijama). |
![]() |
![]() |
![]() |
#855 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#856 | |
Prvoklasni Krkan
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#857 |
Omicron Alpha resident
|
Osobno koristim Deluge jer mi ljepše izgleda ![]() A 10154 još nije vani ali ništa ne propuštate, nema nekih radikalnih promjena. Istina, teško je očekivati išta takvoga kad je to zapravo u pitanju jedan od RTM-Escrow buildova ali evo, čisto da se zna.
![]() |
#858 |
Premium
|
Taj Deluge sam stavio na tvoju preporuku nekom ranije i preporodio se 😊 Probao sam neki build pred cca tjedan dana na slabašnom Asus t100ta i mogu reći da mi je radio bolje od osmice u nekim pogledima. Vratio sam se na 8.1 čisto radi silne konfuzije oko licenci, a ne da mi se previše čitati oko toga, ionako je svaki dan druga info. |
![]() |
![]() |
![]() |
#859 |
N00B
Datum registracije: May 2011
|
Sto je na kraju sa onima koji imaju insider desetku na piratskim windowsima. Ne pokusavam zapocet rat, samo me zanima ima li kakvih novih informacija ![]()
![]() |
#860 | |
Prvoklasni Krkan
|
Citiraj:
Rekli su da ce ti insider update-i dolazit kao trial, ali da trial nikad nece istec prije novog update-a, dakle imas zauvijek Beta Win 10 ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#861 |
Omicron Alpha resident
|
![]() |
#862 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Vidim , u biti svi smo se malo kao zabrinuli za licence. Prisjetimo se, Microsoft je za prelazak na windows 8 omogučio i potpuno piratskim kopijama windowsa 7 tranziciju a dobro je znao koje su piratske a koje nisu. Radi se o tome , da je Eula i privatnost korisnika sada i službeno potpuno uništena. Sve podatke ćemo dijeliti 100% legalno sa Microsoftom kao potpisnik Eule. Omogučiti će gotovo sigurno svim ljudima na svijetu originalne windowse 10 a kamoli ne ako ste imali retail kod od osmice primjerice. Što oni od toga imaju ? Upravo to što će imati apsolutno legalno sve, krucijalne podatke o nama i servisima i aplikacijama koje koristimo te klasičnim načinom ciljanih reklama itd. dizati svoju prodaju. U očima korisnika postaju još i totalni pozitivci. A čini mi se da jedini pravi plus desetke nad osmicom nalazimo u vidu namjerno ograničenog updata Directx12 koji će biti dostupan samo na desetki. Bit će ona dobar OS i sve to ali će nositi sa sobom i neke minuse kao povrede privatnosti , koje ako ćemo biti iskreni smo ionako odavno izgubili a sada su samo takvi i crno na bijelo ništa više od toga . Uživajmo u novim prozorima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#864 |
Premium
|
Nek si ti njima reko!
![]() Srecom, za tebe, ima rijesenje: Samo sto privatnost ima i svoju cijenu... starting @ $1649 ![]() Zadnje izmijenjeno od: nathan.fake. 27.06.2015. u 15:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#866 |
Omicron Alpha resident
|
Ovako, odmah napomena - ovo je možda GREŠKA u sustavu. https://twitter.com/cadenzza92/statu...13988564676608
95% of the world is retarded, I'm glad I am the 10%. Zadnje izmijenjeno od: Mario92. 27.06.2015. u 17:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#867 |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
Iluminati, cionsiti, zidovi, harp, lobisti, banke, Hanzekovic. Get a fuckin grip.
![]() |
#868 |
Omicron Alpha resident
|
Nitko ne sprječava nikoga da ne koristi lokalni account. Štoviše, po tome je MS napredovao - MS account više nije potreban za hrpu stvari. https://www.thurrott.com/windows/win...rosoft-account Em se više ne skriva kod OOBE-a niti je potreban za sistemske aplikacije (Calendar, Mail). Čak mislim da za Store ne treba biti MSA. EDIT: Svako guglanje, korištenje pametnog telefona, tableta, pretraživanje Youtubea i Twitter - to se ne računa?
95% of the world is retarded, I'm glad I am the 10%. Zadnje izmijenjeno od: Mario92. 27.06.2015. u 18:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#869 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2015
|
Ja imam Windows 10 Pro Insider Preview Build 10147 prilično sam zadovoljan, ali mi se nesvidja to što zna da se izgubi slika na monitoru (nekad vrlo retko a nekad suprotno), to sam primetio i na windows 7, i windows 8.1, a sad i na windows 10, ali na win10 mongo manje, samo sto zna da baguje. Ja sam dao majkrosoftu ideju da naprave neki softver za debagovanje, znaci kad taj softver locira neki bag odmah ga ukloni i sam napravi neki "odbrambeni štit" da se taj bag nebi ponovio i da takav softver ubace u windows instalacioni paket. |
![]() |
![]() |
![]() |
#870 | |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
![]() Nisi pomislio da je do HWa???
![]() |
![]() |
|