|
![]() |
#1052 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1053 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Citiraj:
![]() Uzmi još u obzir da je gtx 780 bila negdje 25% skuplja od R9 290 (non X), a 780Ti možda negdje duplo skuplja. Masa su još "nvidia" naslovi. Pa se još svi čudimo ko pura dreku što su ih rebrandirali |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1054 | ||
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Citiraj:
353.06 su ti koji "ispravljaju" bugove prema Keplerima.
Pošten trgovac : 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9 , 10, 11 , 12 , 13 , 14, 15, 16 . …but it is better to learn wisdom late than never to learn it at all. Arthur Conan Doyle Zadnje izmijenjeno od: Ati freak. 19.06.2015. u 00:31. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1055 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
![]() |
#1056 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1057 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Možda je tu dijelom došlo do izražaja što su amd grafe "mesnatije" (sabirnica, više vram, čisti vram ![]() Zadnje izmijenjeno od: Manuel Calavera. 19.06.2015. u 00:49. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1058 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
da, prepakirali su je više puta nego braća pivac smrznuto meso u plodinama, uvezeno krajem prošlog stoljeća Citiraj:
da, a s druge, nisam baš pratio ![]() ...prođe baka s kolačima, gdje su bili kad je izašao GTA 5, Battlefield Hardline, Witcher 3... Zadnje izmijenjeno od: listerstorm. 19.06.2015. u 00:56. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1059 | ||
Premium
|
Citiraj:
![]() A za ovu moju drugu teoriju o većoj "mesnatosti" možda idu u prilog ovakvi i ovakvi detaljni testovi na višim rezolucijama. Znači te obje gpu su jače od amd-ovih na 1080p, ali na većim rezolucijama možda sabirnica ili nešto drugo znatno smanji razliku, ako ih čak i ne prestignu kao u prvom linku. Te starije igre tipa tomb raider i sl. su općenito manje opterećivali gpu, jedva preko 1gb vram prebacivali i sl., međutim ove nove igre izgleda više opterećuju sve živo (i sabirnica dolazi do izražaja možda) Evo još jedan primjer za teoriju mesnatosti na dvije amd-ove gpu. Novija tonga R9 285 i starija R9 280. Prva je efikasnija gpu i u svim stranim recenzijama je u svim igrama bolja, i onda na pce recenziji dođe na red novi hitman gdje bude slabija i kaže ovo: Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: Manuel Calavera. 19.06.2015. u 01:30. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1061 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Isuse boze sad si se toliko prosro da si mi toliko digao tlak, da ces bit druga osoba na cijelom forumu koja mi je blacklisted, neznam gdje samo nalazite ovaj PCE, mora da je BUG pretrpan... Zadrzite se na raspravi i pejstanju konstruktivnih linkova a manje ovakvih proljeva...
![]() |
#1062 |
Banned
Datum registracije: Mar 2015
|
A sta je tebi imalo dic tlak milo?? Evo da ti u par recenica objasnim ono na sta si se napjenio: - prije par godina intelovi dvojezgreni procesori su u svim igrama bili bolji od AMD-onih visejezgrenih procesora, kako je vrijeme proslo i igre pocele koristiti vise jezgri AMD je postao bolji i zauzeo svoje mjesto. - pogledaj kako se fino jos uvijek igra na HD 7970Ghz, r9 290 i 290x a gtx 680, 780 i 780ti se vise i ne spominju, također u starijim igrama su AMD perjanice losije stajale nego danas u novijim naspram konkurencije. Ako si vec nervozan, rađe tu energiju usmjeri prema nekom komadu (ako ga imas ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1063 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Upiši u Google "Nehalem vs Bulldozer", pa mi javi kako superiorna AMDova arhitektura stoji. ![]() A to što ne vidiš/gledaš nVidia grafe ne znači da ne postoje i da ih nitko ne spominje. Fermi i Kepler su starije arhitekture na kojima se još uvijek može pošteno igrati. I nije mi jasan termin "spominje"... Što ti to znači u slučaju 7970? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1064 | |
Game, PC ,motobikes, bike
Datum registracije: Jan 2010
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1065 |
|
![]() |
#1066 | |
..starija garda
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
![]()
__________________ MojSkuter ---------------------------------PEACE |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1067 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1069 | ||
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Možete li mi pojasniti šta tu točno "sjeda na svoje mjesto", odnosno šta se točno događa kod te radnje da prouzrokuje poboljšanja? ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1071 | ||
[ZA DOM]Rino
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
Citiraj:
Ionako mi se neda čitat 751 review istog proizvoda...dovoljno mi je 5 da izvučem zaključke o performansama kartice!
![]() |
![]() |
#1072 |
Premium
|
Čuj, KitGuru mi jedan od boljih site-ova (iako i tu ovisi dosta o novinaru), ali ono što smeta je obećati review sample pa ga povući zbog "negativnog pisanja", što je blago rečeno seratorski. Jedina ispravna taktika, ako si toliko siguran u proizvod da je "početak nove ere", da ga daš onima koji po tebi najviše pljuju pa ih jednom zauvijek ušutkaš. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1073 | |
..starija garda
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
vijesti za sad na kapaljku, razvlace ovog furya po portalima, ko ja parizer po sniti kruha ![]() onda ce pisati jedni, malo kasnije drugi, odes na GO, vratis se i dalje ce se nesto pisat o istom.. ![]()
__________________ MojSkuter ---------------------------------PEACE |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1074 | |
[ZA DOM]Rino
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
![]() U zadnje vrijeme uglavnom gledam Youtube recenzije jer sam lijen čitat!
![]() |
![]() |
#1077 | |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
http://www.vortez.net/articles_file/20152_bf3%201.png Jasno da ne može bit jasnije, žuto ti je 12.4 driver, plavo je 13.1 driver, drugi rez po redu, znači stock vs stock, samo razlika u driverima je donijela razliku od 96 na 129 fps-a na ISTOJ grafi i ISTOJ konfiguraciji, bez msaa, a sa 4xmsaa sa 68 na 85 fps-a. Eto to sjeda na mjesto, da finetuneaju drivere za nove generacije grafa. To ti je ono kad spektakularno najave up to 28% u bf-u, a na midrange segmentu to bude 5 ili u najboljem slučaju 10% poboljšanje, i za 2 top grafe bude tih 20-28%, u toj igri. U nekima ne bude ni 10%, sve ovisi.
![]() |
![]() |
#1078 |
|
http://www.techpowerup.com/reviews/MSI/R9_390X_Gaming/ Voli struju ko Zagreb Stoka, Dujmića koka, ko Marijan Ban bocu štoka. Super stedljiva, nema sta i nema hdmi 2.0 ![]()
![]() |
#1079 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1080 |