|
![]() |
#601 | |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#602 |
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
#603 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
Dobro su skuzili Brundle i co zasto Berger stalno dolazi na utrke ove god ![]() |
|
![]() |
![]() |
#605 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
#606 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
Bas bih volio da Riki dodje. Jako kako bi onda Fetlo kmeco. Ma nece ni dat da ovaj dodje. Ipak ima neprikosnoveni No. 1 status u Ferdi. |
|
![]() |
![]() |
#607 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Steta je sto ce drkazdije iz Red Bulla ostati u F1. Vettel zeli Raikkonena jer ga dere uzduz i poprijeko pa mu to odgovara. Ferrariju bi najbolji ulog bio Hulkenberg. Bojim se da ga ne upeca McLaren. Iako se bojim da bi i tamo mogao izvisiti ako Alonso kojim slucajem stavi veto ![]()
#608 |
Je suis Schumi
|
Istina, ali McLaren moze vec iduce sezone proraditi i mislim da nece biti u BMK modu pa sigurno razmislja tko bi mu bio idealan kolega.
#610 |
Never Forgetti
|
#611 |
Premium
|
Pa na početku sezone su govorili da neće pobjediti na prvoj utrci ,ali bi mogli na zadnjoj ![]() |
![]() |
![]() |
#613 |
Premium
|
Alonso nece vozit u q jer je auto pokvaren, nastavlja se saga McLaren Honde |
![]() |
![]() |
#615 |
Premium
|
Ipak vozi, curi im nesto neznaju di i zas al nije jako vec kapa pa su odlucili da voze ipak EDIT: Nije se dugo vozio ![]() |
![]() |
![]() |
#616 |
Premium
|
Mozda ipak ostane iducu sezonu, mada sumnjam jer nece oni bit nista bolji ni iduce sezone, mozda preteknu jedino FI ili Saubera ali to je plafon. |
![]() |
![]() |
#618 |
Premium
|
Od kada je Hamilton otišao iz McLarena počeo je streloviti pad. Koda je lik znao što se sprema. Ovo sada više ni ne liči na amatersku ekipu. Šta učiniše maaaaajko milaaa!! Tko zna možda na kraju sezone raskinu ugovor sa Hondom i vrate se na Mercedes. Ovim tempom 2020 će biti u stanju završit utrku. |
![]() |
![]() |
#619 |
Never Forgetti
|
a1afab567f9c3badc850b90823054f2d8d8b01a4 - SD d6592e0154fc524301ce3febcf33517c933aba3d - HD
#621 | |
Premium
|
Citiraj:
Naravno imaju oni i drugih problema, nije samo stvar motora, ali sve je krenulo nizbrdo od 2012. Hamilton je to sve naslutio i dobro procijenio. |
|
![]() |
![]() |
#622 | |
Never Forgetti
|
Citiraj:
Ali jbg, sve je kocka. Alonso sigurno nije moga mislit da ce Ferkan biti ovako dobar...
![]() |
#623 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#624 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Muke koje ima McLaren-Honda su dodatno pogorsane nedostatkom ikakvog testiranja. Oni bi morali testirati bar 4-5 dana u mjesecu da bi napravili neki progres. Ovako sve sto rade, rade napamet, a vec znamo koliko to vrijedi. |
|
![]() |
![]() |
#625 |
Je suis Schumi
|
To je ono što ja već dugo govorim. Nedostatak testiranja je ogroman problem. Ko pogodi, to je to. Ovo je natjecanje koje nije modanje ROM-va za pametne telefone pa preko noći ispraviš probleme. Prije si imao 2-3 momčadi koje su sve mogle okrenuti u 2-3 tjedna i tako su se znali natezati do kraja sezone. Sjetite se samo 2007. Ferrari sezonu otvori pobjedom pa McLaren nakon njih i onda naizmjenično do kraja sezone. U Kini bolidi podjednaki, cak McLaren malo ispred i onda Alonso na zadnjoj utrci zaostane 55 sekundi za Ferrarijima ![]() E to je prava Formula 1. To je onaj gust kojeg vise nema. Danas je race, ako se uspijem natjerati mozda pogledam. Ako nista, barem start.
#626 | |
Never Forgetti
|
Citiraj:
![]() Necu ni spominjati Maldonado vs Gutierrez ![]() Ili Kimi u zidu... Ili momcadske ![]()
![]() |
#628 |
Je suis Schumi
|
Moram priznati da se ne sjecam toga s gumama, ali bez zajebancije. Sjecam se jedino da je dosao novi, jako tamni sloj asfalta za tu utrku pa se reklo da je to zbog Ferrarija. Iako mi je ta prica bila bezvezna. Sto se tice guma, Renault je imao jednak tretman od Michelina. Jbg. tako je to.
#629 |
Je suis Schumi
|
Uzbrdica prema ciljnoj je uvijek bila problematicna. To se vidjelo kad bi bolid prikazalo od iza. Hamiltona koji je bio krug iza ne treba racunati. On je sam zajebao ![]()
#630 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Brko ce dobit srcani ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
No, not the news on page four that accepting an invitation to a wedding costs, on average, an attendee almost Ł400, but the revelation that Christian Horner was informed he was being sacked as Red Bull boss on Sunday.
According to the newspaper’s F1 correspondent Kevin Eason, ‘A rival team principal even rang Horner on Sunday morning before the grand prix to commiserate, claiming that Gerhard Berger, the former McLaren and Ferrari driver, was in the frame to take over’.
Horner, we should quickly add, remains very much the Red Bull boss and has denied he has been given his marching orders by the team.